Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

Na stai ir mes sulaukeme ketvirto menesiuko biggrin.gif preis rasydama perzvelgiau kitu pasiekimus, na ir mes tokie pat, beveik 4u.gif
Atsakyti
Sveiki

Mums beveik 4menesiukai- siandien svere- 8,3kg, ugis 70cm. Esam dideli uzauge, nors gime vidutinis-3,6kg. Ir dantukus du prakaldinom jau. Daug vartomes, nuo vakar ismokom spygauti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Valgom tik MP, esam labai stiprus, stipriai ir ilgai laikome galvyte iskele kai gulime ant pilvuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrime: 11 liepos 2007 - 18:14
Labuka. Trecias mano leliukas, o jauciuosi lyg auginciau pirmaji tongue.gif . Kiekviena vaika auginant vis kitaip.
Musu Joriukas tikras tinginiukas biggrin.gif . Sestis nenori, vartytis tingi, tik labai daug sneka, moka laikyti ir zaisti su barskuciu, sesem plaukus papesa, mamai daug sypsosi, o kutenamas ir balsu kliksi. thumbup.gif thumbup.gif Berniukas moka pats vienas pabuti, maisiukus pkrebzdenti thumbup.gif . Sveriam 7kg, ugis 65cm. Valgom tik MP. Kadangi alergiskas verysad.gif , tai kol kas ir nesistengiu duoti kitokio maisto. Miega visa nakti, thumbup.gif o diena 3-4 kartus. Labai megsta maudytis.
Atsakyti
QUOTE(jurga1985 @ 2007 07 10, 12:23)
sako kad blogai kojytes stato kai eina

aš aišku ne ką apie tai nusimanau, bet man atrodo kad 4 mėn. vaikelis dar neturi gerai statyt kojyčių doh.gif mes kai pastatom, tai jis daro ką nori, vieną kartą pastato gražiai kojytes, kitą kartą sulenkia ir kabo, trečią sukryžiuoja, ketvirtą dar ką naujo sugalvoja...nesuku sau dėl to galvos schmoll.gif
QUOTE(gedrime @ 2007 07 11, 19:11)
Ir dantukus du prakaldinom jau

thumbup.gif o mum rytoj 4 mėnesiukai ir jau šiandien naktį nemiegojom o zyzėm ir zyzėm...dantenos paburkusios, vis kažką kramto, galvojau gal anksti dantukam, bet matau, kad ne mes vieni tokie thumbup.gif dabar lauksim jau kol pasirodys

o šiaip jau lengvai vartomes ant pilvuko ir ištraukiam rankytę, mėgstam lauke gulėt ir žiūrėt į skalbinius, net dvi valandas gali taip išgulėt...o naktimis jau pora savaičių kai dažnai keliames valgyt doh.gif

svorį ir ūgį tik rytoj sužinosim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 07 19, 06:38)
aš aišku ne ką apie tai nusimanau, bet man atrodo kad 4 mėn. vaikelis dar neturi gerai statyt kojyčių doh.gif mes kai pastatom, tai jis daro ką nori, vieną kartą pastato gražiai kojytes, kitą kartą sulenkia ir kabo, trečią sukryžiuoja, ketvirtą dar ką naujo sugalvoja...nesuku sau dėl to galvos schmoll.gif

thumbup.gif o mum rytoj 4 mėnesiukai ir jau šiandien naktį nemiegojom o zyzėm ir zyzėm...dantenos paburkusios, vis kažką kramto, galvojau gal anksti dantukam, bet matau, kad ne mes vieni tokie thumbup.gif dabar lauksim jau kol pasirodys

o šiaip jau  lengvai vartomes ant pilvuko ir ištraukiam rankytę, mėgstam lauke gulėt ir žiūrėt į skalbinius, net dvi valandas gali taip išgulėt...o naktimis jau pora savaičių kai dažnai keliames valgyt doh.gif

