Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(Junetė @ 2005 12 30, 16:20)
Ir ne už 1400 Lt ax.gif

atsiųsiu į AŽ numeriuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2005 12 30, 16:20)
Ir ne už 1400 Lt ax.gif

mano vestuves liepos menesi biggrin.gif

gal kas numerius turit tu muzikantu
kad susiskambint su jais
Atsakyti
QUOTE(viciks @ 2005 12 30, 18:00)
mano vestuves liepos menesi  biggrin.gif

kad susiskambint su jais

o konkrečiau galima 4u.gif nes aš taip pat liepą teku mirksiukas.gif jei data ne ta pati, parašysiu vieną numeriuką tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(viciks @ 2005 12 30, 18:00)
mano vestuves liepos menesi  biggrin.gif

kad susiskambint su jais

mano liepos pabaigoj

o uz kokia kaina tu zinai?
gal ten jaunas bachuriukas is gargdzu?
Atsakyti
QUOTE(viciks @ 2005 12 30, 18:35)
mano liepos pabaigoj

nea smile.gif Jonas iš Klaipėdos. Jis gali grot vienas, su birbynininku, smuikininke, jei tik nori. Sakė, net sinteztorių įsigijo tongue.gif nors aš už visa tai, kas tikra biggrin.gif
šiaip tartis reikia - vestuvės vestuvėms nelygų...nuo 400 Lt kažkur
jei reikia tel. Nr., rašyk į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2005 12 28, 22:02)
reiks man po Naujųjų paskambint ir pasidomėti, kiek jie šiemet ima  blink.gif ar tarp taviškių yra Jonas su armonika smile.gif?

pas mus buvo du vienas vardu berods valdas, o kito vardo tai net ir nezinau g.gif tas kitas super graziai grojo dudele ir smuiku, nu sakes kaip graziai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viciks @ 2005 12 30, 17:35)
mano liepos pabaigoj

jei apie ta pati kalbam, tai jis gal ir nieko, ir visia nebrangiai ima g.gif pliusas tame kad liks labai daug alkocholio, nes padainaves daina, jis dainuoja "o po sitokios dainos seka sekanti daina" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif parasyk varda to vaikinuko pasakysiu ar tas ar ne smile.gif
Atsakyti
vadinasi yra neblogų (net taupių) muzikantų ir ne už 1400 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2005 12 31, 11:18)
vadinasi yra neblogų (net taupių) muzikantų ir ne už 1400 wink.gif

jop, pasirodo kad yra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
man tai buvo super muzikantas mano vestuvese, tai Alvydas Furmonas, vieni ji peikia kiti giria, as tai tik giriu jis man patiko. Jis buvo mano muzikos mokytojas tongue.gif tikrai labai fainiai uzima publika ir zino kruvas nauju dainu, tai mes jau net pradejom prasyti , kad jis senu padainuostu, ka cia vien naujos lotuliukas.gif Muzikantas yra is kauno rajono, Cekiskes miestelio. ZSinau, kad jei nors vien cia yra is cekiskes ar jos apylinkiu tai ne kokiu pletku apie ji bus girdejusios, bet muzikantas jis thumbup.gif ir svarbiausiai negeria iper vwstuves smile.gif
Atsakyti
gidryte parasyk konkatktus to Alvydo, aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gidryte @ 2006 01 04, 20:12)
man tai buvo super muzikantas mano vestuvese, tai Alvydas Furmonas, vieni ji peikia kiti giria, as tai tik giriu jis man patiko. Jis buvo mano muzikos mokytojas  tongue.gif  tikrai labai fainiai uzima publika ir zino kruvas nauju dainu, tai mes jau net pradejom prasyti , kad jis senu padainuostu, ka cia vien naujos  lotuliukas.gif Muzikantas yra is kauno rajono, Cekiskes miestelio. ZSinau, kad jei nors vien cia yra is cekiskes ar jos apylinkiu tai ne kokiu pletku apie ji bus girdejusios, bet muzikantas jis  thumbup.gif ir svarbiausiai negeria iper vwstuves smile.gif

svarbiais kad negertu mirksiukas.gif
Atsakyti