Na va, baigiasi jau mūsų ketvirtasis mėnuo, liko jo dar penkios dienos. Ką mokam? Visko daug Gudručiai esam ir padykę, svarbiausia, kad išmokom ožiukus rodyti Verčiamės nuo nugaros ant pilvo - abi kojos aukštyn, rankos kimbasi į pėdas ir tada ant šono, o po to jau nesunku ir ant pilvo. Tik atsiversti nebemokam, tenka garsiai mamą kviesti. Mes taip pat nelabai benorim valgyti prie jo, o tai kvadratinėmis akytėmis žiūri - net nemirksi, lūpom čepsi, liežuviuką kaišioja... Tai jei valgom patys, ir jam ko nors duodam, jei negana MP Tai obuoliuko trupiniuką, tai bananiuko, tai košytės iš Milupa. Šnekinamas beprotiškai gražiai šypsosi, kirkinamas juokiasi, be galo mėgsta, kai švelniai bučiuojam po truputuką jam kaklą... Pasidaro tooooks ramutis... Labai nori sėstis. Iš gulimos padėties išeina tik tokie pusiniai atsilenkimai , bet va, kai kėdutėj yra, tai pavyksta atsisėsti įsikibus į šonus - baisu ir palikti, nes nepakankamai stiprus, kad išsilaikytų, todėl virsta į priekį O vežimėlyje tai ne kartą atsisukę pamatėm jį bežiūrintį per vežimėlio kraštą į grindis Tai jau tik su priežiūra ten guli Tai va. Kol kas, apie Jokūbą tiek
Stai,vakar musu mazyliui sukako 4 menesiai, o mazylis man kasdien ayrodo vis didesnis ir didesnis. Ir sianakt pirma karta ismiegojo visa nakti
na mes kartais apsiverciam ant pilvuko,tik labai pykstam,kai atgal niekaip nepavyksta atsikeberiot. aciu uz sveikinimus
na mes kartais apsiverciam ant pilvuko,tik labai pykstam,kai atgal niekaip nepavyksta atsikeberiot. aciu uz sveikinimus
Sveikos,
mano mažylei jau irgi 4 mėnesiai. Sveriam 8 kg (šį mėnesį jau mažiau priaugo, tik 800 g), ugis 65 cm.
Šį mėnesį Ievutė palepino mus naujais pasiekimais. Pradėjo vartytis (tiesą, kol kas į vieną pusę) nuo pilvuko ir nuo nugarytės. Gulėdama ant pilvo bando keltikrutinę, remdamasi rankytemis. Pati ima žaisliukus, apie pusvalandį gali žasti pati, be mano draugijos.
Ir svarbiausia- pradėjo garsiai kvatoti
mano mažylei jau irgi 4 mėnesiai. Sveriam 8 kg (šį mėnesį jau mažiau priaugo, tik 800 g), ugis 65 cm.
Šį mėnesį Ievutė palepino mus naujais pasiekimais. Pradėjo vartytis (tiesą, kol kas į vieną pusę) nuo pilvuko ir nuo nugarytės. Gulėdama ant pilvo bando keltikrutinę, remdamasi rankytemis. Pati ima žaisliukus, apie pusvalandį gali žasti pati, be mano draugijos.
Ir svarbiausia- pradėjo garsiai kvatoti
nu mums jau kita savaite 5 men. bet nesivarto mazoji ir pyksta, jei bandau. Nori tik stoveti ir bando eiti, visa diena, kai tik nemiega, taip ir statyk ja ant koju kazkaip idomiai cia man. Bet gal anksti vaikscios, nes mamytes ir tevelio kojos labai stiprios, tai, sakau ir dukryte stipriakoje:) Megsta zaisti su mama ir pasispardo, pasedi ir viena biski be atramos! Valgo tik MP, bet vis kas valanda nuo pat mazens, ir nakti kas 2 val. tai kartais mamyute jau nezino, kur begt, ale, kad nepabegsi:)))
labas visoms mamytėms, po savaitėlės mūsų vyrukui 4 mėn. gerai laikom galvytę, guguojam, krykštaujam, vartomės, patinka ,,skraidyti", labai skanus savo kumštukas, daužom, kratom žaisliukus ir į burną...miegam tris poguliukus po pora val, naktį nuo 22.30 iki 9.00, kartą ar du keliamės pienuko, valgom tik MP. Gimėm mes 2500, 49cm, tai ir svoris dabar 5790, o ilgis62 cm, bet ir vyresnėlė mano metų svėrė 9 kg ir tai normalu, kas mėn. priaugam po 800g ir daugiau, tiesa svėrėmės jau senokai, kitą sav. vėl sversimės ir gausim skiepuką. dantukų dar neturim, bet seilytės bėga. Labai patinka bendraut su sese.
