Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

Priimkite ir mus. mirksiukas.gif Miglutei siand.4 menesiukai.Vis dazniau apivercia tiek nuo pilvo ant sono tiek nuo nugaros,labai cypaut pradejo,vis daugiau nori ant ranku,pradejo dazniau valgyti(neturetu buti atvirksciai?)paryciais net is savo lovos nebeiskeliu,nes kas valanda reik maitint doh.gif vandenuko schmoll.gif ,arbateliu schmoll.gif ,pirmuju kudikio sulciu tik duok,tai buteliuko negrazins,po ju dar dazniau prabunda ir papo nenori .DUOK SULCIU rekia . biggrin.gif Tai ir kankina mane su tuo savo valgymu. wub.gif
Atsakyti
labukas. na ir mes pries keleta dienu ikopem i 4men biggrin.gif tai jungiames i jusu kompanija 4u.gif siandien kaip tik buvom svertis - svorio +900g , ugio + 4cm tongue.gif seiles bega , kaip is krano , jau pirmasis dantukas visai cia pat thumbup.gif , labai atkakliai mano mazute sedasi tongue.gif , bet vartytis , tai nelabai vartosi schmoll.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, va ir mes neseniai prisijungem i si puslapiuka, tai nusprendem su bendraamziais pakalbet rolleyes.gif
tai vat, mes jau mokam: labaaaaaaaaiiiiiiiiii daug kalbeti, krykstauti ir sokdinti mamyte biggrin.gif atpazistam savus ir svetimus (jei zmogus nemielas jokiu budu nebus pas ji ant ranku) kartais iseina pasakyt te-te (turbut labai pasiilgo, nes tevelis dabar uzsienyje) blush2.gif bandom vartaliotis bet nelabai iseina dar.. uztat kuo puikiausiai iseina sedet neparamstytai jokiom pagalvem thumbup.gif valgom pieno misinuka hipp 1, kosytes (darzoviu, vaisiu, kartais su mesyte), geriam sultis ir arbata.. labai mokam graziai zaist su zaisliukais (visaip juos spaudaliojam, barskinam ir pan.) ir dar graziau mokam juos valgyt.. be to mokam valgyt ir zmoniu veidus..reik gi vaikui paragaut lotuliukas.gif nakti keliames tik viena kart panemnint tongue.gif diena valgom 3 kartus..o miegam tik du blush2.gif guledamos ant pilvuko jau biski pasliauziam jei yra kur atsispirt ax.gif sveriam 7,700 ugis 64,5..puse pasiekimu turbut pamirsau parasyt bet tiek to kita karta.. labai jau daug ta mano mazyle moka, sunku viska ir surasyt doh.gif
Atsakyti
Labux visoms,
Nors sūneliui šeštadienį bus 4 mėn, bet tik dabar radau šį puslapėlį. Matau kad ir mano kavalierius viską daro panašiai, kaip ir jūsų kukuliai. Valgo MP+ bananą, obuolį, namines sultis, jau bandom daržovių košę. Pasispjaudom, bet jau pradeda priprasti. Daug "šneka", kartais net sunku susikalbeti su kitais per jo šnekas. Graužia viską kas tik juda pro jo burną lotuliukas.gif O jei seilių tekėjimą apmokestintų -bankrutuotumėm tongue.gif Nors gimė didelis, tačiau dabar skruzdėliukas 3mėn. svėrė 5400g, o ūgis 62cm. Šiaip labai ramus, leidžia išsimiegoti: Užmiega 22val., o keliasi valgyti apie 3-4 val ir po to ryte 7-8. Diena valgo kas 2-3 val. Svetimiem šypsosi mažiau, o šiaip šypsenos negaili. Nebemokam gulėti ant pilvo mirksiukas.gif - siūbuoja ir rankas ir kojas pakėlęs ir pyksta, kad nepatogu. Užtat mėgsta gulėti ant kamuolio.
Atsakyti
Sveikos mregaitės 4u.gif

Jungiamės prie 4 mėnesiukų sukaktuvininkų ax.gif
Siandien ta proga buvom pas gyd.,valio, kad jau nemokami thumbup.gif , tai per mėnesį priaugom 650 g ir 5 cm, dabar esam 6350 g ir 63 cm bigsmile.gif Labai norim sėdėti, bet pačios dar nesėdim, čiauškam be perstojo ir visiems šypsomės biggrin.gif Ž_aisliukus išlaikome rankytėse ir labai norim juos suvalgyti, dabar viskas vyksta ranka - burna lotuliukas.gif
Įvedėm tyrelę obuolių, Hipp nuo 4 mėn. gydytoja patarė pradėt duot, tai šian ragavom biggrin.gif iš pradžių pasiraukėm, bet paskui gaudėm mamos ranką su šaukštu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes wub.gif

