Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

QUOTE(ausrap @ 2007 11 09, 18:40)
Labai negraziai cia parasei: mum 4 men ir savaite dantu dar neturi , bet dukrai isdygo 4 mensiu, man , mama sake kad 5 men, o mano vyrui 4,5 men ir tai yra normalu, nebutinai turi dygti 6 men, tikrai nemazai vaiku pirmo dantuko sulaukia tik 12 men kaip ir daug 4 men.
O su ta kaledine zasim truputi perlenkei, paklausk mamos nuo keliu men tau pradejo duot "kieta" maista , nes ankciau jau nuo 3 men pradedavo duot koses ir t.t. 4-5  ragaudavo mesytes.
O del cigareciu ir alaus - na tiesiog be komentaru. unsure.gif
Truputi daugiau tolerancijos. mirksiukas.gif

Visiskai sutinku, trupuciuka cia negraziai parasyta...As pvz. su dantuku gimiau thumbup.gif Na, o antras isdygo apie 5men. O vyras mano, man cia nesenai papasakojo jo mama, pradejo vaiksciuot 8men. Nemanau, kad cia kazkokios anomalijos, tiesiog visi vaikai skiringi...
Atsakyti
na va ir as pagirsiu savo tinginuka (4men. 3d) biggrin.gif nesivartom nei i viena puse, viena karta labai supykes beveik pavyko ant sono pasiverst, bet nieko neisejo doh.gif taigi zaisla jei ikisi i rankyte tai palaiko islaiko ir palaizo lotuliukas.gif , neidomu zaislai schmoll.gif labai megsta telika, muzika ramia ir popsa blink.gif , su abiem rankytem iesko burnytej dantuku lotuliukas.gif (kuriu nera dar), be proto daug seiliojames tai speju greit turesim ax.gif valgo jau misinuka ir ivairias kosytes tame tarpe ir darzovienes, vienu zodziu ka ikisi i burna ta ir valgo thumbup.gif todel mes jau sveriam 8500gr., ir 65cm blush2.gif ir taip kekviena menesi nebuvo kad maziau priaugtumem nei 1kg., ir kai dar maitinau MP iki 3men tai po 1,5kg sugebedavom priaugti bigsmile.gif

niu vat tiek va 4u.gif
Papildyta:
ai tiesa dar laaaabai daug snekam, kartais kai nurengiu pradeda juoktis, bijo kutenimo bigsmile.gif skiria tevelius ypac mama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(G.Persija @ 2007 11 07, 10:53)
Mums irgi 4 mėn. 7 kg, 64 cm.
Parašysiu dėl naktinio vaiko kėlimosi.
Iki šiol pramiegodavo beveik visą naktį ir šiaip nebuvo jokių problemų.
Kai tik daktarė padidino Vitamino D kiekį, viskas ir prasidėjo. Pvz. jei duodavau jo priš naktį - keliasi kas 2 val. - valgyti ir šiaip gyventi, budrauja.
Išvada: antroje dienos pusėje vit. D geriau neduoti. Galbūt vit. D skatina apetitą, truputį stimuliuoja, suteikia energijos ar pan.
Bet maniškis nuo jo, gavęs, - naktį laaabai blogai miegojo.

sveikos

as irgi pastebejau kad padidinus vitamino D kieki naktimis eme daug blogiau miegot ir valgo nakti daznai...o as kaip tik vakare vis prisimenu kad vitaminu neisgere ir sugirdau doh.gif reiks pabandyt duot rytais ...ir paklaust gyd ar ne per didele doze.
Atsakyti
sveikutes...

