Tokių istorijų ne viena ir ne dvi. Tačiau tikrai stebiuosi, jog iš tų istorijų niekas nesimokina. Ne vieną kartą ir šiame forume buvo rašyta, kad išvengti tokių nesusipratimų būtina sudaryti sutartis.
Nemažai muzikantų, fotografų ir kt. vengia sutarčių, nes jos įpareigoja. Jaunavedžiai turėtų prisiminti, jog savo vestuvių dėl nesėkmės nepakartos, o muzikantams ir kt. tai yra kasdienis darbas, jei ne tos vestuvės, tai kitos).
vat man idomu ar kas nors sudarinejo sutarti? kas joje rasoma? kokios sankcijos? juk gali pagadint graziausia gyvenimo svente, kurios neivertinsi pinigais...
ir man įdomu, kiek iš čia, mūsų esančių, turėjo muzikantus su sutartimi? Apie sutartį ir aš buvau pagalvojusi, na, bet nežinau. Kol muzikantai ras klientų be sutarčių, tai jie bet kokio rašytinio popierėlio, kaip velnias kryžiaus kratysis. Juk netgi užstatai, praktiškai paliekami, pasitikintint tik garbės žodžiu.
Savo istoriją parašiau, kad jei kas sugalvos pasirinkti grupę "Medus", turėtų visapusišką informaciją apie juos.
Savo istoriją parašiau, kad jei kas sugalvos pasirinkti grupę "Medus", turėtų visapusišką informaciją apie juos.
o as dar svarsciau apie susitikima su Medum, lieku skolinga uz info apie juos
QUOTE(vilmaarch @ 2005 10 11, 09:28)
o as dar svarsciau apie susitikima su Medum, lieku skolinga uz info apie juos
Nėra už ką, man padėjo (beje, nemažai info susirinkau iš šio forumo), manau dabar ir aš galiu padėti
QUOTE(tesa20 @ 2005 10 06, 12:14)
Iš Marijampolės tai zinau, kad labai gera grupe Idilija tik va kontaktuku dabar nepamenu, bet tikrai
Ojojoj...nepriminkite man tos Idilijos....
Šitaip sugadino manąsias vestuves,kad nei vienai nelinkėčiau taip rizikuoti juos užsisakinėjant... nors yra žmonių kurie juos giria. Nežinau, galbūt yra kam ir pasisekę su jais, bet mums su jais buvo visiškas sh......
o gal kas sventet vestuves su DJ-Vakaro Vedeju?#
Kokie atsiliepimai?
Kokie atsiliepimai?
[SIZE=14][COLOR=red][I]Mielos sio tinklapio vartotojos! Kiek laiko jau esu uzsiregistravusi, bet atsakymo y savo klausima taip ir neisvydau ne vieno. Nesuprantu ar sy skyrely skaito tik nusivylusios muzikantais ar ir tos kurios gali kazka rekomenduoti. Nes kiek skaitau tai tik skundai, pasiulymu su kontaktiniais adresais nera. Na ka jeigu tik degradave muzikantai lietuvoj egzistuoja reiks baznycios chora samdyti, dainuoti juk kazkas vis tiek tures. aciu ir uz tyla. iki
QUOTE(as1 @ 2005 10 11, 18:39)
[SIZE=14][COLOR=red][I]Mielos sio tinklapio vartotojos! Kiek laiko jau esu uzsiregistravusi, bet atsakymo y savo klausima taip ir neisvydau ne vieno. Nesuprantu ar sy skyrely skaito tik nusivylusios muzikantais ar ir tos kurios gali kazka rekomenduoti. Nes kiek skaitau tai tik skundai, pasiulymu su kontaktiniais adresais nera. Na ka jeigu tik degradave muzikantai lietuvoj egzistuoja reiks baznycios chora samdyti, dainuoti juk kazkas vis tiek tures. aciu ir uz tyla. iki
Na negi taip sunku pavartyti visą temą. Kokių rekomendacijų norima, jei visų skirtingos nuomonės ir skoniai. Vieniems gerai, kitiems jau nelabai. Užtad nereiktų laukti kol kas nors kažką pasiūlys, o prisėsti ir paskaitinėti. Beje čia ne komercinės reklamos forumas
Pavarčiau pirmuosius tris šios temos puslapius ir atsakymų pasirinkimas tikrai yra. Ant lėkštutės gatavai tikrai niekas neatneš.
QUOTE(Danguole55 @ 2004 04 06, 14:50)
Labai geri muzikantai. Ju kaina 600-800 Lt. Cia buvo 2002 m. Kokia ten dabar kaina nezinau. Bet tikrai muzikantai . Tel: 8 687 14350 Vytas. Tikiuosi dar nepakeite tel Nr.
QUOTE(Ingulė @ 2004 04 14, 12:47)
Mums grojo Stasys 8 689 51328 Vilnius Siaip jis muzikos mokytojas, man patiko, pries 3 metus mokejom 800lt u zdvi dienas.
Dar labai super yra Arunas 8 528 36644 Elektrenai
Saulius 8 528 35062 Elektrenai
pastarieji yra is grupes "Isjunk sviesa" , tada jie 1000 prase,
kaip dabar nezinau, gal ir telefonai pasikeite, gal nebegroja, bet galit pabandyt
Dar labai super yra Arunas 8 528 36644 Elektrenai
Saulius 8 528 35062 Elektrenai
pastarieji yra is grupes "Isjunk sviesa" , tada jie 1000 prase,
kaip dabar nezinau, gal ir telefonai pasikeite, gal nebegroja, bet galit pabandyt
QUOTE(arnauta @ 2004 04 20, 14:11)
Zinau! Per musu vestuves buvo. Jie berods is Vilkaviskio ar Marijampoles.Jei nori tokiu tradicinių, tai kaip tik.Koordinates: Petras Stankevičius tel. 8-686-56485
Pas mus jie į Vilnių buvo atvažiavę. Prieš metus mes 800 lt. mokejom.Jie buvo dviese. Mes juos vyro pusbrolio vestuvese pirma karta matem, patiko, tai i savas pasikvietem. Jei noresi su visom tradicijom bus, jei ne taip pamuzikuos. Pas mus su ne visom tradicijom buvo, bet patiko. Jie antar vestuviu diena mus pasodino sokių aikštelej prie staliuko, mes padejom palinkejimu knyga ir visi eidami parašyti palinkėjima turėjo jauniesiems pirmai pradžiai paaukoti i stiklaini.tai kaiptik muzikantam ir suaukojo. O svecių buvo 50, nors dauguma studentai
Pas mus jie į Vilnių buvo atvažiavę. Prieš metus mes 800 lt. mokejom.Jie buvo dviese. Mes juos vyro pusbrolio vestuvese pirma karta matem, patiko, tai i savas pasikvietem. Jei noresi su visom tradicijom bus, jei ne taip pamuzikuos. Pas mus su ne visom tradicijom buvo, bet patiko. Jie antar vestuviu diena mus pasodino sokių aikštelej prie staliuko, mes padejom palinkejimu knyga ir visi eidami parašyti palinkėjima turėjo jauniesiems pirmai pradžiai paaukoti i stiklaini.tai kaiptik muzikantam ir suaukojo. O svecių buvo 50, nors dauguma studentai
QUOTE(Sinuhe @ 2004 05 26, 17:47)