Mums 4 mėn ir savaitė mes irgi panašiai elgemės, mokam nuo pilvuko apsiversti ant šono, labai kovojam, kol tai padarom labai mažyliui patinka leisti garsą tfpu ir daug seilių ištykštą tariant šį garsą ir visada aptaškomas mamos veidas bet smagu dantukų dar neturim, valgom tik MP, bet vakar daviau obuoliuko paragaut, tai labai keistai tyrinėjo, tačiau noriai jį valgė sveriam 8 kg
Mums tik 3 dienelės liko iki 4 mėnesių. Vartytis dar nemokam , bet moka kalbinti tėvelį. Valgo valgo iš papuko, staiga nusisuka į tėvelį ir burbuliuoja- bu, gu hu, aa-uuu, vėl atsisuka ir toliau valgo. Manau pasako, kad pienelis labai saldus ir viskas gerai
Dar labai gražiai mažylė moka džiaugtis, kai kurį laiką paguli viena ir įeina į kambarį mamytė, ar tėvelis. Ji kelia abi rankytes ir muša į lovą, taip pat ir kojytes. Ir garsiai džiaugiasi.
Dar labai gražiai mažylė moka džiaugtis, kai kurį laiką paguli viena ir įeina į kambarį mamytė, ar tėvelis. Ji kelia abi rankytes ir muša į lovą, taip pat ir kojytes. Ir garsiai džiaugiasi.
QUOTE(Nemezija @ 2007 10 17, 09:58)
Mums tik 3 dienelės liko iki 4 mėnesių. Vartytis dar nemokam , bet moka kalbinti tėvelį. Valgo valgo iš papuko, staiga nusisuka į tėvelį ir burbuliuoja- bu, gu hu, aa-uuu, vėl atsisuka ir toliau valgo. Manau pasako, kad pienelis labai saldus ir viskas gerai
Mums 4 mėn. su trupučiu. Mes jau kuo puikiausiai apsiverčiam ant pilvuko , bando šliaužti, tvirtai stovim ant kojičių, guledamas pats bando atsisesti (beveik paviksta), daug burbuliuoja, kalbina visus kas prie jo prieina. Valgom MP, tyreles vaisių, daržovių košytes. Va tokie mūsų pasiekimai
Skaitydama jusu komentarus susirupinau Mano dukrai 4 men. ir kelios dienos, o ji dar nei 6kg. nesveria. Gime normali 3.320g. Savo pieno neturejau del gimdymo komplikaciju, maitinu similac. Nuo kitu labai atpylinedavo o labiausiai nuo aptamil... Svoris auga palaipsniui, bet noretus kad priaugtu truputi daugiau. I menesi mazdaug 500g. Gydytojai sako normalu ir primaitinti nereikia, beje gyvenu ne Liet, tai gydytojais nepasitikiu. Siaip rodos sveika ir pasiekimais neatsilieka nuo kitu 4 men. leliuku, tik ant pilvuko nesivercia ir nebando. Ir siaip ant pilvuko kai paguldau nelabai megsta. Gal per retai guldau? Nebezinau, siandien tokia nuotaika, kad rodos esu bloga mama ir nieko nesuprantu apie vaiku auginima...
QUOTE(poppins @ 2007 10 18, 17:59)
Skaitydama jusu komentarus susirupinau Mano dukrai 4 men. ir kelios dienos, o ji dar nei 6kg. nesveria. Gime normali 3.320g. Savo pieno neturejau del gimdymo komplikaciju, maitinu similac. Nuo kitu labai atpylinedavo o labiausiai nuo aptamil... Svoris auga palaipsniui, bet noretus kad priaugtu truputi daugiau. I menesi mazdaug 500g. Gydytojai sako normalu ir primaitinti nereikia, beje gyvenu ne Liet, tai gydytojais nepasitikiu. Siaip rodos sveika ir pasiekimais neatsilieka nuo kitu 4 men. leliuku, tik ant pilvuko nesivercia ir nebando. Ir siaip ant pilvuko kai paguldau nelabai megsta. Gal per retai guldau? Nebezinau, siandien tokia nuotaika, kad rodos esu bloga mama ir nieko nesuprantu apie vaiku auginima...
Nesinervuokit!
Kiekvienas vaikas kitoks. Musu dabar 7600sveria (jau ir daugiau), o drauges vieneriu metuku tiek sveria, ir ugis toks pat. Mes irgi skirtingi. Jus tikrai gera mama!