Sveikos,
Mano dukrytei už savaitės bus 4 mėnesiai. Mes jau mokam apsiversti ant pilvuko, bet atgal dar nelabai išeina, nes rankutės negali ištrauti iš po pilvuko. Juokiasi, krykštauja, guguoja. Išskyrus mamos pienuko nieko neduodu. Mėgsta maudytis. Viena ilgai nežaidžia apie 10 - 15 min. ir pradeda inkšti reikalaudama dėmesio. Laikydama rankutėse daiktus pradėda kyšti jas į burnytę. Jau bando sėstis, kai laikosi už mano pirštų. Tik su miegeliu turime problemų. Užmiegam apie 2 val., būna ir vėliau, paskui miegam dieną iki 12 val. pabundami tik pavalgyti. Deja užmiegam tik vėžimėlyje su čiulptuku burnytej.
Mano dukrytei už savaitės bus 4 mėnesiai. Mes jau mokam apsiversti ant pilvuko, bet atgal dar nelabai išeina, nes rankutės negali ištrauti iš po pilvuko. Juokiasi, krykštauja, guguoja. Išskyrus mamos pienuko nieko neduodu. Mėgsta maudytis. Viena ilgai nežaidžia apie 10 - 15 min. ir pradeda inkšti reikalaudama dėmesio. Laikydama rankutėse daiktus pradėda kyšti jas į burnytę. Jau bando sėstis, kai laikosi už mano pirštų. Tik su miegeliu turime problemų. Užmiegam apie 2 val., būna ir vėliau, paskui miegam dieną iki 12 val. pabundami tik pavalgyti. Deja užmiegam tik vėžimėlyje su čiulptuku burnytej.
Sveikuciai mums 4 menesiai ir 3 dienos. Gal kas gali patarti kaip ismokti mao mergyte valgyti misinukus, pieno turiu bet reikes i darba greitai iseiti tai bijau kad auklei sunku bus jei vaikelis nevalgis.Padekite, nes bandau duoti NAN1 taciau klykia nerealiai ir is principo uzmigo
Sveiki visi
Keliamės pas jus, nes mums jau 4 mėnesiukai.
Žygimantukas sveria 8 kg, paūgėjo iki 69 cm, nuo gimimo paaugo 4,8 kg ir pasistiebė 17 cm.
Valgo tik MP. Labai daug šypsosi ir kalba. Moka irgi "ale kosėti" ir burgzti kaip mašina Dar nesivarto, ir sako, kad dar ankstoka. Tikėkimės Labai gerai miega 3 tfu Lauke iš viso nemėgsta būti, kaip suprantu dėl kepurės ir šaliko Žaisliukus ima abiem rankom ir kiša į burną, kartais pavyksta net perimti iš vienos rankos į kitą. Įsikibęs į pirštus pats atsisėda, tik nieks neleidžia jam sėdėti Štai taip mes augam
Keliamės pas jus, nes mums jau 4 mėnesiukai.
Žygimantukas sveria 8 kg, paūgėjo iki 69 cm, nuo gimimo paaugo 4,8 kg ir pasistiebė 17 cm.
Valgo tik MP. Labai daug šypsosi ir kalba. Moka irgi "ale kosėti" ir burgzti kaip mašina Dar nesivarto, ir sako, kad dar ankstoka. Tikėkimės Labai gerai miega 3 tfu Lauke iš viso nemėgsta būti, kaip suprantu dėl kepurės ir šaliko Žaisliukus ima abiem rankom ir kiša į burną, kartais pavyksta net perimti iš vienos rankos į kitą. Įsikibęs į pirštus pats atsisėda, tik nieks neleidžia jam sėdėti Štai taip mes augam
manajai greit bus 4men. tai musu pasiekimai tokie: mokam apsiversti, zaidziam su barskuciais ir kitokiais pliusiniais zaisliukais na dar kartais is broliuko masinele pasiamam kai broliukas su teveliu vaiksto (vagiliukes ), kartais mamytei ant ranku ziurim televizoriu ir leidziam neaiskios kalbos zodzius, statom is kaladeliu auksta boksta...na tai tiek tikimes su laiku ir daugiau ''gudrybiu'' ismokti.
