Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(katyteee @ 2005 11 17, 17:22)
as manau kuo anksciau tuo geriau, juk tada is daugiau pasirinkti gali...nes kuo maziau laiko, tuo daugiau ju uzimtu buti gali!

Na taip, bet jei aš užsisakyčiau prieš kokius 6 mėn. muzikantus, tai per tą laiką ir muzikantai gali nebemuzikuoti, kaip viską užtikrinti, kad tą svarbiausiąją dieną wub.gif wub.gif viskas būtų ok doh.gif. Už tai svarstau ir apie sutartį, ar kas nors tokias pasirasinėja su muzikantais ir filmuotojais (fotografais)????
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2005 11 16, 07:36)
parasiau as jiems meila, tai mane truputi isgasdino ju kaina, tikrai butu idomu ar jie is visu tiek praso, uz viena vakara jie nori 1000Lt.  doh.gif

tai mums irgi tiek. bet jie dviese. ir groja iki kol paskutiniai sveciai iseina.

QUOTE(Zaliagiria @ 2005 11 16, 09:00)
Laba diena smile.gif

O ką reiškia "nerealiai pavarė"? Ar profesionaliai dainavo? Ar renginį šauniai vedė? Ar šiaip kažką fainaus parodė? smile.gif

veda programa, dainuoja, zaidimus organizuoja... tikrai neliudna, ir ant vakaro jau nuo juoko pilvus skaudet pradejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2005 11 18, 13:37)
tai mums irgi tiek. bet jie dviese. ir groja iki kol paskutiniai sveciai iseina.
veda programa, dainuoja, zaidimus organizuoja... tikrai neliudna, ir ant vakaro jau nuo juoko pilvus skaudet pradejo  biggrin.gif

tu taip parasei, kad jie tokie linksmi... as kai buvau katpedelej paklausyt, tai kazkaip susidariau nuomone, kad jie labai tylus, nes visa vakara tepasake labas vakaras ir tik grojo dainavo, gal pas juos ten kiti reikalavimai rolleyes.gif be kalbu kad butu... g.gif
Atsakyti
pas mane irgi Dainiai grojo, tai buvo isties SUPER. na kiek teko buti vestuvese, visai nesigiriant, pas mane muzikantai buvo patys geriausi..zodziu manau, kad jiems nera lygiu:))))))))
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2005 11 18, 14:24)
tu taip parasei, kad jie tokie linksmi... as kai buvau katpedelej paklausyt, tai kazkaip susidariau nuomone, kad jie labai tylus, nes visa vakara tepasake labas vakaras ir tik grojo dainavo, gal pas juos ten kiti reikalavimai  rolleyes.gif be kalbu kad butu...  g.gif

Va va, as irgi kai juos maciau katpedeleje, tai tokie rimti pasirode. Gal reiktu ju paprasyti kokiu savo vestu renginiu ar vestuviu irasu, tada gal ir pamatytum, ar tikrai jie saunus.
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2005 11 18, 11:11)
as idomumo delei skambinau muzikantams pasisneketi likus 7 men iki vestuviu, tai sake, konkreciau tartis reikia skambinti veliau, mazdaug 4-3 men. likus..kazkaip keista, jei jau skelbiama, kad vasara- vestuviu metas, tai ,maniau, reikia kuo anksciau uzsisakyti, o jie patys nenori tartis anksciau g.gif ir cia ne kokie kaimo muzikantai, o cia forume rekomenduoti.......

Tai va, labai įdomu, kaip čia gaunasi doh.gif , nes čia skaičiau, kad kiti prieš 4 mėn, jau būna ir užsakyti doh.gif , tai kas jei paskambinsi prieš 4 mėn ir paskiau visi sakys, kad jau užimti g.gif. Gal čia nuo muzikantų priklauso, aišku, prieš 6 mėn užsisakyti muzikantus irgi keistokai atrodo unsure.gif , na nežinau, esu visiškai pasimetusi ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2005 11 18, 13:24)
tu taip parasei, kad jie tokie linksmi... as kai buvau katpedelej paklausyt, tai kazkaip susidariau nuomone, kad jie labai tylus, nes visa vakara tepasake labas vakaras ir tik grojo dainavo, gal pas juos ten kiti reikalavimai  rolleyes.gif be kalbu kad butu...  g.gif