Mes jau 4 menesiuku ir savaites. 4 men. sverem 7.300 ir esam 66 cm. Gaila bet mes dar nesivartom nuo pilvuko ant nugarytes ir atvirksciai. verysad.gif Ant soniuku neseniai pradejom vartytis. Nors stengiuosi nemazai guldyti ant pilvuko. Valgom MP kas 2-3 valandas, nakti uzkandziaujam 2 kartus. Uzmiegam 21 val. atsibundam 7-8 ryto. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamos! Mano dukryte yra 4,5 men. Ziuriu, jau tokio amziaus vaikuciai ragauja jau ir kitokio maisto, o mano dukra kol kas tik pienuka geria, ir jei pieno uzteks, tai iki 6 men. apie kita maista nebus net kalbos. O kas liecia sedejima, tai as irgi maniau, kad ji labai nori sedeti (nors jai tebuvo 3 men.), o pasirodo, kad buvo kojyciu raumenu tonusas padidejes, todel ir atrode, kad maze ims ir tuoj tuoj atsises. Bet po masazu viskas susitvarke ir dabar laukiam kada tikrai pati prades bandyti sestis.

Auginkit sveikus ir grazius vaikucius smile.gif!
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Mums jau 4men.13d.
Mūsų pasiekimai:
išmokome apsiversti atgal nuo pilvuko ant nugarytės;
labai daug šnekame, šypsomes (gavome pravardę-šypsenėlė);
bandome pradėti ropoti (keliam užpakaliuką į viršų ir šliaužiam);
inertingai sėdames;
jau turime pirmą dantuką;
valgome mišinuką po 120ml, bet nevisada įveikiam;
valgome įvairias tyreles daržoves, saldžias;
kartais geriam sultikes;
vis labiau domimes įvairiais žaisliukais, patys pasiimame kurie labiau patinka.
Atsakyti
Labas vakaras visiems, norim prie jūsų prisijungti. 4u.gif
Mano mažiukui dabar 4 mėn. ir 2 savaitės. Sūnelis nemažas - 68 cm ir 8500 g. Labai ramus ir linksmas berniukas. Labiausiai megsta kai vyresnis brolis juokina. Moka ilgai žaisti pats, turi jau megstamiausių žaisliukų ir dainų, gali apsiversti ant šono, ir ten kur minkščiau pavyksta ir ant pilvo. Bet gulant ant grindų ant pilvuko dar nekaip neišeina. Iki dantų, man atrodo dar ilgai, bet kumščiukai vasada burnytei, jei tik kažkuo neužimti. (Mano vyresniam sūnui pirmas dantukas išdygo 14 mėn.) Idomu stebėti kokie skirtingi vaikai - vyresnis ir mažesnis.
Maitinu pati, bet pradėjau jau duoti obuolių tyrelę, tai labai padėjo pilvukui. Nors jokių ypatingų problemų ir neturėjom, vistiek tuštinimas susitvarkė momentaliai. Taip kad va mes kokie! biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,ir as prisijungsiu prie jusu 4u.gif ,mano mergytei uz keliu dienu 4men.,sveriam turbut virs 6kg.,dar sversimes,kiekviena men.priaugam po 800g. biggrin.gif ,valgom misineli,ir aisku kumstukus lotuliukas.gif ,daug sypsomes,juokiames,tik su pilveliu vis dar bedos ,vis dar pucia:verysad:,ant soniuku verciames,nuo pilvuko ant nugarytes irgi,tik atvirksciai dar nemokam tongue.gif ,pradejom vaikscioti i masazus,bet jai nelabai patiko,ziuresim kaip bus veliau.
Atsakyti
Sveikos mamytes, na irmes su savo Deimanciuke prisijungsime. Manomazoji dao viska ka raso jog turi daryti 4men.vaikuti.
sveriam mes 8kg. o ugis ~68cm. Sake gydytoja, kad bus didele mergina.
Kokias kosytes mamytes fuodat? Ar dar nebandet? Maniske geriausiai valgo "milupa" ryziai su bananu, bandziau bulve duot, tai apsiveme verysad.gif O kazin kaip del tu sulciu kurios yra buteliukuose? Jas gal skiesti vistiek truputi su vandenuku, nors ir raso, kad nuo 4men.
Atsakyti
Sveikos,
Na prisijungsim ir mes su Gabija. Dabar ji 4.5 men. bet sveria kogero virs 9 kg. (eisim pas daktare kita savaite, tai zinosim tiksliai).
O 3 men. ji svere 8.5 kg ir buvo 65 cm.
Didziuke ji, daug nebeprinesiosi jau verysad.gif o taip norisi!!!
Daktare sako, kad viskas pas ja proporcingai, auga zmogeliukas sveikas, mamytes pienu tik maitinasi... viskas su ja ok. Bet man vis tiek neramu, ko ji taip skuba uzaugti.
Ir ji nesivarto taip kaip jus rasot g.gif ji tik pasivercia ant sonu ir atgal, o ant pilvuko kad apsiverstu reikia padeti jai... na gal dar ismoks smile.gif
Tiesa, jau kai isitveria i pirstus, tai labai nori keltis, sesti smile.gif) is autokedutes lipa lauk smile.gif)) uzpakali pakelia ir beveik isciuozia smile.gif)) saugot jau ja reikia smile.gif)

Na ir su meiles diena jus visas ir visus!!! heart.gif
ir visiems siunciam oro_buckis.gif
Atsakyti