Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(Ugnisss @ 2005 09 19, 15:02)
as nesiulau ieskotis muzikantu is cia, jei nesi tikra, kad butent tokie atsiliepimai apie juos yra tikri, nes pvz. as prisiskaicius pagyru apie "Gyvas garsas" is marijampoles, uzsisakiau juos, bet  doh.gif  pazadejo, kad ves rengini, kad muzikikes bus ivairios, bet patikek... tik mano vyrui jie patiko, o visiem kitiem, tai...
labai labai gerai susizinok ar tikrai jie nusipelne pagyru ir tik tada ryzkis tartis wink.gif

matai, pagyros yra skonio reikalas. Jei nezinai, ar tavo ir rekomenduojancio zmogaus skoniai sutampa, tai aisku, kad negali buti tikras, ar tau patiks. g.gif Mums rekomendavo muzikantus, manau turetu buti faini, nes kai susitikom perduoti uzstata, labai saunus vyrai pasirode. drinks_cheers.gif O kaip bus, pamatysim. tongue.gif
Atsakyti
Amade gal tu jau esi kur nors ir rasiusi, taciau gal gali pasakyti kada ivyks tavo vestuves ir gal gali man tu muzikantu is Prienu kontaktus atsiusti siuo meilu tesa20@one.lt Aciu 4u.gif
Atsakyti
galiu duoti musu muzikantu kontaktus. Du vyrukai ish Raseiniu, bet gali atvaziuot kur reikia (pas mus Kaune buvo). uz viena diena mokejom 550Lt, vakara pasikeisdami su liudininkais vede (sake, jeigu reikia, gali ir patys viska pravest), dainos irgu super thumbup.gif visa naujausia Zvagulio kompakta ishdainavo:)
taigis kontaktai: muzikantas Rimas +37068739629

dar galiu pridurt, kad labai saziningi. kadangi buvo kitam mieste, nereikalavo jokio uzstato anksciau atvezt ir nepavede thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2005 09 19, 16:07)
Amade gal tu jau esi kur nors ir rasiusi, taciau gal gali pasakyti kada ivyks tavo vestuves ir gal gali man tu muzikantu is Prienu kontaktus atsiusti siuo meilu tesa20@one.lt Aciu  4u.gif

tesa20, as ka tik isemeilinau tau muzikantu kontaktus. ax.gif
Atsakyti
Aciu Amade biggrin.gif
Ir tau Aciu Estella biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu_ragane @ 2005 09 09, 17:27)
Aš ieškau muzikantų, kurie grotų ne visokias baliaus dainuškas, o gerą šokių muziką, pvz.: džaivas, fokstrotas, kvikstepas, rokenrolas, tango; taip pat lotynų amerikos šokius: samba, salsa, rumba, čiačiačia, ir be abejo pasadoblį. Gal kas žinot tokius gerus musikantus?

Atsakyti
[quote=katyteee,2005 09 09, 18:29]
merginos ir as noreciau idomesniu muzikantu, vestuves bus nedideles, bet norisi, kad linksmai laika praleistume, dziaziukas ir lot. amerikietiska muzikite butu pats tas, gal galite ka patarti, nes visai uzsiparinusi, busiu labai dekinga blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jely @ 2005 09 19, 17:44)

Globys groja, ojei dar i kompanija pasiima Valda Kovaliova ir dar tokia moteriskute thumbup.gif
Atsakyti
O Kovaliovas ne rokava muzikele varo? Man kazkaip jis toks labai jau savotiskas dainininkas, toks lietuviskai bebalsis schmoll.gif Ir kiek visa ta kompanija vakarui kainuoja?
Atsakyti
[quote=KENGAS,2005 09 19, 17:53]
Aciu uz atsakyma, Kenge 4u.gif o kaip tau jis? ir gal zinai mazdaug, kokia kaina? doh.gif
ir tel.???? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2005 09 19, 13:45)
Gal kuri nors zinote gerus muzikantus is Marijampoles rolleyes.gif ??? As pati kelis zinau, bet jie man tai tikrai ne superiniai    schmoll.gif

As galeciau parekomenduoti gerus muzikantus is marijampoles bet kiek zinau juos labai sunku uzsakyti, nes turi daug uzsakymu. Arturas +37068229612 Bet jei tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu_ragane @ 2005 09 09, 14:27)
Aš ieškau muzikantų, kurie grotų ne visokias baliaus dainuškas, o gerą šokių muziką, pvz.: džaivas, fokstrotas, kvikstepas, rokenrolas, tango; taip pat lotynų amerikos šokius: samba, salsa, rumba, čiačiačia, ir be abejo pasadoblį. Gal kas žinot tokius gerus musikantus?

Pievu Ragane,
tai ar radai ka nors jau?
Atsakyti