Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

Šiandien mums keturi mėnesiai birthday.gif Sveriam 7100g, o ūgis 62cm. Augam kaip ant mielių, nesivartom, bet dar anksti masažistė sakė, turi pradėti vartytis tik nuo keturių iki šešių mėn. tame tarpe, buvau išsigandusi paskaičiau, kad jau kiti lialiai vartosi, o mano tingi. Nepatinka gulėti ant pilvelio, ragaujam košytes nuo 4mėn. lankom masažus ir burbulų vonias, sportuojam su gimnastikos kamuoliu, kalbam be paliovos, viską kramtom kas papuola į rankas, miegam nuo 20 val. iki ryto 8, esam ramios ir linksmos, kad net juokiamės su balsu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jogė: 19 rugsėjo 2007 - 15:43
QUOTE(raimike @ 2007 09 18, 13:45)
norejau paklaustu, kazin nuo kokio amziaus galima eiti jau po truputi i pirty. mum tik 3,5 men.

aš pirty paną maudau nuo gimimo. tik nekarštoj. 40-50 laipsnių
Atsakyti
Šiandien mums 4 su puse mėnesiuko. Valgom vaisių ir daržovių košeles. Labai mergytė nerami, ko gero priežastis - dantukų dygimas. Sveriam 6,9 kg, ūgis 66 cm
Atsakyti
Na mes augam dideles panos 8.400g. ir 68cm.
Esam labai tvirtos,labai norim sėdėti,o kai pasodinam ir stotis lotuliukas.gif ,tada bunam labai laimingos.Labai mėgstam bendrauti,netgi pasibarti kartais doh.gif .
Labai nemėgsta būti viena,tik pajaučia,kad mamos nėra šalia aliarmas ax.gif
Valgom tik MP,kol kas užtenka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(riuska @ 2007 09 24, 13:03)
Na mes augam dideles panos 8.400g. ir 68cm.
Esam labai tvirtos,labai norim sėdėti,o kai pasodinam ir stotis lotuliukas.gif ,tada bunam labai laimingos.Labai mėgstam bendrauti,netgi pasibarti kartais doh.gif .
Labai nemėgsta būti viena,tik pajaučia,kad mamos nėra šalia aliarmas ax.gif
Valgom tik MP,kol kas užtenka thumbup.gif

labukas.. mano vaikutis irgi gyme 2007 05 13 smile.gif kaip smagu kad mes radome bendraamzio 4u.gif na mes paliginus su jumis ne labai dydeli ( pas mus auga berniukas ) 7,540g. ir 67 cm. mes irgi esame labai tvirtos,irgi norim sedeti blush2.gif bet mes dar ne mokome apsiversti ant pilvo verysad.gif ir dar labai daug kalbome smile.gif matit visi vaika vienodi nes sunelis irgi nemegsta buti vienas visada kas nors turi buti salia... 4u.gif
tikiosi mes ir toliau su jumis bendrausim? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burrbuliukas @ 2007 09 08, 23:09)
O mes mokam verstis nuo nugaros ant pilvo, bartis, tempti lupa, ismokom nauju "zodziu", uz rankyciu keliant keliam ir galva, viskas labai idomu, daug sypsomes tongue.gif Valgom tik mamos piena ir esam labai laimingi. Beje jau domimes ka mama valgo bigsmile.gif

kaip smagu rasti tokio pat amžiaus leliuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SIBIRECKA @ 2007 09 24, 19:59)
labukas.. mano vaikutis irgi gyme 2007 05 13 smile.gif  kaip smagu kad mes radome bendraamzio 4u.gif  na mes paliginus su jumis ne labai dydeli ( pas mus auga berniukas ) 7,540g. ir 67 cm.  mes irgi esame labai tvirtos,irgi norim sedeti  blush2.gif bet mes dar ne mokome apsiversti ant pilvo verysad.gif ir dar labai daug kalbome smile.gif matit visi vaika vienodi nes sunelis irgi nemegsta buti vienas visada kas nors turi buti salia... 4u.gif
tikiosi mes ir toliau su jumis bendrausim? 4u.gif  smile.gif

Kaip šaunu thumbup.gif ir mano vaikutis gimė 2007-05-13, be to taip pat vardu Eimantas 2.gif, mes sveriame 6900 g. ir 66 cm ūgio. labai nori sėstis, tačiau nesivartom dar. Maniškis irgi nenori būti vienas, tik kur nors nueinu tuoj pradeda pykt. Paskutiniu laiku labai jau irzlus, turbūt dantukai lenda.

Visoms mamytėms kantrybės, o vaikiukams sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitka @ 2007 09 26, 15:46)
Kaip šaunu thumbup.gif  ir mano vaikutis gimė 2007-05-13, be to taip pat vardu Eimantas 2.gif, mes sveriame 6900 g. ir 66 cm ūgio. labai nori sėstis, tačiau nesivartom dar. Maniškis irgi nenori būti vienas, tik kur nors nueinu tuoj pradeda pykt. Paskutiniu laiku labai jau irzlus, turbūt dantukai lenda.

Visoms mamytėms kantrybės, o vaikiukams sveikatos 4u.gif

Kaip šaunu. thumbup.gif ir tiek sutapimu thumbup.gif net gi keisto kad taip gali buti kad ne tik gimimai sutampo bet ir dar vardai.. thumbup.gif .... zinuok maniskis ir nesivarto dar jam geraiau kada mama jaim padeda lotuliukas.gif gal friends.gif ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SIBIRECKA @ 2007 09 29, 13:08)
Kaip šaunu. thumbup.gif ir tiek sutapimu  thumbup.gif net gi keisto kad taip gali buti kad ne tik gimimai sutampo bet ir dar vardai.. thumbup.gif .... zinuok maniskis ir nesivarto dar jam geraiau kada mama jaim padeda lotuliukas.gif gal  friends.gifblush2.gif

4u.gif friends.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Gitka @ 2007 09 29, 13:17)

puiku 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

o mums 4 men dar po 10 dienu. Sveriam 7300g, ugis 66 cm. Daremes skiepa nuo roto viruso.

Ar dar ne per anksti 4,5 men duoti vaisiu ir darzoviu koseles?
Atsakyti
Labas
O mes ne per seniausiai buvom svertis, matuotis, skiepytis, tai dabar sveriam 7,5 kg o i ugi uzaugom 63 cm smile.gif
Skiepukas tik skaudus buvo..nelabai kaip paskiepijo..liko toks guziukas paraudes.. g.gif
Atsakyti