Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(katyteee @ 2005 11 18, 18:18)
na jei cia vis kalbam apie tuos pacius, kuriu emailas yra muzikantai@one.lt, tai jauciu jie bus tie isrinktieji pas mane, nes man ju CD labai patiko, tokie balsai idomus...na aisku dar nuleksim pasikalbeti su jais, bet is cia perskaitytu pasisakymu, matau kad jie gal ir visai nieko bus! ax.gif

Katytee,o kokia cia grupe?Jie is Kauno?Keliese groja ir kokiais instrumentais?Gal galima dar telefoniuka? mirksiukas.gif

p.s. o kaip tu gavai ju cd g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Juodaplauke @ 2005 11 02, 18:46)
mes uz viena diena mokejom 1100lt ir tai su nuolaida,nu bet lygis koks wub.gif  thumbup.gif o kur mum siulesi pigesni sorry bet buvo pilnas sh.... blush2.gif musiskiai dviem kalbom vede,programa buvo sudare ,nu linksma buvo vien zdz. 4u.gif

sveika juodaplauke,gali parasyti kokie muzikantai pas tave grojo,koks ju skaicius,kokie intrsumentai?
dekui
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2005 11 25, 11:45)
Katytee,o kokia cia grupe?Jie is Kauno?Keliese groja ir kokiais instrumentais?Gal galima dar telefoniuka? mirksiukas.gif

p.s. o kaip tu gavai ju cd g.gif ?

jie yra is Vilniaus, pavadinimas juju lyg tai Chemija. Va cia ju emailas: muzikantai@one.lt. Anksciau ju kontaktai buvo veberis.lt, bet dabar uzejau ir ten jau jie nesireklamuoja, bet jei parasysi emaila, tai jie tau viska parasys, bet to jie vaziuoja i kitus miestus. parasyk savo email, tai atsiusiu ju demo ir tau (na jie winamp yra irase siek tiek dainu)

o kaip suzinosiu apie tuos Dainius, tai parasyk ir man ju kontaktus!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 11 25, 13:48)
jie yra is Vilniaus, pavadinimas juju lyg tai Chemija. Va cia ju emailas: muzikantai@one.lt. Anksciau ju kontaktai buvo veberis.lt, bet dabar uzejau ir ten jau jie nesireklamuoja, bet jei parasysi emaila, tai jie tau viska parasys, bet to jie vaziuoja i kitus miestus. parasyk savo email, tai atsiusiu ju demo ir tau (na jie winamp yra irase siek tiek dainu)

o kaip suzinosiu apie tuos Dainius, tai parasyk ir man ju kontaktus!

Dekui,butinnai atsiusk ju demo i :neringuze@centras.lt

O del dainiu,jau radau info is senu forumu puslapiu.Cia visa mano pacios sudaryta apie juos santrauka ax.gif :

Dainiai ~ 600 Lt 1d Prienu rajone randasi tel:8698 30229
kaina dviem dienom 800 Lt.
groja 2 muzikantai.
is namu islydi smuiku.
veliau groja kaip visi. bet super moka vesti visas vestuves. labai gerai sutinka, ryte kelia, o jeigu norit pirsli kart, tai prisijuoksit iki asaru:)))))
zodziu su tokiais muzikantais nereikia net pirsliu, jie visa laika uzima:)
labai gerai dainuoja, gerus liezuvius turi. negeria, neruko. apsirenge buna su kostiumais, tvarkingai, ne taip kaip kiti su liemenem:)))
nezinau ka daugiau parasyt:)

p.s. kainos buvo tokios pries metus,manau be 1500lt nevaziuos,mat vasara pikas+benzas.
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2005 11 25, 14:36)
Dekui,butinnai atsiusk ju demo i :neringuze@centras.lt

O del dainiu,jau radau info is senu forumu puslapiu.Cia visa mano pacios sudaryta apie juos santrauka ax.gif :

