Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

Sveikos.
Mes biski paveluotai, bet 4 men. pasiekimai buvo tokie...

-priaugom per menesi tik 160 gr! ir 2,5 cm. (6460 ir 63,5)
-Ismokom apsiverst ant pilvuko..
-labai norim sesti.
-Baisus seiletekis, viska kisam i burna.
-Atpazista savus ir svetimus.
-Patinka bendraut su lelia veidrodelyje smile.gif

Dar atsirado paberimas. Aplink ausytes, ant zanduku, tai pakeitem misinuka is AR i HA, tai lyg ir praeina po biski...O dabar jau bandom ragaut bulviu tyreles. Siandien ivesim morkyte, nes vien tik bulve nelabai skanu... smile.gif
Atsakyti
Mes per mėnesį priaugom 1kg ir 3cm, tai suėjus 4mėn svėrėm 8900g ir 70cm ūgio ax.gif bigsmile.gif na esam labai jau dideli rolleyes.gif , o kadangi norim daug matyti, tai esam "rankinukai" tongue.gif likus vienai dienelei iki 4 mėnesiuko išmokom apsiversti ant pilvuko, tai ant nugarytės nepaguli nei 10sekunčių, tik verčiasi ir verčiasi doh.gif jau vieno pačio palikti neįmanoma schmoll.gif Valgom vis dar MP, kadangi priaugam vis dar po 1kg, tai nieko daugiau papildomai neužkandžiaujam cool.gif bet naktimis dar keliamės porą kartų valgyti ar bent jau mamytę šalia, kad pajustų biggrin.gif Labai patinka žiūrėt į brolį, kai jis visokias išdaigas daro, tiesiog kvatojasi nesustodamas kai brolis svaido minkštus žaislus į lovą bigsmile.gif po skiepų ištvėrėm thumbup.gif , nes gavo tą jau kompensuojamą mokamą ax.gif
Atsakyti
SVEIKI VISI MUMS IRGI PRIEŠ DVI DIENAS SUKAKO KETURI MĖNESIUKAI 4u.gif MMES VALGOM TIK MIŠINUKĄ NIEKO KITO DAR NEBANDĖM schmoll.gif LABAI MĖGSTAM GULĖTI ANT PILVUKO IR TUO PAT METU ČIUJPTI PIRŠTUKUS IR KALBĖTI . VARTYTIS PATYS DAR NESIVARTOM schmoll.gif REIKIA KAD PADĖTŲ MAMYTĖ , NORS NUO PILVUKO ANT NUGAROS JAU BEVEIK IŠEINA thumbup.gif LABAI MUMS NORISI SĖSTIS TIK MAMYTĖ NELEIDŽIA schmoll.gif TIKIUOSI KITĄ MĖNESIUKĄ JAU MOKĖSIME DAUGIAU blush2.gif
Atsakyti
Labukas gal galit ir mus priimti 4u.gif
Mes gimem smulkutes sverem 2900 gramu ir ugis 53 centimetrai smile.gif
Iskart pasisakau kad mano auksleis nera mano biologinis leliukas, esu ja isidukrinus.
Dabar nespejom pasisverti 4 menesio proga, nes uzpuole salciai.
Mano 2.gif moka verstis ant sono, ant pilvo dar nelabai iseina, siandien bandem grikiu sriubyte gerti, tai labai puikiai ismiegojo smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes bye1.gif prisijungsim ir mes su Gabyte prie jusu. Sveriam mes jau 8kg ugis apie 67cm valgom kosytes visokias, kokias tik mama duoda biggrin.gif aisku labiausiai megsta tai vaisiu tyreles visokias bananas su persikais, obuoliukas su kriause ar siaip visokie saldus desertukai ax.gif bet mielai kapoja ir darzoviu kosyte su vistiena ar kalakutiena. Vaisiniu kosyciu tai beveik visa sloikuti isvalgo per 1 maitinima unsure.gif bet pienuko maziau tada besuvalgo. Bando jau sedeti, ir sekasi mum gerai thumb_yello.gif sedeti sedi, bet neilgai, greitai ziurim kad gulima padeti uzimam lotuliukas.gif labai megsta ant pilvuko guleti, ropoti dar nebando. Labai seiliojasi ir kumstukai bei visa kita kas po ranka papuola keliauja i burnyte biggrin.gif taigi sprendziam is to kad greitai apsiginkluosim dantukais 4u.gif labai daug sneka mano mazoji, oi plepute. Duok tik vaikui pasneket lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.mano maziukei 4,5men.,pries 2sav.sverem 6,5kg.,ugis 64cm.,kai paskaitau tai cia visi tokie dickiai,o mano tokia coliuke,galvoju,kad veliau sedeti ir vaikscioti prades,o kai kas mano,kad kaip tik didesni vaikai veliau tai daro g.gif ,idomu kaip cia bus,nors maniske labai jau nori sestis,o pasodinus iskart stotis bando biggrin.gif,dantuku dar nesimato,bet jau taip viska kisa i burnyte,o kumstukus pastoviai griauzia biggrin.gif .Jau valgom ivairias darzoviu tyreles,labai megsta bananus ir obuoliukus biggrin.gif .Kadangi jau zaidzia su zaisliukais,tai man leidzia truputi pailseti,nes taip taip tokia rankine pasidarius biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas visas mamas ir ju maziukus sveikinu su pavasariu mes mano maziukui kita savaite sueina 4menesiai sveriam 7kg o ugis 63cm garsiain snekam juokiames labai patinka maudytis ,stebeti aplinka zaisti su barskucias ,labai nori bendrau stypriai remesi kojom ir labai nori sedeti bet pagalvem ramstyti daktarai neleidzia sako kai prades patis sedeti tik tada sodinti thumbup.gif
