QUOTE(lunatikute @ 2009 08 03, 02:03)
Sveikos, merginos. Jauciuosi labai pasimetus. Neseniai istekejau. Pries vedybas esu kalbejus su vyru, jog man nepriimtina yra pazintys internete kai turi antraja puse. Kalbejom, kad abiem, radus savo zmogu, nepriimtina "ieskok", "draugas' ir t.t. Jis pridure, kad ir Frype tampa pazinciu sistema, bei facebook. Na, keletas senu jo anketu su foto internete liko (nepykau, nes tikejau kad tikrai neprisimena slaptazodzio, todel negali ju isimt, - taip jis pats teige).Taciau neseniai aptikau "sviezia" anketa, kur jis iki pues nuogas (virsutine dalis), bet zinau kad anksciau frype sios jo anketos nebuvo. Pasidare labai nemalonu. Pasakiau jam, bet jis pasake, jog ja idejo jau mum draugaujant, taciau dar nenunesus pareiskimu. Galvojau kad jis rimtai i mane ziurejo ir pries vestuves. Jauciuosi slyksciai. Nes as irgi keliu is labai seniai anketu neatsimenu slaptazodziu, bet mum draugaujant buvau istikima, bei atsaklingai i viska ziurejau. Galvodavau kaip jis jaustusi rades koki nemalonu dalyka internete, todel taip nedarydavau. Sakydavau, kad niekinu tokius zmones ir t.t, ir "lengvas" flirtas internete turint antraja puse - ne pasiteisisnimas. Jauciuosi isduota ir iskaudinta.Nenoriu nei sexo nei vaiku (nors labai norejau). Zinau kad dauguma vedusiu sedi ivairiuose tinklalapiuose, bet gal esu senu paziuru, bet man tai slykstu. Patarkit ka daryt.
Sveikute.
As tave puikiai suprantu! Taciau, manau neverta nusiminti! As dar nesu istekejusi, taciau rimtai draugauju su vyru. Aptikau jo anketa Klase lt. ispradziu pasimeciau, anketoje taip pat kaip ir taviskis jis buvo nuogas iki puses. Tai as pati uzsiregistravau sioje svetaineje, idejau savo grazia nuotrauka ir nusianciau jam "kvietima draugauti. tai jis sioje svetaineje daugiau nesirode:)
O siaip, manau, jei vyras nori buti neistikimas, tam internetiniu pazinciu nereikia, aplink pilna tokiu merginu, kurios vyrams ant keliu lipa. Nusiramink ir buk kantri, pasitikek juo, taciau jausk ir savo verte!