Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

musu svoris 8.800 kg 65cm,siandien pirma karta daviau dukrytei paragaut obuoliu tyreles,nors ir nevertetu jei dar duoti ir taip svoris auga kaip ant mieliu ,o pati maitinu ir pienuko uztenka tongue.gif gavo labai nedaug ,mazyti sauksteli ,bet ir tai susiraukus skanavo lotuliukas.gif reiks dar pabandyt ir sulciu sauksteli atsigert duoti ax.gif
Atsakyti
Taigi siandien jau ir mes pilnateisiai sios temos dalyviai svorio ir ugio kol kas nezinom , nes pas gydytoja eisim dar tik uz poros savaiteliu.
Mes esam labai bendraujantys, nemegstam tik barzdotu ir labai senu zmoniu,as mielai savo sypsenytes dalinu ir gatveje praeiviams, jei tik zinoma jie pagiria koks as grazus. Pasauli jau maciau visais kampais ant nugaros guledamas, ant soniuko, ant pilvelio, sededamas, tik nesuprantu kodel man neleidzia ilgai sedeti nors man mama daug ko neleidzia: neleidzia vos pavalgiusiam ant pilvuko apsiversti, neleidzia laikrasciu ir zurnalu paragauti, nors man labai patinka juos skaityti, neleidzia pirstuku ciulpti, nors jie man tokie skanus as vis noriu kuo daugiau ju paragauti. Man labai patinka pusti burbulus ir kaip juokinga, kai mama bando irgi taip padaryti, as jai nesakiau, bet zinokit jai visai neiseina.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 08 26, 08:17)
Taigi siandien jau ir mes pilnateisiai sios temos dalyviai svorio ir ugio kol kas nezinom , nes pas gydytoja eisim dar tik uz poros savaiteliu.
Mes esam labai bendraujantys, nemegstam tik barzdotu ir labai senu zmoniu,as mielai savo sypsenytes dalinu ir gatveje praeiviams, jei tik zinoma jie pagiria koks as grazus. Pasauli jau maciau visais kampais ant nugaros guledamas, ant soniuko, ant pilvelio, sededamas, tik nesuprantu kodel man neleidzia ilgai sedeti nors man mama daug ko neleidzia: neleidzia vos pavalgiusiam ant pilvuko apsiversti, neleidzia laikrasciu ir zurnalu paragauti, nors man labai patinka juos skaityti, neleidzia pirstuku ciulpti, nors jie man tokie skanus as vis noriu kuo daugiau ju paragauti. Man labai patinka pusti burbulus ir kaip juokinga, kai mama bando irgi taip padaryti, as jai nesakiau, bet zinokit jai visai neiseina.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kaip saunu!
o kodel neduodam pirstuku ciulpt?gal kalas dantukai?manajam kadangi kalesi ir kalasi, tai pirstukai amziais burnytej..
Atsakyti
QUOTE(dovillee @ 2007 08 26, 00:09)
musu svoris 8.800 kg 65cm,siandien pirma karta daviau dukrytei paragaut obuoliu tyreles,nors ir nevertetu jei dar duoti ir taip svoris auga kaip ant mieliu ,o pati maitinu ir pienuko uztenka tongue.gif gavo labai nedaug ,mazyti sauksteli ,bet ir tai susiraukus skanavo  lotuliukas.gif reiks dar pabandyt ir sulciu sauksteli atsigert duoti  ax.gif

Oi kokia didele jau Brigitele thumbup.gif Maitinti papildomai aisku kad nereikia, bet po truputi ragauti, susipazinti su maisto skoniu jau galima - as tai savo Skaistutei kasdien ko nors duodu paragaut po labai nedaug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(m0nikut3 @ 2007 08 26, 08:51)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  kaip saunu!
o kodel neduodam pirstuku ciulpt?gal kalas dantukai?manajam kadangi kalesi ir kalasi, tai pirstukai amziais burnytej..