na mums jau 4men+2savaites, tinginiukas Deividas vis dar, nenori ant pilviuko gulet, retai kada bando verstis ant pilviuko, greiciau guledamas ant pilviuko griuna ant sono:). siaip gan ageras ramus vaikis, pazysta tevelius, daug kalba, juokiasi, kaip kazkuri mamyte cia rase megsta zurnalus, laikrascius skaityt, maiseliai patinka zaidimui, diena pamiega ryte pusvalanduka, po piet nuo 12val ismiega iki 16:30val, vakare apie 20 val.pradeda miegot, bet uz tai nakti keliasi kas 1,5val, kartais kas 2val, o sianakt kas 1val, siaubas kazkoks...neismiegu nei jis nei as...galvoju kad diena per ilgai miega, bet skaitau maamyciu komentarus neatrodo kad per daug...dar viena beda kad paskutini menesi priaugo vos 400g, po 2 savaiciu svoris nepakito, tai ryt vaziuosim jau po 10dienu tarpo svertis, gal pienuko mazai, gal nesotu, bet is kitos puses diena miega gerai...neatrodo kad nesotus pienukas...na nezinia...kankinames kol kas..sveria 6,6kg, ugis 67cm.. 4u.gif
Atsakyti
Labutis!!! smile.gif Na mes irgi jau dideli. Gerai megodavom nakti, bet paskutinia savaite pradejam keltis apie 2 val. isgert vandenuko, ir tai tik kokius 20-30ml. O po to sunkiai uzmiegam... verysad.gif Dantuku neturim.. lotuliukas.gif O diena miegam buna ir daugiau negu 4 val.
Sekmes visiems!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na pasigirsim ir mes biggrin.gif Sveriam 6500g, ūgis 64cm. Vartosi ant šoniukų, vieną kartą buvo apsivertęs ir ant pilvuko bigsmile.gif Šiaip didelis šnekorius, o kai supyksta, tai net ir bartis burbuliuodamas moka doh.gif Valgo MP, vakare pradedam migdyt 21val, tai užmiega apie 22 - 23 val biggrin.gif Bet dažniausiai išmiega iki 5 - 6val ryto. Dieną miega dažnai, bet tik po pusvalandį. Ir labai prastai miega lauke - max 0,5val, po to 15 min pažiūri į žaisliuką ar į mamą ir po to jau rėkia - ir nieks nepadeda verysad.gif Čiulptuko neima, tai taip ir vargstam doh.gif Dabar geriam po 4 lašus vit D, bet visada duodu ryte, tai dėl kažkokio padidinto aktyvumo naktį problemų nebuvo rolleyes.gif Tiesa, pradėjo rodytis apatiniai dantukai - gydytoja nepatikėjo, kad taip anksti, bet kai pažiūrėjo, negalėjo paneigti, kad ne dantukai mirksiukas.gif Tai daba jau nebeaišku, kas ir beskauda - pilvas ar dantys, o gal šiaip zirzia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolile: 16 lapkričio 2007 - 10:05
sveikos 4u.gif
Ir mums vakar jau buvo 4 men biggrin.gif Kiek sveriam ir koks ugis dar nezinom, eisim pas gyd tik po 2sav. Bet manau svorio priaugom nemazai blush2.gif bus apie 87,5-8kg blush2.gif Mazius vartitis ant pilvuko ismoko kazkur pries savaite, pradzioje tai nelabai iseidavo, bet dabar tai musu pagrindinis dienos darbas. Megstam labai ant pilvuko guleti. Pikstam ant zaislu, kai i burna negalim susikisti, snekam daug, valgom darzoviu, vaisiu tyreles, bet po nedaug. Labai nemegstam vezimelio ir nemiegam lauke doh.gif Diena miegam po pusvalandi kas 2,5val. naksti visa dar neismiegam, kelemes valgyti kas 3-2,5val.
Na tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jekateris: 16 lapkričio 2007 - 13:32
sveikutes, mes jau irgi nemazos, tik labai jau tinginiukes:( nezinau jinai man nenori verstis visai...tik kad kai paguldau ant sono tai vis atsivercia ant nugaros...jinai ne verstis nori bet sedet...ant rankuciu teveliu smile.gif ugis jau net 66cm...bus krepsininke smile.gif kadangi pienelio neturejau tai valgo misinuka ir jau kosytes bando...tai iki pat ausu isiterlioja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nezinau kaip man cia jua vartyt gal paciau kad verstusi ant pilvo...patarkis
Atsakyti
Sveikos, mamytes, 4u.gif na papasakosiu ir as apie savo princesyte...
Valgo MP, bet svorio priauga mazokai sakyciau, cia kai pasiskaitau, tai visi tokie dickiai vaikiukai ax.gif , o musu grazuole tai sveria tik 5.8 kg, ir ugis 60cm, turbut bus ''coliuke'' biggrin.gif , nors gime 3.700kg, o ugis 53 cm, bet gydytoja sako, kad viskas normos ribose, ugis, svoris ir galvutes apimtis atitinka norma, tik gal y mazaja ouse g.gif
Vitamino D duodu visada rytais, po 3 lasus, ji diena miega 3 kartus, bet ne po ilgai, vakare uzmiega apie 22.00 mirksiukas.gif, miega salia papuko, ir kai jai reikia tai ir pavalgo, todel vargo su ja naktim nera, issimiegam blush2.gif
Vakar pati apsiverte ant pilvuko, tai dabar tik tai ir daro, vartaliojasi, kaip nori thumbup.gif , siekia zaislus, kisa y burna, ir jau dantenos patinusios apatines, manau greit sulauksim pirmu.. vien zo domimes zaislais, megstam ziuret TV bigsmile.gif , nors neleidziu labai. blush2.gif
Bus tikra pamaiva, nes prinesus prie veidrodzio visaip snekina save , juokiasi.Babyte moka anukele prajuokint, si net balsu kvatoja..pazysta savus, patinka kai ja snekina ir ant ranku sokdina, bet leidzia mamytei darbelius nudirbt.
na galeciau dar pasakot ir pasakot wub.gif , bet uzteks siam kartui cool.gif
iki 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės
O aš papasakosiu apie savo pipirų karalaitį wub.gif