svorį ir ūgį tik rytoj sužinosim  ax.gif

sveikinam su 4menesiukais 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Musu dukruze jau beveik 4.5 men. Vartosi kai uzsinori, viska griebia ir kisa i burnyte, nuo vakar pradejo labai intensyviai kalbeti (panasu i nusiskundimus), daug sypsosi ir kartais net garsiai juokiasi. Valgo mamytes pieneli, nakti pora kartu siuo reikalu atsikelia. Pries pora savaiciu svere 6.1kg, o ugis - 63cm.
Atsakyti
sveikutes mamytes.skaitau jusu laislucius ir nesitiki kad taip buna jog vaikuciai miega naktimis,godziai valgo ir daug sypsosi. maniskis nuo pat gimimo miegodavo tik ant ranku,ka suvalgydavo -atpilinedavo ir daug vergdavo verysad.gif .taip tebevarkstu iki siolei.gime 3900kg ir 56cm. iki 3 men vargom,nes ir kakucio padaryti nemokejo-po to su vaistukais.nuo 3men pradejau jau ir slyvu tyreles duoti-nieko nepadejo.padejo tik dziovintu slyvu kompotukas unsure.gif .iki sioj jis mus vaduoja nuo vargu.naktimis keliasi kas valanda, geriausiu atveju kas 2val - geriam arbata.nuo 4 ryto jau valgom misinuka.jokios kosytes ir tyreles nepatinka-spjauna lauk viska.o misinuka suvslgydinu tik uzzaidinusi verysad.gif .galiu pasidziaugti tik tuo kad mano vyrukas beproto stiprus,ant nugarytes pats apsivertinejo jau 3 menesiu,labai megsta sedeti,jau po trupuka ir su vaikstyne ardosi bigsmile.gif .dabar mums jau 4 men ir 20 d sveriam 8kg o ugis 70cm.
laukiu nesulaukiu kol mano mazasis Ervinukas gales skaniai issimiegoti, godziai pavalgyti bei gerai ir be piktumu issikakoti.
Atsakyti
Sveikutės mano Gabijei jau 4 mėnesei, sveria 6,800 kg ugis 62 cm, šypsosi jau ir sugarsu, šneka daug ir užpakaliuką kelia ir šonu sukasi nori keltis, miegot normaliau pradėjo nakty tai visa miega atsikelia 7 kokia pavalgo pabuna iki 10 ir miega, nes kaip buvo 3 mėnesiukai tai visai dienom nemiegojo, bet nekakoja labai retai tai vaistukus naudojam,
Atsakyti
Sveikutės,
Keturių mėnesiukų svėrėm 7200g, ūgis 64cm.Kai skiepijo - net necyptelėjo, gerai kad užsiauginom apsauginius lašinukus ax.gif
Vartytis tingim, norim iškart sėstis, tai kelia kojas ir galvą.
Šypsomės daug, klegam net balsu, jei kas įdomiai šnekina.
Naktį išmiegam, o va dieną tik po 30min kokius 3kartus, - vienu žodžiu mamytės rankinukas.
Labai skaniai ragaujam daržovių tyreles, mokam valgyti iš šaukštelio.
Atsakyti
mano Evutei jau 4 men ir 2 dienos:) pradejau pratinti prie morkyciu tyreles. Labai skaniai valgo. duodu dar tik truputuka, o ji ziojas ir verkia kai nustoju:) valgom misinukus, nes kai buvom dvieju menesiuku persikraustem gyvent i Prancuzija ir mamyte blogai pradejo maitintis ir labai daug stresuoti blush2.gif todel dingo pienukas. valgo 5 kartus dienoj, o vakare duodu apie 10 val ir tada ismiega iki 5 ryto. Labai daug vartos - nuo nugarytes ant pilvuko ir atgal, galvyte laiko ilgai, kai guli ant soniuko tai kelia ir galvyte ir kojytes ir bando sestis:) tik va labai mazai nuo gimimo priaugom:( gime 3kg, o 3 menesiuku budama tesvere tik 5 kg. kita savaite eisim svertis ir ziureti kiek priaugo per si menesiuka, bet pagal rubelius matau, kad nedaug:(
Atsakyti
na ir mes jau keturiu menesiuku ir sveriame 7 kg ir 300gr tai manau kad nedaug nes gime virs 4 kg
o siaip tai geria mano pienuka o yra labai jau didelis miegaliukas miega visa nakti ir ryte tik atsikelia kartais uzmiega vakare 8 ir atsikelia ryte 8 todel ir mano svoris vis dideja nuo tingejimo ,,,
Atsakyti
musu mergaitei jau beveik 4menesiukai, moka apsiversti laisvai ant pilvuko, istraukia rankytes, pasikisa kojytes po pilvuku ir jau nori ropoti, bet nesiseka mirksiukas.gif
labai gerai mergaite miega nakty nuo gimimo nesikelia, ryte pabunda 7val, o vakare 21jau miega. Maitinu savo pieniuku. drinks_cheers.gif papildomo maistelio dar neduodu, zadu neduot iki puses metuku, manau, kad mano pienuko jai pilnai pakanka, nesramiai miega ir yra zvali. thumbup.gif
vitamino d geriam retai, ne kasdien, i savaite gal du kartus po du lasus.
Atsakyti