QUOTE(Zaliagiria @ 2005 11 18, 15:31)
Va va, as irgi kai juos maciau katpedeleje, tai tokie rimti pasirode. Gal reiktu ju paprasyti kokiu savo vestu renginiu ar vestuviu irasu, tada gal ir pamatytum, ar tikrai jie saunus.

na as ju vietoj tai irgi nelisciau prie zmoniu kurie atejo pavalgyti ar su draugais susimatyti i akis toj katpedelej, ar anekdotus pasakit ar kitaip isdykaut. groja dainuoja kaip muzikinis fonas ir tiek. o vestuves, ar kitas renginys - tai jie yra praktiskai vinis vakaro. vienos drauges bendradarbe buvo juos firmos kalediniui vakarui pasieme - thumbup.gif irgi tik pagyru isgirdau.

na as cia ju nereklamuoju, jus tik nepagalvokit ax.gif xe xe
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2005 11 18, 18:04)
na as ju vietoj tai irgi nelisciau prie zmoniu kurie atejo pavalgyti ar su draugais susimatyti i akis toj katpedelej, ar anekdotus pasakit ar kitaip isdykaut. groja dainuoja kaip muzikinis fonas ir tiek.  o vestuves, ar kitas renginys - tai jie yra praktiskai vinis vakaro. vienos drauges bendradarbe buvo juos firmos kalediniui vakarui pasieme -  thumbup.gif  irgi tik pagyru isgirdau.

na as cia ju nereklamuoju, jus tik nepagalvokit  ax.gif xe xe

na jei cia vis kalbam apie tuos pacius, kuriu emailas yra muzikantai@one.lt, tai jauciu jie bus tie isrinktieji pas mane, nes man ju CD labai patiko, tokie balsai idomus...na aisku dar nuleksim pasikalbeti su jais, bet is cia perskaitytu pasisakymu, matau kad jie gal ir visai nieko bus! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2005 11 16, 08:36)
parasiau as jiems meila, tai mane truputi isgasdino ju kaina, tikrai butu idomu ar jie is visu tiek praso, uz viena vakara jie nori 1000Lt.  doh.gif

Man jie parase, kad ju kaina nuo 800 iki 1500 Lt. Programa 6 (+-1 val.) val...
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2005 10 06, 12:14)
Iš Marijampolės tai zinau, kad labai gera grupe Idilija tik va kontaktuku dabar nepamenu, bet tikrai  thumbup.gif

QUOTE(tesa20 @ 2005 10 07, 06:45)
Nu as nustebus siuo pasakojimu apie Idilija  blink.gif  per mano sesutes vestuves taip pagrojo ir pravede rengini kad oi oi pacios smagiausios vestuves buvo. Na bet visko gali buti su jais  unsure.gif

Bėkite nuo tos "Idilijos" kuo toliau...
Mus svečiai susitikę tik ir guodžia: kaip jums nepasisekė su muzikantais.......

Pasisamdžiusios juos neturėsite jokios garantijos,kad jie jums praves gerai vakarą. bus nuotaika- praves, nebus- atsitiks taip kaip mums cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja: 23 lapkričio 2005 - 11:56
Na, iterpsiu ir aš savo trigrašį smile.gif teko dirbti kartu su Dainiais ir galėčiau juos pavadinti tikrais savo darbo profesionalais. Gerai jaučia publikos norus ir nuotaikas, turi neblogą repertuarą. Nelaido nuvalkiotų banalių juokelių, kaip kartais tenka matyti biggrin.gif Žodžiu, apie juos verta pamąstyti, kaip apie savo vestuvių muzikantus. Žinoma, kiek žmonių, tiek ir nuomonių, aš čia tik išsakiau savo pastebėjimus. O dėl užsakymo tai tikrai patarčiau tai daryti kuo anksčiau, geri muzikantai groja ir gros dar daug metų. Na, nebent armoškė suplyštų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2005 11 18, 13:10)
pas mane irgi Dainiai grojo, tai buvo isties SUPER. na kiek teko buti vestuvese, visai nesigiriant, pas mane muzikantai buvo patys geriausi..zodziu manau, kad jiems nera lygiu:))))))))

Ar galima gauti siu muzikantu koordinates? mirksiukas.gif Beje is kokio jie miesto?Keliiese groja ir su kokiais instrumentais?Dekui
Atsakyti