Mano sūneliui 4 mėnesiai ir 9 dienos.
Svoris 8,110 kg. Per mėnesį priaugo 510 gramų. Ūgio nežinau, nes kai atvykom paisverti , neradom nė gyvos dvasios savo sveikatos centre lotuliukas.gif Prieš mėnesį buvo 66 cm.
Pažįsta mamą ir tėtį. Per dieną būna su manimi, tai aš jam tikriausiai pabostu, nes vakare sugrįžus tėčiui, vaikas atsigauna ir nenustygsta. Žiūri į tėtį ir kantriai laukia jo žvilgsnio , o kai tėvelis pasižiūri, tai visas taip pradeda spurdėti, kad net sunku ant rankų nulaikyt.
Dar nesivarto.
Kiša pirštelį, o kartais ir visus į burnytę. Ieško dantukų. Mano manymu, jų dar nėra. Labai seiliojasi biggrin.gif
Suglaudęs lūpas sako kažką panašaus į PFRRRRR..... Net burbulus kartais išpučia lotuliukas.gif
Žaisliukai jau įdomūs. Lovytėj gulėdamas stebi besisukančią karuselę. Patinka visokie barškantys, grojantys, čežantys žaisliukai. Patinka kai aš jam dainuoju. Labai džiaugiasi, kai aš paėmusi jo rankeles ploju katutes. Moka juoktis balsu. Moka spygauti biggrin.gif
Kartais daug ,, kalba" , karatis labai ramus tik daug šypsosi.
Truputį sutriko mūsų dienos rėžimas. Paprastai būdavo, kad nuo 12 ar 12:30 jau einam pietų miegelio, o dabar ,, pratempiam" ir iki 14:00. Miegam po 3 valandas, o kartais 5. Vakare einam miegoti apie 21:00.
Dar geriam MP.
Mes vartojam žuvų taukus, po 2,5 ml per dieną ir geriam juos vakare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo askyte: 19 lapkričio 2007 - 00:56
Mano mazylis pries menesi gavo paravarde-AGU!!!!Taip guguodavo,kad atrode sakiniais kalba.O dabar baigesi gugavimas-prasidejo cypavimas!!!!Kai pradeda,tai atrodo lyg kas pjautu ji,o sis laimingas juokiasi is savo garsu...Tikiuosi praeis blink.gif
Siaip esam dideli:jau turbut virs 8kg.Atrodo viska moka daryti kaip ir kiti pypliai,tik turim viena problemyte-negaliu kur i svecius nueiti,nes pamates svetimus ( ir dar neduok die pradeda ji kalbinti) baisiai issigasta ir taip graudziai verkia,kad ilgai nenuraminu...Gal kas susidurete su tokia vaikucio baime???Sakyciau,dar per anksti,nes skaiciau, kad nuo kokiu 6men vaikai skiria svetimus.
Atsakyti
Sveikutes, mano mazylei jau 4.5 men, ir sveria jau 8.5kg o ugis net 68cm. gan didele pagal savo amziu, bet man svarbiausia kad sveika smile.gif Valgo misinuka 5 kartus, nakti labai gerai miega, vartosi ant soniuku, kartais pavyksta apsiversti ir ant pilvuko biggrin.gif jau skiria mamyte ir teveli nuo svetimu zmoniu .Viska ciumpa i rankytes ir kisasi i burnyte, labai nenori guleti, labai megsta sedeti ir viska stebeti,krykstauja kai tevelis kilnoja ir skraidina,labai daug sypsosi ir guguoja biggrin.gif
Atsakyti