Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

QUOTE(linabalt @ 2007 08 24, 21:44)
O cia matau dar viena bendraameze gimusi 2007 04 13  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

QUOTE(dovillee @ 2007 08 26, 00:09)
musu svoris 8.800 kg 65cm,

šaunu, kad yra tą pačią dieną gimusių drinks_cheers.gif

QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 08 26, 13:06)
negerai ciulpti pirstus nes vaikai kazkaip ten juos nuciulpia tada pradeda pirstai ploneti.

kažkoks briedas schmoll.gif aš pati maža čiulpiau vieną pirštą. ir nei jis plonesnis, nei ką schmoll.gif o tikrai nemažai metukų vietoj soskės pliumpinau doh.gif nesakau, kad gerai , nes pati nenorėčiau, jog mano vaikai čiulptų, bet kad plonėja, tai nesąmonė..
Atsakyti
Norim prisijungti prie bendraamziu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LORIAL @ 2007 08 27, 19:09)
Norim prisijungti prie bendraamziu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kaip fainai jau mes 4 bendraamzes clap.gif
Atsakyti
Nezinau as nesu tvirtai tikinanti kad taip yra nes pati nezinau tik zinau kad man taip sake tiesa ne vienas zmogus, bet kad nuo pirsto ciulpimo greiciau atpranta, nei nuo ciulptuko, tai manau kad kaip kam mano pusbrolis i mokykla eidamas pries miega dar ciulpdavo pirsta. Tik va dabar nepamenu kaip ten jam suplonejo ar sustorejo, tik gerai pamenu kaip kariaudavo jo mama su tuo pirstu ciulpimu.
Atsakyti
QUOTE(dovillee @ 2007 08 27, 19:14)
kaip fainai jau mes 4 bendraamzes  clap.gif

Sveikinam prisijungus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nu neveltui ta penktadieni kai gimdziau, Klinikose buvo beprotnamis - gydytojai uz galvos griebesi, kad dvi dienas buvo ramu, o ta diena kai pasipyle gimdyves, tai gimdyklose vietu pritruko. Maniau, kad pagimdysiu patologiniame, kur laikinai ikurdino kol atsiras vieta gimdykloj lotuliukas.gif Sprendziant is musu susiburimo siame forume, gimdanciu netruko ir kitur - produktyvi diena pasitaike ax.gif Uztat kaip smagu dabar visom susitikti drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2007 08 27, 21:00)
Sveikinam prisijungus 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Nu neveltui ta penktadieni kai gimdziau, Klinikose buvo beprotnamis - gydytojai uz galvos griebesi, kad dvi dienas buvo ramu, o ta diena kai pasipyle gimdyves, tai gimdyklose vietu pritruko. Maniau, kad pagimdysiu patologiniame, kur laikinai ikurdino kol atsiras vieta gimdykloj lotuliukas.gif Sprendziant is musu susiburimo siame forume, gimdanciu netruko ir kitur - produktyvi diena pasitaike ax.gif Uztat kaip smagu dabar visom susitikti drinks_cheers.gif  thumbup.gif

as irgi gimdziau klinikose,gerai kad del visko buvau susitarus is anksto,tai gavau ir gimdykla ir daktarus thumbup.gif o poto tai jo maciau ,kad teko moterim ir paprastoi palatoi but iki paskutines minutes blink.gif doh.gif matyt suveike ta lemtinga data PENKTADIENIS 13 lotuliukas.gif
jauciu mamytes tuoj kursim atskira tema gimusiu 2007.04.13 ir snekesimes ten thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovillee: 27 rugpjūčio 2007 - 22:03
As ir klinikoj gimdziau taip matyt data tokia trylikta penktadienis thumbup.gif
Papildyta:
Gal jau reikia ieskoti kas vienoje palatoje buvo.
Atsakyti
QUOTE(LORIAL @ 2007 08 30, 12:10)
As ir klinikoj gimdziau taip matyt data tokia trylikta penktadienis  thumbup.gif
Papildyta:
Gal jau reikia ieskoti kas vienoje palatoje buvo.