Dainiai ~  600 Lt  1d Prienu rajone randasi  tel:8698 30229
kaina dviem dienom 800 Lt.
groja 2 muzikantai.
is namu islydi smuiku.
veliau groja kaip visi. bet super moka vesti visas vestuves. labai gerai sutinka, ryte kelia, o jeigu norit pirsli kart, tai prisijuoksit iki asaru:)))))
zodziu su tokiais muzikantais nereikia net pirsliu, jie visa laika uzima:)
labai gerai dainuoja, gerus liezuvius turi. negeria, neruko. apsirenge buna su kostiumais, tvarkingai, ne taip kaip kiti su liemenem:)))
nezinau ka daugiau parasyt:)

p.s. kainos buvo tokios pries metus,manau be 1500lt nevaziuos,mat vasara pikas+benzas.

dekui tau!
as tau irgi ijau ssiunciau ju demo tau i emaila!
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2005 11 18, 16:10)
pas mane irgi Dainiai grojo, tai buvo isties SUPER. na kiek teko buti vestuvese, visai nesigiriant, pas mane muzikantai buvo patys geriausi..zodziu manau, kad jiems nera lygiu:))))))))

QUOTE(operatorius @ 2005 11 25, 13:32)
Na, iterpsiu ir aš savo trigrašį smile.gif  teko dirbti kartu su Dainiais ir galėčiau juos pavadinti tikrais savo darbo profesionalais. Gerai jaučia publikos norus ir nuotaikas, turi neblogą repertuarą. Nelaido nuvalkiotų banalių juokelių, kaip kartais tenka matyti biggrin.gif  Žodžiu, apie juos verta pamąstyti, kaip apie savo vestuvių muzikantus. Žinoma, kiek žmonių, tiek ir nuomonių, aš čia tik išsakiau savo pastebėjimus. O dėl užsakymo tai tikrai patarčiau tai daryti kuo anksčiau, geri muzikantai groja ir gros dar daug metų. Na, nebent armoškė suplyštų biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif musu sveciams (jau nekalbu apie mus) nerealiai patiko Dainiai. Juokeliai juokingi bet negslus... lotuliukas.gif labai greitai sugalvoja, ka atsakyt, jei kas ka nors pasako, pakomentuot nieko neizeidziant ir taip ,kad visiems asaros bega is juoko... thumbup.gif Kadangi pas mus jie grojo tik per baliu, nezinau, ka jie daro per islydetuves ar antra diena... bet itariu, kad nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
Ir as noriu demo blush2.gif ax.gif biggrin.gif [FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]
Atsakyti
Sveikos ir sveiki,

gal kas rekomenduotu taip vadinamus gersu muzikantus Kaune, kazkaip nieko nerandu, o gal ieskot nemoku bigsmile.gif na is savo patirties patarkite.aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2005 11 28, 16:07)
Ir  as noriu demo blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif [FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]

tu gali jiems parasyti i muzikantai@one.lt ir jie tau patys atsius!
o jei tingi, tai parasyk savo email ir atsiusiu!
Atsakyti
Sveikos. mes vestuves sventeme prie Vilniaus, o muzikantus samdemes is Alytaus. Vilniaus labai mandri ir daug prasosi. O su alytiskiais sutarem uz 700 lt + 100 lt. benzinui. Tai gi, viso 800 lt. Cia dviem dienom. Muzikantai buvo dviese ir grojo puikiai - visa nakti ir antra diena kol pradejo sveciai skirstytis. Likome patenkinti
Atsakyti
Taigi Dainiai liepos 1 ir 2 uzimti smile.gif nes grospas mane tongue.gif dviem dienoms praso 1300
Atsakyti
QUOTE(zeme @ 2005 11 29, 20:42)
Sveikos.  mes vestuves sventeme prie Vilniaus, o muzikantus samdemes is Alytaus. Vilniaus labai mandri ir daug prasosi. O su alytiskiais sutarem uz 700 lt + 100 lt. benzinui. Tai gi, viso 800 lt. Cia dviem dienom. Muzikantai buvo dviese ir grojo puikiai - visa nakti ir antra diena kol pradejo sveciai skirstytis. Likome patenkinti

Labas rytas

O jie uzeme stala normaliai? gal gali numeriuka duoti ju?? Buciau dekinga bigsmile.gif
Atsakyti