Merginos, gal zinot geru muzikantu Kaune? Mums reiketu, kad ir vakara pravestu, nereikia, kad labai jau daug pliurptu, bet kadangi nebus pas mus pirsliu (nebent dar herejos rekomenduota gausiu), tai reiketu, kad kazkas uzsiimtu vakaro vedimu. Ir dar vienas kriterijus- kad grotu internacionaline muzika, kad ir mano sveciai is svetur galetu linksmintis . Buciau dekinga uz jusu rekomendacijas ir patarimus!
Linksmintojai, snekoriai, sposininkai Kaunas tel. 773-775, mob. 868524860
QUOTE (dzudi @ 2004 06 19, 16:52) |
Linksmintojai, snekoriai, sposininkai Kaunas tel. 773-775, mob. 868524860 |
dekui labai, reiks skambint. Kiek siandien skambinau fotografams ar muzikantams, tai niekas neturi su savimi grafiko, mat siandien vestuviu diena, ir visi groja arba fotografuoja vestuvese
QUOTE (Bitkresle @ 2004 06 02, 20:39) |
Mes kol kas tik telefonu susikontaktavom su muzikantais, radom tik vienus, kurie laisvi mūsų vestuvių dieną, tai dabar sprendžiam klausimą, kada ir kaip reikėtų susitikti... Gal galėtumėte patarti, kur susitinkate su muzikantais, ar su visais (pas mus jie turėtų būti 3), ar jų paprašyti atsinešti instrumentus, apskritai apie ką kalbate... Sunkiai įsivaizduoju, kad kur nors Vilniaus centre ar kavinėj jie užtrauktų savo repertuarą... |
jeigu groja tryse, tai i lengvaja masina kazin ar visa aparatura sutalpina......o nesti irgi ir svoris, ir laiko reikia, taigi ne su akardionais ir triubom muzikantai grajina . manau kad uztenka pokalbio su muzikantais jeigu negroja jie kokioje kavineje . siaip pokalbis daug ka pasako......del grojimo jeigu jau eina ivestuves buk tikra groti ir dainuoti mokes, o del vedimo galima spresti kaip su jumis bendraus . Siaip muzikantai ir seimininkes dazniausiai visada ir buna kates maise, kas vienam grazu kitam pasibaisetina....va ir klausyk visokiu rekomendaciju
QUOTE (Maus @ 2004 06 20, 15:36) |
Merginos, gal galit daugiau papasakoti apie grupe Holas. Kokio stiliaus muzika jie groja? O vakara irgi praveda? Ir kiek jie ima? |
Sinuhe savo vestuvems "issinuomavo" grupe Holas Jinai taresi, kad ir vestuves jie pravestu. O daugiau info lauk is jos pacios
QUOTE (hereja @ 2004 06 20, 19:00) |
Sinuhe savo vestuvems "issinuomavo" grupe Holas Jinai taresi, kad ir vestuves jie pravestu. O daugiau info lauk is jos pacios |
Maus, pas mane gros "Holas" Man jie tikrai patiko, buvau nuėjusi pasiklausyt - patiko tai, kad vienas iš jų groja su saksofonu Tarėmės, kad vestų vakarą, nes vestuvės be piršlių, sakė negroja rusiškos muzikos, neblevyzgoja apie "anuos galus" Mokėsim berods ar 700 ar 800 už vakarą
QUOTE (dzudi @ 2004 06 19, 16:52) |
Linksmintojai, snekoriai, sposininkai Kaunas tel. 773-775, mob. 868524860 |
Va mes butent situos ir imsim savo veselei tikrai faini zmogiukai
o as dar ieskau... maziau kaip menesis liko...
QUOTE (dzudi @ 2004 06 22, 17:51) |
O kaip skubeti? Kad nieko nerandam |
Reiskias dainuosit patys;)
Arba ieskokit didzeju