Sveikos mamytes,
mano mazyliui siandiena suejo 4 menesiukai Net nesitiki kad laikas taip greitai prabego ir mazasis Benukas kaip ir dauguma jo amziaus mazyliu daug sypsosi, guguoja, krykstauja ir baskina zaisliukus supamoje kedeje, verciasi kol kas dar tik ant soniuko, reiskia savo emocijas (pasitenkinima ir pykti )
Beprotiskai megsta spoksoti i televizoriu ( nemanau kad tai labai gerai tokiam mazuliui, todel ribojam), isvestas i lauka ir pries uzsnusdamas ilgokai dairosi aplinkui, matyt ydomus tas isorinis pasaulis uz saugiu namu sienu
Valgom vis dar tik MP, bet pastebejau, kad pareikalavimas vis dideja, manau teks jau kazka rimtesnio pasiulyti greitu laiku. Svereme 6500g dar budami 3men, neuzilgo eisim vel svertis, manau kad pasunkejom iki 7000g, nes nesiokleje jau ilgai nepasinesiosi
Tikiuosi visos naujosios mamytes tikrai dziaugiasi motinyste, nes sie menesiai nuostabiausi!
mano mazyliui siandiena suejo 4 menesiukai Net nesitiki kad laikas taip greitai prabego ir mazasis Benukas kaip ir dauguma jo amziaus mazyliu daug sypsosi, guguoja, krykstauja ir baskina zaisliukus supamoje kedeje, verciasi kol kas dar tik ant soniuko, reiskia savo emocijas (pasitenkinima ir pykti )
Beprotiskai megsta spoksoti i televizoriu ( nemanau kad tai labai gerai tokiam mazuliui, todel ribojam), isvestas i lauka ir pries uzsnusdamas ilgokai dairosi aplinkui, matyt ydomus tas isorinis pasaulis uz saugiu namu sienu
Valgom vis dar tik MP, bet pastebejau, kad pareikalavimas vis dideja, manau teks jau kazka rimtesnio pasiulyti greitu laiku. Svereme 6500g dar budami 3men, neuzilgo eisim vel svertis, manau kad pasunkejom iki 7000g, nes nesiokleje jau ilgai nepasinesiosi
Tikiuosi visos naujosios mamytes tikrai dziaugiasi motinyste, nes sie menesiai nuostabiausi!
Va ir mums 4 men. su trupuciu. Musu pasiekimai irgi labai panasus. Tik dar nelabai iseina ant pilvuko pasiversti o va atvirkscei puikei iseina. Ir be proto grauzia kulokiuka ir seilejasi, tai gal ir mums greit bus pirmasis dantukas. Va vakar pasiskiepijom tai dabar toks apdujes, mano vaikas irzlus, piktas nu vienu zodziu
O dabar sveriam 7.600kg. o ugis musu 66cm.
O dabar sveriam 7.600kg. o ugis musu 66cm.
Mum jau keturi mėnesiai Labiausiai mėgstam gulėt ant pilvuko ir maudytis.
Mokam persiverst ant pilvuko,imam žaislus abiem rankutėm.Valgom tik MP,mamos duodamas bananas būna išspjautas,arbatos irgi nemėgstam
Šiaip esam ramūs ,tik paskutiniu laiku kažkas ramybės neduoda,matyt dantukai.
Sveriam jau 7,5 kg O kai mamytė pakilnoja,labai gražiai juokiames
Mokam persiverst ant pilvuko,imam žaislus abiem rankutėm.Valgom tik MP,mamos duodamas bananas būna išspjautas,arbatos irgi nemėgstam
Šiaip esam ramūs ,tik paskutiniu laiku kažkas ramybės neduoda,matyt dantukai.
Sveriam jau 7,5 kg O kai mamytė pakilnoja,labai gražiai juokiames