Atsakyti
sveikos biggrin.gif
busim naujokes su miglute,bet tikiuosi isiterpsim thumbup.gif
augam pju pju pu gerai,pradejau duoti tyreles be jiokios gydytojos patarimo,nes viena sako taip kita kitaip schmoll.gif trinu banana su obuoliu labai patinka.gaunaso tokia puri net tirpsta,suvalgo gerus du saukstus smile.gif bandysiu duot morkytes su bulvytem.daviau ir pirktines siek tiek valge bet pacios darytos nesulyginsi lengvos purios thumbup.gif
ant pilvukodar pati nesivercia ir nelabai ai patinka ant pilvo g.gif bet uztai nuogute megsta pasirangyt smile.gif sestis stotis labai nori ir sodinu ir statau nors sako negalima schmoll.gif bet as manau reikia sekti vaika ko jis nori,juk ne kiekvienas tokio laiko nori sesti kitas jau sedi ropoja...
miegam gan daznai bet po trumpai,nakti kelias tris kartus valgyt.valgo po mazai ir daznai smile.gif
ismoko spiegti kai yra nepatenkinta biggrin.gif
tikiuosi begant dienom daugiau ko pramoksim thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
mums uz keliu dienu bus keturi menesiukai, valgom MP ir primaitinu misinuku, pries savaite pradejau duoti obuoliu morku sulciu. pati isspaudziu namie ir nepraskiestas daviau pradejau nuo vieno sauksto dabar jau keturis saukstus mazdaug 30 ml. isgeria.
Noriu pradet duot koseles, nes svorio pradejom nebepriaugti, manau jam atsibodo jau tie misinukai, nori mano vyrutis rimtesnio maisto smile.gif
Noriu paklausti o koseles jei maitinot kas tokio amziaus ar su saukstuku maitinot ar daret skystesnes ir per buteliuka? mano mama tai sako, kad jie skystesnes darydavo ir pradzioj tokiems maziukas per buteliuka duodavo.
Atsakyti
sveikutes wink.gif
mum 3 men 2 sav. siandien daviau morkytes koseles... pirktines, nors pries jas buvau, bet ikalbejo mane drauge ir vyras - sako gi ten neturalu, be konservantu ir pan smile.gif nu tai ziuresim - duosiu kosytes pirktas... valgo neblogai, nors tik arbatini sauksteli dar gavo, bet per tris kartus - po biski, tai nieko - patenkintas smile.gif
pasiekimai panasus kaip visu, tik va nuo nugaros ant pilvo nesivercia - jis pas mane gyvena ant ranku arba vezime diena, tai ner kur pasitreniruot...jau dabar supas supynej, o kai praeis valanda nuo valgymo - eisim i mano lova - tegu vartaliojas biggrin.gif labai nemegsta gulet - nemato nieko normaliai smile.gif
siaip tai labai gyvas vaikas - sokineja, raitos, kalba, visokius garsus leidzia (ir kvapus blush2.gif )
beje, maitinu hipp ha1, dar prie ha2 nepereidinesim - pakaks pirmojo...pas vaika zarnynas jautrokas, tai, sakau, gal kaip tik koselem padesiu jam geriau vystytis...
Atsakyti

! 
Ši tema skirta tik pasiekimams, apie maitinimą ir paplepėjimai yra kitose temose, tad būkit geros ir apie kitus dalykus kalbėkite tik tam skirtose temose, o rūpesčiais ir patirtimi dalinkitės bendraamžiuose.
Atsakyti
Uch,kaip žiauriai, o taip smagu viską vienoj vietoj rast thumbup.gif
Mums 4,5 mėn. Ant nugaros gulėt negerai, o ant pilvo verstis tingi.Su pagalba-išeina. Sveria 6,5 kg., ūgis 65 cm. Dvi dienas kalbėjo tik bff,kachu,pf ir panašiai, dabar vėl persijungė į balso stiprumo demontravimą.Kad klyktels ir juokias. Tiūtės nemėgsta. Miegodavo po 45 min, bet kai esam lauke po 3-4 val-tiek ir miega, su pertraukėle pavalgyt.
Atsakyti