aciu, gavau
gal kas girdejot apie kazkoki Martyna is Kauno? groja ir veda vienas, sake, visai neblogas vyriokas (apie 40 m) o paeme tik 300 lt. uz visa diena
pigu tik idomu ar geras
QUOTE(UGLY @ 2005 10 20, 20:38)
Kaip gerai, kad yra tokia tema.Nes buvau panikoj.Bandau suorganizuoti brolio vestuves (mano pačios buvo prieš 12 metų), tai visai atsilikus nuo vestuvinės muzikos buvau, dabar bent jau šiek tiek orientacija atsirado.Dar labai norėčiau paklausinėti plačiau apie muzikantus iš Kazlų Rūdos "Du pašaliniai".Kuo jie groja, ar tai tradiciniai, ar turi ką nors tokio.
sveika
na kaip jie groja ir tas senas lietuviskas dainas ir naujas ir pan. na nezinau man jie turi kazka tokio, nes moka uzvesti laiudi, pas mus xebryte iki 3 val nakties nes nejaute kad jau 3, visi pesiduodami manem , kad dar tik kokios 11-12, tai vadinasi smagu buvo, o senimas isvis muzikantus iki 5 ryto ''kankino'' pagal mane tai dar vienas ju pliusas, kad nenuluzta apie 2 nakties ir groja iki kol kazkas shoka, ryte vel pirmieji keliasi ir kitus kelia siaip nzn ar atsakiau i tavo klausimus, jei kas idomu klausk bandysiu atsakyti
Labukas,
Ačiū už platesnį aprašymą.Man ir reikia tokių kur visus išjudintų, nes bus dvi vestuvininkų pusės, kurios viena kitos nepažysta ir reikės juos visus išjudinti, kad pajaustų , kad vestuvėse. Perskaičiau čia, kad "Dainiai" gerai groja, bet jiems sausio mėn. sesija ir gali groti tik 1 dieną, o visi smagu, kai balius dvi dienas.
Ačiū už platesnį aprašymą.Man ir reikia tokių kur visus išjudintų, nes bus dvi vestuvininkų pusės, kurios viena kitos nepažysta ir reikės juos visus išjudinti, kad pajaustų , kad vestuvėse. Perskaičiau čia, kad "Dainiai" gerai groja, bet jiems sausio mėn. sesija ir gali groti tik 1 dieną, o visi smagu, kai balius dvi dienas.
QUOTE(Indrushka @ 2005 10 17, 17:34)
sveika
na ka dar karta reklamuoju savo muzikantus
Antanas Zilionis
Marijampoles 25a Kazlu Ruda
834326786 ir 861599504
Gintaras Zemaitis
Baznycios 13-3 Marijampole
834351889 ir 868739332
jie abu kartu groja, bet idedu abieju kontaktus kad lengviau rasti butu
na ka dar karta reklamuoju savo muzikantus
Antanas Zilionis
Marijampoles 25a Kazlu Ruda
834326786 ir 861599504
Gintaras Zemaitis
Baznycios 13-3 Marijampole
834351889 ir 868739332
jie abu kartu groja, bet idedu abieju kontaktus kad lengviau rasti butu
mus domina kaina:)
QUOTE(mikepodukofke @ 2005 10 21, 21:07)
mus domina kaina:)
mes uz 2 dienas (grojo nuo ryto 10, nes musu isleidimas is namu anksti buvo iki 5 ryto ir kele apie 9 ir vel iki 16 val) mokejom 700
Sveikutes,as labai noreciau gero vedejo,nes pas mane pirslys labai abejojiu ar ves ir mokes.Todel gerai butu rast tikrai linksma,kad ir uzvest moketu ir tai temai zaidimu zinotu.O del muzikantu tai noretusi kad rusiskas repertuaras butu.Tai jei kas galit pasiulyt labai dekinga buciau.
nu ka sveikutes, reikia ir man tu muzikontu savo veseilei, tai ir perskaicius tuos visus puslapiukus isisrinkau tuos apie kuriuos nebuvo pasakyta nieko bloga
taigi:
HOLAS ~ 800 Lt 1d
Dainiai ~ 600 Lt 1d
taigi ka jus apie tai manote
taigi:
HOLAS ~ 800 Lt 1d
Dainiai ~ 600 Lt 1d
taigi ka jus apie tai manote
QUOTE(Juodaplauke @ 2005 11 02, 18:46)
mes uz viena diena mokejom 1100lt ir tai su nuolaida,nu bet lygis koks o kur mum siulesi pigesni sorry bet buvo pilnas sh.... musiskiai dviem kalbom vede,programa buvo sudare ,nu linksma buvo vien zdz.
ir kas jie tokie???? prasom pasidalinti kontaktais su visomis!
QUOTE(Morgan @ 2005 11 02, 23:19)
Sveikutes,as labai noreciau gero vedejo,nes pas mane pirslys labai abejojiu ar ves ir mokes.Todel gerai butu rast tikrai linksma,kad ir uzvest moketu ir tai temai zaidimu zinotu.O del muzikantu tai noretusi kad rusiskas repertuaras butu.Tai jei kas galit pasiulyt labai dekinga buciau.
na jei tu turesi muzikantus, tai manau jie ir galetu atlikti vedejo pareigas. tik susitrak su jais, pasakyk mazdaug ko nori ir ko ne, ir apseisi be vedejo. O pirslys tik pritart kada ne kada vedime gales! kaip tau tokia ideja!
Gal ir nieko.Net nezinau,gal tikrai su muzikantais smagiau butu.
Mergickos. skaiciau sia tema puslapi po puslapio, bet... muzikantu klaipedieciu pasigedau..Buvo gal pora, butinai paskambinsiu, bet ar girdejot ka apie gargzdiskius vyrukus ka nors? Gal dar turite kuom pasidalinti. Apskambinsiu visus, tada galesiu jums santraukele imesti, nes labai to pasigedau cia