Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

sveiki. o gal kas zinote kur galima butu gaut vestuvines muzikos? ta prasme isirasyt i kompaktus arba nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(lempux @ 2005 12 23, 14:15)
sveiki. o gal kas zinote kur galima butu gaut vestuvines muzikos? ta prasme isirasyt i kompaktus arba nusipirkt?

o tai kuo vestuvine muzika skiriasi nuo normalios muzikos? taigi tos pacios dainos smile.gif
Atsakyti
man kažkaip plaukai piestu stojasi tokias kainas išgirdus blink.gif esu nusižiūrėjusi muzikantus (2 vnt. mirksiukas.gif ), kurie 2 mano draugių vestuvėse grojo, tai dar pernai 350 Lt už vakarą ėmė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2005 12 28, 21:05)
man kažkaip plaukai piestu stojasi tokias kainas išgirdus  blink.gif esu nusižiūrėjusi muzikantus (2 vnt.  mirksiukas.gif ), kurie 2 mano draugių vestuvėse grojo, tai dar pernai 350 Lt už vakarą ėmė  blink.gif

na mes sia vasara uz viena vakara sumokejom 600Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 12 28, 22:06)
na mes sia vasara uz viena vakara sumokejom 600Lt mirksiukas.gif

reiks man po Naujųjų paskambint ir pasidomėti, kiek jie šiemet ima blink.gif ar tarp taviškių yra Jonas su armonika smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2005 12 28, 21:05)
man kažkaip plaukai piestu stojasi tokias kainas išgirdus  blink.gif esu nusižiūrėjusi muzikantus (2 vnt.  mirksiukas.gif ), kurie 2 mano draugių vestuvėse grojo, tai dar pernai 350 Lt už vakarą ėmė  blink.gif

parasyk kontaktus tu muzikantu jei negaila, ir is kokio jie miesto?
Atsakyti
QUOTE(Vil'mukas @ 2005 12 29, 16:17)
parasyk kontaktus tu muzikantu jei negaila, ir is kokio jie miesto?

parašiau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas zinot klaipedos regione gerus muzikantus. nes daba tik radau nuo 1400lt

padekit!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(viciks @ 2005 12 30, 13:00)
gal kas zinot klaipedos regione gerus muzikantus. nes daba tik radau nuo 1400lt

padekit!!!  bigsmile.gif

TUOJ smile.gif PADĖSIM doctor.gif
Atsakyti
o kada tavo vestuvės...?
Atsakyti
Man irgi reikia muzikantų iš Klaipėdos regiono 4u.gif HELP!!!!
Atsakyti
Ir ne už 1400 Lt ax.gif
Atsakyti