Pas Tita dantenukes nei trupucio nepaburke, o be to kai kalasi dantukai tai jie rankyte bando pasikasyti dantenukes o Titas tiesiog pirstukus ciulpia kaip ciulptuka cia tikriausia todel, kad as nedaviau ispradziu ciulptuko ir man aiskino, kad negerai ciulpti pirstus nes vaikai kazkaip ten juos nuciulpia tada pradeda pirstai ploneti.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2007 08 26, 11:18)
Oi kokia didele jau Brigitele  thumbup.gif Maitinti papildomai aisku kad nereikia, bet po truputi ragauti, susipazinti su maisto skoniu jau galima - as tai savo Skaistutei kasdien ko nors duodu paragaut po labai nedaug  ax.gif

na taip mama jau vos pakelia Brigitele rolleyes.gif tikiuosi jau sustos toks smarkus svorio augimas,ir mes ragausim jau po biski maista thumbup.gif na ir susitiksim 5 men.iki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovillee @ 2007 08 26, 19:51)
na taip mama jau vos pakelia Brigitele  rolleyes.gif tikiuosi jau sustos toks smarkus svorio augimas,ir mes ragausim jau po biski maista  thumbup.gif na ir susitiksim 5 men.iki  4u.gif

Iki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 08 26, 13:06)
Pas Tita dantenukes nei trupucio nepaburke, o be to kai kalasi dantukai tai jie rankyte bando pasikasyti dantenukes o Titas tiesiog pirstukus ciulpia kaip ciulptuka cia tikriausia todel, kad as nedaviau ispradziu ciulptuko ir man aiskino, kad negerai ciulpti pirstus nes vaikai kazkaip ten juos nuciulpia tada pradeda pirstai ploneti.

Pirma kart girdziu blink.gif Kazi ar cia istikruju taip gali buti unsure.gif Manoji taip pat megeja pirsciukus burnytej palaikyti,o ciulptuko net nepripazysta.Geriausiai nykstis arba visi keturi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2007 08 27, 15:04)
Pirma kart girdziu  blink.gif Kazi ar cia istikruju taip gali buti  unsure.gif Manoji taip pat megeja pirsciukus burnytej palaikyti,o ciulptuko net nepripazysta.Geriausiai nykstis arba visi keturi  lotuliukas.gif

nieko panasaus nesu girdejusi schmoll.gif ir manau kad cia tikra nesamone doh.gif viename zurnale skaiciau kad reikia leisti vaikui ciulpti pirstukus ir neduoti ciulptuku nes vaikui taip patogiau nusiraminti ir taip paprasciau atpars nei nuo ciulptuko
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2007 08 27, 14:04)
Pirma kart girdziu  blink.gif Kazi ar cia istikruju taip gali buti  unsure.gif Manoji taip pat megeja pirsciukus burnytej palaikyti,o ciulptuko net nepripazysta.Geriausiai nykstis arba visi keturi  lotuliukas.gif

O as esu girdejus kad taip buna - bendradarbe pasakojo, kad jos dukrai buvo. Tik dabar tie "nuciulpti" pirstai tokie patys kaip visi, vadinasi, su laiku pastoreja, kai vaikas atpranta ciulpti lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki.norim ir mes prie jusu prisijungt,pasigirt blush2.gif mums uz 3 dieneliu bus 4men.pries savaitele isdygo dantukas! thumbup.gif jau matosi salia antras mirksiukas.gif valgom mp,jau po truputi valgom tyreles,labai patinka dukrytei smile.gif kosyciu dar nebandem,ziuresim,ka gyd.sakis,gal jau reiks duot.siaip kas men priaukdavom po 1500g,o paskutini 3men.priaugom 900g,uztenka.ismiegam visa nakti nuo 2men. ax.gif taip pat labai patinka vartytis,skaityti knygutes rolleyes.gif atpazystam mamos tecio ir sesytes balsus,zodziu,esam geros mergytes thumbup.gif nepykit,dabar tik pamaciau,kad ne lietuviskai ra mirksiukas.gif sau,bet tikiuosi suprantat,tingiu perrasyt
Atsakyti
na nzn..pirma kart ir as girdziu kad ploneja pirstukai, nuo to, kad ciulpia...mano aistutis ju neciulpe, tik siaip i burnyte kisa ir ciupineja dantukus biggrin.gif ir kartais pries miega nyksti ciulpia, mat ciulptuko nepripazysta..
Atsakyti