Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

Aš ieškau muzikantų, kurie grotų ne visokias baliaus dainuškas, o gerą šokių muziką, pvz.: džaivas, fokstrotas, kvikstepas, rokenrolas, tango; taip pat lotynų amerikos šokius: samba, salsa, rumba, čiačiačia, ir be abejo pasadoblį. Gal kas žinot tokius gerus musikantus?
Atsakyti
QUOTE(pievu_ragane @ 2005 09 09, 14:27)
Aš ieškau muzikantų, kurie grotų ne visokias baliaus dainuškas, o gerą šokių muziką, pvz.: džaivas, fokstrotas, kvikstepas, rokenrolas, tango; taip pat lotynų amerikos šokius: samba, salsa, rumba, čiačiačia, ir be abejo pasadoblį. Gal kas žinot tokius gerus musikantus?

va ir man tokie patiktu! drinks_cheers.gif jei ka suzinosi, pasipasakok! O jei as ka, tai irgi pranesiu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 09 09, 16:29)
va ir man tokie patiktu! drinks_cheers.gif  jei ka suzinosi, pasipasakok! O jei as ka, tai irgi pranesiu! thumbup.gif

Būtinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas galit rekomenduoti kokį fainą vakaro vedėją, muzikantai yra, reikia vedėjo, ar iš vis tokių būna?
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2004 04 06, 14:42)
as tekejau vilniuje, bet muzikantai buvo ne is vilniaus  smile.gif  man labai patiko  thumbup.gif  Pas mus buvo beveik 90 zmoniu, vestuves dvi dienas, tai mokejom apie 800. kiek mes skambinom vilniaus muzikantams tai prase visi virs 1000 lt.
Jei domina galesiu namie pasiziuret ju tel.

o kokie ju kontaktai?
Atsakyti
QUOTE(Alinos @ 2005 09 04, 22:21)
Sveikutės
mūsų vestuvės vyko Vilniuje, o muzikantai buvo iš Kedainiųsmile.gif.Aišku už vieną vakarą mokėjom jiems 700lt, tačiau jie padarė tokįįį šou, kad tikrai galiu drąsiai sakyti, kad jie buvo verti šių pinigų! Galiu rekomenduoti, ir galit nebijoki, kad per vestuves bus liūdna, nes jie visą vakara ir dainavo ir renginį vedė....... thumbup.gif  thumbup.gif  Svečiai buvo labai patenkinti ir gerai palinksminti:)

tai gal galeciau gauti ju kontaktinius duomenis?
Atsakyti
mes uzsisakem muzikantus is Prienu. ax.gif patys negirdejom, ka ir kaip groja, bet rekomendaciju gavom. rolleyes.gif buvom susitike perduoti rankpinigiu, labai simpatiskai atrode... paziuresim...
Atsakyti
Sveikos merginos!
Mano vestuves jau buvo ir tik dabar noriu pasigirti blush2.gif
Muzikantai kuriuos man cia rekomendavo buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tautininkai, su tautinem dainom, sokiais ir zaidimais, tokie tvarkingi, taktiski, kulturingi, tiesiog super smile.gif
Ir visiems sveciams labai patriko, ir senems ir jaunimui.
Atsakyti
Gal kuri nors zinote gerus muzikantus is Marijampoles rolleyes.gif ??? As pati kelis zinau, bet jie man tai tikrai ne superiniai schmoll.gif
Atsakyti
Mergaites, jei giriat savo muzikantus, nepagailekit ir kontaktu:)dar daug kam skauda galva del tu muzikantu:)
Atsakyti
Mergaites, jei giriat savo muzikantus, nepagailekit ir kontaktu:)dar daug kam skauda galva del tu muzikantu:)
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2005 09 19, 13:45)
Gal kuri nors zinote gerus muzikantus is Marijampoles rolleyes.gif ??? As pati kelis zinau, bet jie man tai tikrai ne superiniai    schmoll.gif

as nesiulau ieskotis muzikantu is cia, jei nesi tikra, kad butent tokie atsiliepimai apie juos yra tikri, nes pvz. as prisiskaicius pagyru apie "Gyvas garsas" is marijampoles, uzsisakiau juos, bet doh.gif pazadejo, kad ves rengini, kad muzikikes bus ivairios, bet patikek... tik mano vyrui jie patiko, o visiem kitiem, tai...
labai labai gerai susizinok ar tikrai jie nusipelne pagyru ir tik tada ryzkis tartis wink.gif
Atsakyti