MANO PANAI UZ 4 DIENU BUS 4MENESIAI JI TAIP PAT DAR NESVERIA 6KG, BET NUO PILVUKO JAU MOKA ANT NUGARYTES ATSIVERSTI, LABAI PATINKA SAVO PIRSCIUKUS RAGAUTI, O APIE TELEVIZORIU TAI SKAUDI TEMA TIK PABANDYK NUSUKTI JOS AKYTES DIDZIAUSIOS IR GRAUDZIAUSIOS ASAROS BUNA, O KAS LIECIA KALBELE TAI BURBULIUOJA IR BURBULIUOJA, TIK AS NIEKO NESUPRANTU, BET LABAI MALONU KLAUSYTIS,
mūsų didziausias pasiekimas, siandien kelias minutes jau pasedejo viena pati
QUOTE(poppins @ 2007 10 18, 17:59)
musu irgi priauga apie 500 per menesi, nesivarto. bet sestis labai nori, ir isikibes uz ranku atsiseda. aisku, paskui visas tabaluoja ir galva i visas puses svyra:) o ant pilvo ir ilgai neguli, supyksta greit. o valgo tik piena mano. va.
kiekvienas vaikas labai skirtingai, turiu dvi dukras, o skiriasi kaip diena nuo nakties didzioji labai megdavo guleti ant pilvo, jau 6 men. ropojo, o sedeti visiskai nenoredavo. o mazoji visiskai nenori guleti ant pilvo, bet jau sedet noras neispasakytas , jei tik kur isikabina, tai iskart keliasi, net isigudrino isikabinus i kaldryte keltis , ir pyksta, kad neiseina visiskai atsiset
Sveikos mamos, o musu pasiekimas toks, kad 3 menesius valgem is buteliuko, o jau pora dienu ima papuli!!!!!
O siaip bando verstis ant pilvo, tik, kad nelabai dar iseina. didzke, tinginiuke.
Gime 36 sav...
Dabar lenkia savo draugelius...
O siaip bando verstis ant pilvo, tik, kad nelabai dar iseina. didzke, tinginiuke.
Gime 36 sav...
Dabar lenkia savo draugelius...
[B][COLOR=red]Sveikos mamos Mano dukrytei jau 4 mėnesiai ir 2 savaitės. Labai nenori gulėti ant nugaros, dažnai verčiasi ant pilvo, bet ant pilvo irgi ilgai nenori gulėti, pradeda pykti, nes atsiversti atgal nemoka
Ištiesų kad vaikai labai skirtingi...mano dukrytė sveria 6800g ir ūgio 65cm, o dukterėčia - 8000g, 66cm, bet dukterėčia visais šešiais mėnesiais vyresnė .
Papildyta:
dar kai paduodi du pirštus į rankutes, tai labai įnirtingai bando atsisėsti, kai truputėli pakeli ir pasodini, tuomet stojasi
Ištiesų kad vaikai labai skirtingi...mano dukrytė sveria 6800g ir ūgio 65cm, o dukterėčia - 8000g, 66cm, bet dukterėčia visais šešiais mėnesiais vyresnė .
Papildyta:
dar kai paduodi du pirštus į rankutes, tai labai įnirtingai bando atsisėsti, kai truputėli pakeli ir pasodini, tuomet stojasi
sveikutes mergaites musu maziukui 4men ir 1 sav . sveriam 8kg 400gr
mes jau mokam apsiversiti nuo pilvelio ant nugarytes ir atvirksciai.. sedames ir bandom sliauzti,tik ne visada dar pavyksta perkelti rankytes daug sypsomes ir leidziam burbulus. is laimes pamacius teti grizusi is darbo prasideda cypavimai ir kvatojimaisi balsu . ciumpam viska kas tik po ranka papuola ir iskart burnon
valgom misinuka , taip pat ryziu kosytes,bulvyciu morkyciu tyrele.. skanavom banano ir avokado ... tox vaizdas , kad banana tai be problemu sushlamstu visa
niu turbut nieko nepamirsau,bet viskas taip pat kaip ir pas kitas mamytes eh saunius mes maziukus turim
mes jau mokam apsiversiti nuo pilvelio ant nugarytes ir atvirksciai.. sedames ir bandom sliauzti,tik ne visada dar pavyksta perkelti rankytes daug sypsomes ir leidziam burbulus. is laimes pamacius teti grizusi is darbo prasideda cypavimai ir kvatojimaisi balsu . ciumpam viska kas tik po ranka papuola ir iskart burnon
valgom misinuka , taip pat ryziu kosytes,bulvyciu morkyciu tyrele.. skanavom banano ir avokado ... tox vaizdas , kad banana tai be problemu sushlamstu visa
niu turbut nieko nepamirsau,bet viskas taip pat kaip ir pas kitas mamytes eh saunius mes maziukus turim