Sveikos, merginos. Jauciuosi labai pasimetus. Neseniai istekejau. Pries vedybas esu kalbejus su vyru, jog man nepriimtina yra pazintys internete kai turi antraja puse. Kalbejom, kad abiem, radus savo zmogu, nepriimtina "ieskok", "draugas' ir t.t. Jis pridure, kad ir Frype tampa pazinciu sistema, bei facebook. Na, keletas senu jo anketu su foto internete liko (nepykau, nes tikejau kad tikrai neprisimena slaptazodzio, todel negali ju isimt, - taip jis pats teige).Taciau neseniai aptikau "sviezia" anketa, kur jis iki pues nuogas (virsutine dalis), bet zinau kad anksciau frype sios jo anketos nebuvo. Pasidare labai nemalonu. Pasakiau jam, bet jis pasake, jog ja idejo jau mum draugaujant, taciau dar nenunesus pareiskimu. Galvojau kad jis rimtai i mane ziurejo ir pries vestuves. Jauciuosi slyksciai. Nes as irgi keliu is labai seniai anketu neatsimenu slaptazodziu, bet mum draugaujant buvau istikima, bei atsaklingai i viska ziurejau. Galvodavau kaip jis jaustusi rades koki nemalonu dalyka internete, todel taip nedarydavau. Sakydavau, kad niekinu tokius zmones ir t.t, ir "lengvas" flirtas internete turint antraja puse - ne pasiteisisnimas. Jauciuosi isduota ir iskaudinta.Nenoriu nei sexo nei vaiku (nors labai norejau). Zinau kad dauguma vedusiu sedi ivairiuose tinklalapiuose, bet gal esu senu paziuru, bet man tai slykstu. Patarkit ka daryt.
Puikiai suprantu tavo susirupinima. Bet visdelto nebuciau tokia kategoriska internetiniu anketu atzvilgiu. Gal tavo vyras ten bendrauja su draugais, senais pazystamais. Gal su uzsienyje gyvenanciais draugais. Nereikia buti tokiai kategoriskai, netikiu, kad anketas vyras susikure TIK naujoms pazintims uzmegzti. Aisku, nemalonu zinoti, kad vyras nekontroliuojamai bendrauja internete, taciau drausti to negalima. Juk vyru reikia pasitiketi, nes kitaip kodel jis tapo vyru, jei nera pasitikejimo?
QUOTE(Zivivi @ 2009 08 03, 09:31)
Juk vyru reikia pasitiketi, nes kitaip kodel jis tapo vyru, jei nera pasitikejimo?
Jūs gal neatidžiai skaitėte... Temos autorė vertina tai kaip neištikimybę. Tai tas pats, jei jūsų vyras išdulkintų visą moterų chorą, o kas nors jus ramintų - na nepergyvenkit, džiaukitės, ka tai buvo ne mišrus choras...
QUOTE(Medinis @ 2009 08 03, 09:37)
Jūs gal neatidžiai skaitėte... Temos autorė vertina tai kaip neištikimybę. Tai tas pats, jei jūsų vyras išdulkintų visą moterų chorą, o kas nors jus ramintų - na nepergyvenkit, džiaukitės, ka tai buvo ne mišrus choras...
As norejau pasakyti, kad bendravimas internete, nebutinai yra neistikimybe. Autore yra kategoriska - jokiu "pazinciu" anketu. Taciau man rodos tos anketos skirtos ne vien pazintims. Tai, kad autore nepasitiki savo vyru, dar nereiskia, kad jos vyras linkes i neistikimybe.
QUOTE(lunatikute @ 2009 08 03, 00:03)
Jauciuosi isduota ir iskaudinta.Nenoriu nei sexo nei vaiku (nors labai norejau). Patarkit ka daryt.
Man sukele lengva sypsena... "Isduota ir iskaudinta".. Iskaudinta - na, dar suprasciau. Bet tikrai isdavyste cia nekviepia. Tu labai idealizuoji santuoka. Tau atrodo, kad susituoke gyvens tik savo erdveje, del saves ir savo seimos. Kad tu busi vienintele ir nepakartojama visame kame, kad vyras atsiribos nuo kitokio bendravimo, apart taves ir jusu bendru draugu (kurie, pageidautina, irgi butu susituoke). Santuoka yra labai sunkus darbas, cia nuolat turesi suprasti, priimti, diskutuoti, bandyti likti suprastai ir t.t. Sis atsitikimas yra pirmas ir tikrai bus daugiau, kitokiu. Si ivyki tu prisiminsi besijuokdama arba pamirsi apie ji, kai atsiras kitos problemos. Tai, kad atsitiko nera neistikimybe. Manai, kad jeigu yra tokios nuotraukos, bus ir "kazkas daugiau"? Gali buti, kad bus. Bet tau geriausia apie tai nezinoti ir negalvoti, jeigu nori svesti auksines vestuves su siuo zmogumi.
Kiek zinau, tai visus slaptazodzius galima atkurti. Paspaudi nuoroda ,,pamirsau slaptazodi,, tada taves papraso nurodyti savo pasto dezutes adresa, kuriuo registravaisi ir tada i ja atsiuncia nauja slaptazodi
.

na ka as galiu pasakyt ...o gal nesakyt ...zodziu viskas prasideda nuo internetiniu pazinciu ..tai faktas .zinau

tokia tema jau buvo. Ilgai ir nuobodziai diskutavom apie pazinciu svetaines. As kokios nuomones buvau, tokios ir likau. Man kazkaip vienodai zydi sodai, ka jis tame internete isdarineja. nors zinau, kad nieko neisdarineja 
As turiu ir kitu rupesciu, nei kvarsinti tuo sau galva. cia gi reikia ieskot, knaisiotis
as zinau 100%, kad gyvai jis manes tikrai neapgaudineja, zinau, kad jis myli mane ir musu vaika
man to pakanka

As turiu ir kitu rupesciu, nei kvarsinti tuo sau galva. cia gi reikia ieskot, knaisiotis

as zinau 100%, kad gyvai jis manes tikrai neapgaudineja, zinau, kad jis myli mane ir musu vaika

QUOTE(Shatura @ 2009 08 03, 11:26)
tokia tema jau buvo. Ilgai ir nuobodziai diskutavom apie pazinciu svetaines. As kokios nuomones buvau, tokios ir likau. Man kazkaip vienodai zydi sodai, ka jis tame internete isdarineja. nors zinau, kad nieko neisdarineja 
man to pakanka

tai kas paguos jei ne pati sawe