Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

Nezinau mergaites kaip jus, bet as grieztai pasakiau muzikantam, kad jokio sveikinimo koncerto nebutu! nes zmones ateje ir taip tu islaidu turi, o dar kai jie pradeda rinkti tai man berysio...o be to tie sveikinimu koncertai paprastai nuobodus buna ir sveciai nuobodziauti pradeda. Kiek as buvau vestuvese, tai visi pradeda vaikscioti kas kur sau...Nebent zodi gali tarti jaunieji, poros, mociutes, ir tevai. O tetos ir dedes ir taip isvarginti buna ir pinigu issileide ( sukuosenoms, kostiumams, suknelems, vokelias:)) Tai kam dar melzti juos....Cia mano asmenine nuomone biggrin.gif Nepykit jeigu ka nors ne taip pasakiau
Atsakyti
Noreciau patikslinti del DJjaus. Kazkur radau, kad DJjaus kaina apie 400.00Lt. Tai va, o mano duomenimis DJjus su visa garso bei apsvietimo technika turetu kainuoti tarp 400-500Lt, ir nepriklausomai nuo valandu skaiciaus. Tas pats DJjus issikrauna aparatura, susideda ja ir priziuri viso vakaro metu. Be to uzdeda fonine muzika, kai muzikantai eina pailseti.
Pasakysiu tiek, kad vedeju kainos prasideda nuo 300-400Lt, ziurint kokio lygio ir kokio pageidaujate renginio. TV vedejai prasideda nuo 1000.00Lt.
Uz tradicinius muzikantus mokama ne daugiau 600.00-700.00Lt. Jeigu muzikantai yra populeresni arba tikrai uzsirekomendave gera varda, tada mokama daugiau apie 800.00Lt. Uz pvz. saksofona ir fortepiona, t.y. lengva bliuza mokama apie 900.00-1000.00Lt.
Profai "prasideda"nuo 1500.00Lt uz 4 akademines val.
"Zvaigzdziu"kainos kosmines... tongue.gif
Siaip siulyciau VISIEMS is anksto apgalvoti vakaro scenariju, t.y. kada yra vedamas koks zaidimelis, kada sokamas jaunuju valsas, kada nesamas seimos zidinys, kada metama jaunosios puokste ir.t.t.
Atsakyti
o as siandiet neieskodama radau biggrin.gif, darbe kareiveli sauktini muzikanta turim. Groja su broliu uz vakara sesi simtai, renka is sveciu, kiek nesurenka damoki. sake septinti metai grajina.
Atsakyti
QUOTE (Sinuhe @ 2004 04 26, 22:24)
Labai faini muzikantai Kaune - grupė "Holas" thumbup.gif Groja su ta vadinama jonika + gitara + saksofonu wink.gif Dažnokai koncertuoja Bernelių užeigoje wink.gif Jei kas susidomės - paieškosiu kontaktų smile.gif

o Jie gal kartasi koncertuoja berneliuose Donelaicio g?
Atsakyti
QUOTE (r@mke @ 2004 08 15, 10:38)
o Jie gal kartasi koncertuoja berneliuose Donelaicio g?

gal telefoniuka galetumei parasyti?
Atsakyti
QUOTE (Sinuhe @ 2004 06 21, 10:39)
QUOTE (hereja @ 2004 06 20, 19:00)

Sinuhe savo vestuvems "issinuomavo" grupe Holas smile.gif Jinai taresi, kad ir vestuves jie pravestu. O daugiau info lauk is jos pacios smile.gif

Maus, pas mane gros "Holas" thumbup.gif Man jie tikrai patiko, buvau nuėjusi pasiklausyt - patiko tai, kad vienas iš jų groja su saksofonu wink.gif Tarėmės, kad vestų vakarą, nes vestuvės be piršlių, sakė negroja rusiškos muzikos, neblevyzgoja apie "anuos galus" biggrin.gif Mokėsim berods ar 700 ar 800 už vakarą wink.gif

Sveika,

parasyk kiap tavo vestuves praejo ir kiap muzikantai pasirode. Jei turi atsiusk prasau kontaktus arba parsyk kuriuose berneliuose jie groja, nuvarysime paklausyti!
Aciu!
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 22, 16:11)
Nezinau mergaites kaip jus, bet as grieztai pasakiau muzikantam, kad jokio sveikinimo koncerto nebutu! nes zmones ateje ir taip tu islaidu turi, o dar kai jie pradeda rinkti tai man berysio...o be to tie sveikinimu koncertai paprastai nuobodus buna ir sveciai nuobodziauti pradeda. Kiek as buvau vestuvese, tai visi pradeda vaikscioti kas kur sau...Nebent zodi gali tarti jaunieji, poros, mociutes, ir tevai. O tetos ir dedes ir taip isvarginti buna ir pinigu issileide ( sukuosenoms, kostiumams, suknelems, vokelias:)) Tai kam dar melzti juos....Cia mano asmenine nuomone biggrin.gif Nepykit jeigu ka nors ne taip pasakiau

Pas mus jei nebutu buve to sveikinimu koncerto(labarycio),tai butumem patys is savo kisenes tureje sumoketi muzikantams,o kadangi pas mus labarytis buvo,tai moketi nereikejo.
Jie uzsiprase atrodo 600Lt,sake jei nesusirinks per labaryti 600Lt,tai mes turesim primoketi,kad gautusi 600Lt.Bet jie susirinko ir dar daugiau,sake kiek perdaug grazins(skaiciavo kartu su jais tevais)buvo tikrai daugiau,bet tevai uz gera grojima neeme tu pinigeliu
Atsakyti
Musu vestuve buvo kiek netradicines... nenorejom mes dainusku tokiu kaip lapatai lapatai nuo kalniuko ir siaip visu ciastuskiu...

Likom patenkinti muzikantais, kurie ir prie jaunimo ir prie vyresniu zmoniu poreikiu prisitaikyti sugebejo be Paltinienes ir kt to laikotarpio dainu. Jei idomu, jie veda vakarus Vilniuje Naujojo vilniaus viesbutyje. Danas, tel +37061593380.

Pirsliams beje nerealiai padejo pravesti, na su patirtim jie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (zuikiausia @ 2004 08 17, 14:51)
Musu vestuve buvo kiek netradicines... nenorejom mes dainusku tokiu kaip lapatai lapatai nuo kalniuko ir siaip visu ciastuskiu...

Likom patenkinti muzikantais, kurie ir prie jaunimo ir prie vyresniu zmoniu poreikiu prisitaikyti sugebejo be Paltinienes ir kt to laikotarpio dainu. Jei idomu, jie veda vakarus Vilniuje Naujojo vilniaus viesbutyje. Danas, tel +37061593380.

Pirsliams beje nerealiai padejo pravesti, na su patirtim jie thumbup.gif
Atsakyti
sumokejom 1100 uz 6 valandu darba... cia su atvaziavimu i vieta buvo... musu svente vyko netoli Ariogalos, o jie is Vilniaus
Atsakyti
QUOTE (zuikiausia @ 2004 08 18, 00:48)
sumokejom 1100 uz 6 valandu darba... cia su atvaziavimu i vieta buvo... musu svente vyko netoli Ariogalos, o jie is Vilniaus

ohmy.gif Tai nemažai, bet gal tikrai buvo verti? g.gif
Atsakyti
Nezinau... sia vasara geru muzikantu kaina Vilniuje uz vakara buvo nuo 800 Lt... Kiti, kurie maziau prase tai ir brauke i pievas... As bent pasigailejau, kad pagailejau dar poros simtuku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzudi: 18 rugpjūčio 2004 - 09:30