Nu jau galima lotuliukas.gif Tik kad neprisimenu palatos numerio, bet prisimenu, kad ji buvo pries sesuciu langeli, ta kur netoli tualeto blush2.gif Tik mano palatos kaimynes abi buvo su berniukais - kai pagulde, buvo viena, su per anksti gimusiu berniuku paskui ji isvaziavo, ikele kita mamyte su labai dideliu berniuku po Cezario. Gal kuri nors is ju apsilankys siame forume? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2007 08 30, 14:13)
Nu jau galima lotuliukas.gif Tik kad neprisimenu palatos numerio, bet prisimenu, kad ji buvo pries sesuciu langeli, ta kur netoli tualeto  blush2.gif Tik mano palatos kaimynes abi buvo su berniukais - kai pagulde, buvo viena, su per anksti gimusiu berniuku paskui ji isvaziavo, ikele kita mamyte su labai dideliu berniuku po Cezario. Gal kuri nors is ju apsilankys siame forume? ax.gif

Turbut vienu metu ta pati koridoriaus taka minem biggrin.gif

Mes taip pat buvome prie sesuciu langelio kuris netoli wc, ten kur sesutes labai retai budavo. Mano palata buvo Nr. 9 mes visos trys gulejom po cezariu dvi mergytes ir vienas berniukas. Mano mergyte.

Atsakyti
mano vaikuciui 4 su puse menesio.Vartosi nuo nugarytes ant pilviuko ir ant soniuku.Labai megsta sukauti,ypac ryte savo kalbyte.Kartais kaip koks mauglis dziunglese rekia biggrin.gif Is ryto darau suneliui masaziukus,tai buna labai patenkintas,po to uzmiega-tikriausiai pavargsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(LORIAL @ 2007 08 31, 14:35)
Turbut vienu metu ta pati koridoriaus taka minem  biggrin.gif

Mes taip pat buvome prie sesuciu langelio kuris netoli wc, ten kur sesutes labai retai budavo. Mano palata buvo Nr. 9 mes visos trys gulejom po cezariu dvi mergytes ir vienas berniukas. Mano mergyte.

Matau, kad mergyte mirksiukas.gif Tiktai tu is Vilniaus, o gimdei Kaune? Kaip cia taip isejo? Ech, svarbiausia, kad visos dabar turime zavias energingas dukrytes. wub.gif Svarbu, kad mazyles augtu sveikos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes! 4u.gif
Mano Augustui 4 men ir 10 dienu. smile.gif Laisvai verciasi nuo pilvo ant nugaros. Guledamas ant pilvuko spiriasi kojytem, nori sliauzti. "Kalbasi" ivairiais garsais ir intonacijom. Sypsosi miela sypsena. smile.gif Ir dar daug visko moka tongue.gif Tik va naktimis miega nekaip. Uzmiega 22 val, bet butinai karta pavalgyti keliasi. O pavalges iki 7.30 vis kuiciasi, nerimsta. Kartais ir panesiot paryciais tenka blink.gif Diena irgi ne kazin koks miegalius. Miega karta ar du per diena po nedaug (1 val). Labai nori dalyvauti. Tik rodyk jam viska, snekink, linksmink, tada juokiasi, spygauja, gurguliuoja biggrin.gif Smagu, aisku, bet paprastai per diena nerealiai nusikalu doh.gif Gal galit ka patarki, kad mazylis geriau miegotu? unsure.gif

Ir dar del maitinimo. Valgo MP, bet pries savaite dar misinelio papildomai pradejau duot (Aptamil), nes paskutini menesi priaugo nedaug svorio. Ir karta per diena pratinu prie ryziu-slyvu koseles (skirta 4 menesiu vaikams). Irgi buvau nusiteikus pati maitinti iki 6 menesiu, bet kad ir kokie grazus mano norai, mazylio sveikata svarbiau. Priaugo nedaug, reiskia, truksta mano pienelio verysad.gif Gydytoja patare primaitint.

O kas geriau? Koseles, skirtos nuo 4 menesiu ar tyreles, skirtos tokiam pat kudikiu amziui?
Ir dar...Kaip pasirenkat misinelius? As su vaistininke pasikonsultavau, ji patare Aptamil pirkti...O kokie geresni? Kuo skiriasi?

Aciu 4u.gif
Atsakyti