Na kaip supratau is jusu pasakojimu tai Dainiai ne mano skonio... Kolkas vienas variantas Chemija...
QUOTE(vilmaarch @ 2005 12 01, 08:50)
Na kaip supratau is jusu pasakojimu tai Dainiai ne mano skonio... Kolkas vienas variantas Chemija...
Man irgi kazkaip kol kas chemija atrodo normaliausias variantas. Gaila tik, kad jie jokio vaizdo iraso neturi...
QUOTE(Zaliagiria @ 2005 12 01, 10:54)
Man irgi kazkaip kol kas chemija atrodo normaliausias variantas. Gaila tik, kad jie jokio vaizdo iraso neturi...
Tai galima dainavima gyvai Katpedelej isgirst, tik vat del vedimo
QUOTE(Indrushka @ 2005 12 01, 00:27)
ogo daug mokejot , mes uz 2 dienas 700 mokejom ir ryte isleisti is namu turejo atvaziuoti jau 10 val ir salej jau 17 val buti ir grojo iki pat ryto 5 ir kele visus 9, o baige groti apie 16 val nes sveciai issiskirste
O tau Dainiai uz tokia kaina grojo? Nes paziurek, kazkuri mergaite juos liepai uzsisake uz 1400Lt...
QUOTE(vilmaarch @ 2005 12 01, 09:50)
aisku, kiekvieno skonio reikalas... Beje, o ka ta Chemija groja?
QUOTE(vilmaarch @ 2005 12 01, 10:38)
Tai galima dainavima gyvai Katpedelej isgirst, tik vat del vedimo
Del dainavimo tai taip. As butent del renginio vedimo noreciau vaizdo irasa pamatyti... bet kadangi nera galimybes, tai reiks kazka galvoti...
QUOTE(Amade @ 2005 12 01, 10:44)
O tau Dainiai uz tokia kaina grojo? Nes paziurek, kazkuri mergaite juos liepai uzsisake uz 1400Lt...
nea man ne dainiai grojo, bet mano muzikantai buvo ir nebrangus ir geri
Sveikutes Vakar rasiau emaila grupei"geri laikai" nu ka as zinau dainuoti tai jie pasakiskai graziai dainuoja kas man labai aktualu angliskai, bet kainos tai nesveikos, uz 5-6 val jie praso 1500lt
QUOTE(molly @ 2005 12 02, 13:45)
Sveikutes Vakar rasiau emaila grupei"geri laikai" nu ka as zinau dainuoti tai jie pasakiskai graziai dainuoja kas man labai aktualu angliskai, bet kainos tai nesveikos, uz 5-6 val jie praso 1500lt
ohoho, ale biski brankoka sakyciau molly?
Nu tai as irgi sakau kad netgi laaabai brangoka Jau patys musiau nebezino is mandrumo kiek plesti
Hi Hi as irgi jau susitariau su Dainiais, kad liepos 29 gros mano vestuvese ale uz viena diena uzsiprase 1000 Lt , bet tai niekis sumokesim tik labai keista, kad uz 2 dienas ima 1300, o uz viena 1000 Lt. Dabar beliko tik rankpinigius nuvezti ir visas smulkmenas aptarti
QUOTE(tesa20 @ 2005 12 07, 14:07)
Hi Hi as irgi jau susitariau su Dainiais, kad liepos 29 gros mano vestuvese ale uz viena diena uzsiprase 1000 Lt , bet tai niekis sumokesim tik labai keista, kad uz 2 dienas ima 1300, o uz viena 1000 Lt. Dabar beliko tik rankpinigius nuvezti ir visas smulkmenas aptarti
o tai jie tau praves vakara ar ne??
QUOTE(ringuciukas @ 2005 12 07, 14:29)
o tai jie tau praves vakara ar ne??
Aha praves ir vakara ir visa kita kas priklauso