Sveikos, mamytes!
Mano Augustui 4 men ir 10 dienu.
Laisvai verciasi nuo pilvo ant nugaros. Guledamas ant pilvuko spiriasi kojytem, nori sliauzti. "Kalbasi" ivairiais garsais ir intonacijom. Sypsosi miela sypsena.
Ir dar daug visko moka
Tik va naktimis miega nekaip. Uzmiega 22 val, bet butinai karta pavalgyti keliasi. O pavalges iki 7.30 vis kuiciasi, nerimsta. Kartais ir panesiot paryciais tenka
Diena irgi ne kazin koks miegalius. Miega karta ar du per diena po nedaug (1 val). Labai nori dalyvauti. Tik rodyk jam viska, snekink, linksmink, tada juokiasi, spygauja, gurguliuoja
Smagu, aisku, bet paprastai per diena nerealiai nusikalu
Gal galit ka patarki, kad mazylis geriau miegotu?
Ir dar del maitinimo. Valgo MP, bet pries savaite dar misinelio papildomai pradejau duot (Aptamil), nes paskutini menesi priaugo nedaug svorio. Ir karta per diena pratinu prie ryziu-slyvu koseles (skirta 4 menesiu vaikams). Irgi buvau nusiteikus pati maitinti iki 6 menesiu, bet kad ir kokie grazus mano norai, mazylio sveikata svarbiau. Priaugo nedaug, reiskia, truksta mano pienelio
Gydytoja patare primaitint.
O kas geriau? Koseles, skirtos nuo 4 menesiu ar tyreles, skirtos tokiam pat kudikiu amziui?
Ir dar...Kaip pasirenkat misinelius? As su vaistininke pasikonsultavau, ji patare Aptamil pirkti...O kokie geresni? Kuo skiriasi?
Aciu