Indrushka o kokie muzikantai pas tave grojo, o gal jie moka ir vakara pravesti, Jei taip parasyk ju kordinates ir kiek ima uz diena.Man kazkaip 1000 Lt muzikantams isleisti, tai nesinori kad ir kokie geri jie butu [FONT=Arial][FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]
QUOTE(tesa20 @ 2005 12 07, 14:07)
Hi Hi as irgi jau susitariau su Dainiais, kad liepos 29 gros mano vestuvese ale uz viena diena uzsiprase 1000 Lt , bet tai niekis sumokesim tik labai keista, kad uz 2 dienas ima 1300, o uz viena 1000 Lt. Dabar beliko tik rankpinigius nuvezti ir visas smulkmenas aptarti
o kas tau keisto cia?
QUOTE(mikepodukofke @ 2005 12 07, 17:58)
o kas tau keisto cia?
Na nezinau kaip 1 dienai tai lyg ir daugoka nors ka as cia zinau man dabar nerupi, bilia jau viskas sutarta
O jus vesit jiems rankpinigius ar suradot kita sprendimo buda kaip perduoti pinigelius ir jei vesit tai mazdaug kada???? as tai zadu visai neuzilgo, nes labai daznai pro Prienus vazineju
QUOTE(tinaa @ 2005 12 08, 13:03)
ilysiu ir as skaitau ir keista...1000-1300 lt...pas mane bus vyrukas uz 400 lt. tik pradedantis, taciau jau gerai uzsirekomendaves zadu kada paziureti vienu jo vestu vestuviu vaizdajuoste, kad galutinai isitikinciau, kad viskas bus ciki
Labas ,
o kaip tu ji radai?? ir kur vyks tavo vestuves?
aciu uz atsakyma
QUOTE(*Indrute* @ 2005 12 08, 15:25)
per pazystamus, draugus, kurie tuokesi, klausinejau ir atradau man kazkaip saugiau rinktis ta, kuri geri pazystami patare, nei ieskoti aklai...plius, jei dar gali ir vestuviu vaizdajuostej pamatyti, kaip veda, ka groja, tai man pats
as is kauno
na siaip jei bus galimybe paciai pamatyti, tai patariu ta proga tikrai pasinaudoti. nes vieni gali girti...o tau gal jie nepatiks!
kaip paziuresi juosta duok ir mums zi ot kaip jis ten!
kaip paziuresi juosta duok ir mums zi ot kaip jis ten!
QUOTE(tinaa @ 2005 12 08, 15:54)
per pazystamus, draugus, kurie tuokesi, klausinejau ir atradau man kazkaip saugiau rinktis ta, kuri geri pazystami patare, nei ieskoti aklai...plius, jei dar gali ir vestuviu vaizdajuostej pamatyti, kaip veda, ka groja, tai man pats
as is kauno
as is kauno
o man teks aklai rinktis ...nes atvaziuosi i lt ,tik pries vestuves.o tai tu turi kokiu rekomendaciju del muzikantu? mano bus kaune irgi
QUOTE(tinaa @ 2005 12 08, 18:54)
as is kauno
as is kauno
Labas
O tai gal galesi tel. numeriuka duoti? pasidomeciau ir as juo buciau labai dekinga
QUOTE(tinaa @ 2005 12 08, 17:54)
as is kauno
as is kauno
tinaa, ir as labai laukiu to muzikanto kontaktu
QUOTE(belisime @ 2005 12 09, 15:30)
o man teks aklai rinktis ...nes atvaziuosi i lt ,tik pries vestuves.o tai tu turi kokiu rekomendaciju del muzikantu? mano bus kaune irgi
neturiu rekomendaciju spec. Tau, nes paskaicius tavo postus savo atzvilgiu, nesinori nieko rekomenduoti