Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

sveikos mamytes mirksiukas.gif mums jau irgi 4 men ir 2 sav. 4 men buvom 7200gr ir 66 cm. bet turbut sesele blogai pamatavo ugi, nes drabuzeliu per 4men labai daug isaugom. vaikstom i masaziukus ir pas logopeda. sveikatele gereja. vartytis tai nesivartom. nebent pasodinu tarp pagalviu, tada tai prasideda judejimas. daug ir graziai kalbam.juokiames garsu, reaguojam i visus garsus ir bandom persaukti. o jau lopsines tai geriau nedainuot, nes ne uzmigdyti iseis, o prizadinti... bando mama persaukt, kas garsiau doh.gif lotuliukas.gif dziaugiasi, kai uz rankyciu paemus pasodini, arba pastatai, tada tai krykstaut pradeda... tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano vaikutis sveria tik 6,400g ir yra 68,5cm ugio. Mazokai sveria pasirodo. Cia visu ziuriu jau 7 kg perkope. Musus pasiekimai atitinka jusiskius,taciau val;gymas - tikra beda. Suvalgo 100 -120ml geriausiu atveju kas tris valandas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 30 kovo 2007 - 07:55
Sveikos mamos

Mano dukrelei kovo 14d. buvo 4 menesiai.Jos pasiekimai:
''svoris 7,5kg, ugis 65cm (maistas tik is mamos)
''verciasi nuo nugaros ant pilvo
''griebia pirstais viska, kas pasitaiko
''bando sliauzti
''bando sestis
Atsakyti
Mums irgi kovo 17 d suejo 4 men, mes irgi valgome kas 3 val po 100- 120 ml. O vidurdieni dar suvalgome truputi tyreles. Sveriame 6.8 kg, o ugis 61 cm. Mes gymeme men anksciau, todel gydytoja sako kad truputi atsiliekame, mes dar nesivartome g.gif , bet krykstaujame, barames, ir bandome sestis.
Atsakyti
mums irgi neužilgo bus keturi mėn. 4u.gif
šiandien svėrėmės, tai 6800g. ir 62cm. per 1,5mėn. užaugom 1kg.
suvalgom po 180ml. ir valgom dieną kas 3-4 val., naktį mamai duoda miegoti (miegam nuo 22 iki 8val.) thumbup.gif
dar nesiverčiam ant pilvo, bet sėdėti tik duok, kaip faina, kai pasaulis visai kitaip atrodo. biggrin.gif
valgom bulves su morkom, obuolius, geriam sultis jau nuo 3 mėn., nors gydytoja ir nebuvo už. O mums labai patinka valgyt. lotuliukas.gif ir dar juoktis irgi patinka....
seilės teka upeliais.. tongue.gif , ir visai ne soskė, o abu kumštukai skanesni.. lotuliukas.gif va taip...
Atsakyti
mums jau siandien 4 menesiai thumbup.gif
Sveriam 7.500 kg, o ugis 65 cm.,
Nuo nugaros ant pilvo dar neatsigulam, bet ant sono jau pasiverciam ax.gif
Atsakyti
mum kovo 17 suejo keturi menesiukai dabar neseniai sveremes tai sverem 8kg200gramu va kokie mes dideli
Atsakyti
o mums tik per Velykas bus 4 mėnesiukai. Maniškis didžiulis didžiulis tinginys, kai daktarė suvardino ką jis jau turi mokėt vos neapsiverkiau smile.gif nei žaislo ima iš vienos rankos i kitą, nei ant šoniuku vartosi.. be baimės iki šiol galiu palikt ant sofos sad.gif daktarei palinkčiojau , tipo viskas gerai, o pati galvoju.. taip berneli, MOKYSIMĖS... bet ne velnio jis mokytis nenori, jam ir taip gerai pasirodo biggrin.gif
3 menesiuku buvo 64 cm ir 7,250 kg , dabar paauges labai stipriai, po Velyku eisim matuotis smile.gif
valgo mišinukus (Aptamili), košės pienishkos šaukštelį gauna, ir tyrelės obuolių.. visko po truputį smile.gif liežuviu stumia, nelabai gaunasi, bet reikia mokytis biggrin.gif
Atsakyti
o mums irgi uz poros dienu sueis 4 menresiukai lotuliukas.gif valgom po 180 kas 3-4 val misinuko o gimtadienio proga duosiu bulvytes paragaut biggrin.gif sveria 6,2kg, ugis 65 cm thumbup.gif
vartomes, ciumpam zaisliukus ir barskancius i nebarskancius, puciam seiliu burbulus ir garsiai rekaujam biggrin.gif
Atsakyti
mums keturi menesiukai suejo jau senokai, kovo 12, tai sverem 8800 kg, ir ugis buvo 67 cm. valgo mamos pieneli, dar 40 g per diena Hipp slyvu tyreles. tyrele valgo patenkintas, nestumia lauk. rolleyes.gif , paguldytas ant pilvuko pradeda cypauti, sneketi, kalbinamas juokiasi lotuliukas.gif , ant sonelio pats dar nelabai verciasi yra tinginiukas truputuka, blush2.gif , tai kviesim masaziste i namucius kad truputuka paminkytu mano vyra bigsmile.gif
Atsakyti
Pries kelias dieneles pastebejau, kad jau nebegaliu iseiti is kambario, kuriame buna mano mazike, ji iskart pradeda verkti. Ir, rodos, as ja visada palikdavau viena, jei reikedavo indus issiplauti, ir vistiek ji pyksta.

Mano mazyle jau krykstauja, apsivercia ant pilvo (buvau labai issigandusi), nori sedeti ir viska matyti. Gulejimas ant pilvo megstamiausias jos sportas. Tada taip graziai guguoja. O televizorius megstamiausias laisvalaikio praleidimas.
Atsakyti
bet as nesuprantu...ar as durna ar kas...
skaitau skaitau - ketvirtas menuo...tai nuo 3 men iki 4 laikotarpis, o cia jau virs 4 men smile.gif
vadinas- ko pasiekta per 4 men...
manasis viska jau dare 3,5 men, tik nesiverte. jau vercias ant sono, ant nugaros - ne, nors dar pora dienu iki 4 men kol sueis...
Atsakyti