Mums Vilniuje reikia
QUOTE(lialyte @ 2006 01 10, 17:37)
Lijo, gal gali parašyt tų muzikantų su birbyne telefoną. Pasirodo, ir man prireiks
parašiau į AŽ
QUOTE(lijo @ 2006 01 06, 14:34)
kaip čia tau pristatyti Jonas (armonika, gitara), Alvydas (birbynė) ir moteris (smuikas). nusižiūrėjau juos draugių vestuvėse vienose grojo tik Jonas, kitose - Jonas ir Alvydas (tada net piršlų nebuvo - jų vienų užteko ) dabar, jei ir piršlių nerasiu, vestuvės nesugrius o jei rasiu, sakė su piršliais pasiderins ir dar vieną kitą atrakciją sugalvos
o ima priklausomai nuo sąstato, nuo vietos, laiko ir poreikių
beje, turi ir sintezatorių, jei kam tokio reikia... bet man gyva muzika yra gyva
o ima priklausomai nuo sąstato, nuo vietos, laiko ir poreikių
beje, turi ir sintezatorių, jei kam tokio reikia... bet man gyva muzika yra gyva
Gal galetum kontaktus atsiusti? Labai aciu
QUOTE(Sahra @ 2006 01 11, 19:43)
Gal galetum kontaktus atsiusti? Labai aciu
parašiau į AŽ
musu vestuves balandi vilniuje.. gal galit parekomenduot kokius nors muzikantus, grojancius puciamaisiais (saksofonas, kt.)... labai aciu is anksto
Sveika lijo, skambianu tiems muzikantams is Klaipedos, buvo labai nustebe nes sake labai retai vestuvese groja, O tie trys muzikantai Jonas, Alvydas ir smuikininke Jolanta berods, tai yra triju kolektyvu vadovai tai manau turetu buti gan profesionalus, tik neiseis man ju nei paklausyt, nei susitikt, nes pati bunu Vilniuj, o muzikantu reikes netoli Kauno. Sake atvaziuotu, bet mano busimas vyras ir as, nenorim rinktis aklai, nepasiklause.
Aciu tau uz pagalba bandysiu ieskotitoliau
Aciu tau uz pagalba bandysiu ieskotitoliau
QUOTE(kietute @ 2006 01 12, 11:14)
musu vestuves balandi vilniuje.. gal galit parekomenduot kokius nors muzikantus, grojancius puciamaisiais (saksofonas, kt.)... labai aciu is anksto
Parasiau tau i AZ
QUOTE(kietute @ 2006 01 12, 10:14)
Mergaitės, siūlau pasiskaityti visą temą........
labukas
Gal kas gali rekomenduoti gerus muzikantus Marijampolėje? Labai dėkinga būčiau už informaciją apie gražias nuotraukas darančius fotografus
Gal kas gali rekomenduoti gerus muzikantus Marijampolėje? Labai dėkinga būčiau už informaciją apie gražias nuotraukas darančius fotografus