Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(Norincioji @ 2005 01 20, 11:30)
Sveiki,

gal kas zinote ir galite pasakyti grupes Holas kontaktinius telefonus? Labai labai dekociau..Nes i savo vestuves be tradiciju visai nezinau kokius muzinaktus pasikviesti  unsure.gif

aš perskaičiau visą skyrių ir užsirašiau Holas telef.- 86843551, tik ar tikrai jie geri, prašau labai atsakykit kad esat girdeja juos per vestuves, ar moka vesti ir kokiu stiliu jie groja, ar gali groti visko ko paprašyti, labai prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asdi @ 2005 01 20, 15:09)
aš perskaičiau visą skyrių ir užsirašiau Holas telef.- 86843551, tik ar tikrai jie geri, prašau labai atsakykit kad esat girdeja juos per vestuves, ar moka vesti ir kokiu stiliu jie groja, ar gali groti visko ko paprašyti, labai prašau 4u.gif

Kiek zinau, sitas ju telefonas yra pasikeites (bent jau as neprisiskambinau)
draugas suzinojo ju naujaji, pabandysim paieskoti
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2005 01 20, 16:36)
Kiek zinau, sitas ju telefonas yra pasikeites (bent jau as neprisiskambinau)
draugas suzinojo ju naujaji, pabandysim paieskoti

tai va "Holas"868715980
Atsakyti
Arvira arba Velentinka, jei galit atsiuskit man i az "Dainiai"telefoniuka.

Aciu
Atsakyti
Labai Aciu uz grupes Holas telefona smile.gif Gal dar kas zinot kokiu nors muzikantu, kurie groja vestuvese "nekaimietiska muzika", bet pagal kuria galima prisidukti iki soties? Kurie dainuoja senas geras dainas?
Aciu smile.gif
Atsakyti
rekomenduoju p. Arvyda, tel. 8 611 06651 arba 8 680 85988. Vienas, bet superinis. Jis is Kauno, bet mums grojo Trakuose. Reikejo damoketi tik uz kura. gali vesti visas vestuves:)
Atsakyti
Labas,
Mums reikia muzikantu Vilniuje,bet geriausiai kad moketu dainuot ir sneket rusiskai,lietuviskai ir lenkiskai,nes susirinks internacionali kompanija tai noretusi kad visiems butu linksma...Gal kas galite poasiuliti tokius muzikantus... aisku, kad kainos irgi butu prieinamos.Vieniem paskambinom tai jie kosmine suma uzprase 1700Lt. cry.gif
Atsakyti
Aciu Kate25 uz rekomendacijas 4u.gif Si forumas tikrai laba geras dalykas.. smile.gif
Atsakyti
I sveikatele:)
Tikrai saunus muzikantas, negeriantis, itin saziningai atliekantis savo darba, linksmas ir kt. Ir nebrangininkas.
Beje, o jo zmona filmuoja ir fotkina. Mes kvietemes juos abu. Nuotraukytes gavosi superines, na o filmukas dar kuriamas:)Bet vyro seses vestuvese jie irgi buvo, tad matem ju filma, kuris patiko, pasakem dar ir savo pageidavimus, tad gausis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Arvira, gal galetum imesti muzikantu "Dainiai" telefoniuka. Jei slaptas, tai mano emaila's asta_cep@yahoo.com. Labai tau dekui
Atsakyti
Gal kas girdejo apie grupe "gyvas garsas" ka nors? kaip jie vestuvese pasirodo? Nes kazkaip sunku su tais vestuviu muzikantais
Atsakyti
QUOTE(alma @ 2004 04 15, 22:35)
Galiu pasakyti,kad mano vyras yra vestuvių muzikantas.Šiaip negražu gal girtis,bet jie tikrai geri(gavo ir apdovanojimą kaip geriausi pokylių muzikantai,mūsų mieste,Žemaitijoj).Čia teko paskaityti,kad vestuvių muzikantai geria dirbdami-šito jie nepraktikuoja,kitaip ir užsakymų neturėtų,kiek pati esu kartu buvus-gerai veda,linksmina liaudį,bent jau stengiasi visas naujausias dainas išmokti,jaunimui irgi tinka biggrin.gif Dėl brangumo-iš patirties žinau,kad pigiau-tai nereiškia geriau,pigiai galima su šukom groti,užsakymų jiems netrūksta,nors ir ima brangiau nei kiti.Pasiūlyčiau,jei būtumėt arčiau,nors girdėjau,kad jie ruošiasi užsiimti muzikavimu Vilniuje,tik kelionė brangiau atsieina,tai nuo to kaina kyla.

man reiktu is zemaitijos.Gal gali daugiau informacijos parasyt pvz. kokia kaina.

O gal kas dar zinot is klaipedos puses muzikantu?
Atsakyti