Aš ieškau muzikantų, kurie grotų ne visokias baliaus dainuškas, o gerą šokių muziką, pvz.: džaivas, fokstrotas, kvikstepas, rokenrolas, tango; taip pat lotynų amerikos šokius: samba, salsa, rumba, čiačiačia, ir be abejo pasadoblį. Gal kas žinot tokius gerus musikantus?
QUOTE(pievu_ragane @ 2005 09 09, 14:27)
Aš ieškau muzikantų, kurie grotų ne visokias baliaus dainuškas, o gerą šokių muziką, pvz.: džaivas, fokstrotas, kvikstepas, rokenrolas, tango; taip pat lotynų amerikos šokius: samba, salsa, rumba, čiačiačia, ir be abejo pasadoblį. Gal kas žinot tokius gerus musikantus?
va ir man tokie patiktu! jei ka suzinosi, pasipasakok! O jei as ka, tai irgi pranesiu!
QUOTE(katyteee @ 2005 09 09, 16:29)
va ir man tokie patiktu! jei ka suzinosi, pasipasakok! O jei as ka, tai irgi pranesiu!
Būtinai
Gal kas galit rekomenduoti kokį fainą vakaro vedėją, muzikantai yra, reikia vedėjo, ar iš vis tokių būna?
QUOTE(Erdve @ 2004 04 06, 14:42)
as tekejau vilniuje, bet muzikantai buvo ne is vilniaus man labai patiko Pas mus buvo beveik 90 zmoniu, vestuves dvi dienas, tai mokejom apie 800. kiek mes skambinom vilniaus muzikantams tai prase visi virs 1000 lt.
Jei domina galesiu namie pasiziuret ju tel.
Jei domina galesiu namie pasiziuret ju tel.
o kokie ju kontaktai?
QUOTE(Alinos @ 2005 09 04, 22:21)
Sveikutės
mūsų vestuvės vyko Vilniuje, o muzikantai buvo iš Kedainių.Aišku už vieną vakarą mokėjom jiems 700lt, tačiau jie padarė tokįįį šou, kad tikrai galiu drąsiai sakyti, kad jie buvo verti šių pinigų! Galiu rekomenduoti, ir galit nebijoki, kad per vestuves bus liūdna, nes jie visą vakara ir dainavo ir renginį vedė....... Svečiai buvo labai patenkinti ir gerai palinksminti:)
mūsų vestuvės vyko Vilniuje, o muzikantai buvo iš Kedainių.Aišku už vieną vakarą mokėjom jiems 700lt, tačiau jie padarė tokįįį šou, kad tikrai galiu drąsiai sakyti, kad jie buvo verti šių pinigų! Galiu rekomenduoti, ir galit nebijoki, kad per vestuves bus liūdna, nes jie visą vakara ir dainavo ir renginį vedė....... Svečiai buvo labai patenkinti ir gerai palinksminti:)
tai gal galeciau gauti ju kontaktinius duomenis?
mes uzsisakem muzikantus is Prienu. patys negirdejom, ka ir kaip groja, bet rekomendaciju gavom. buvom susitike perduoti rankpinigiu, labai simpatiskai atrode... paziuresim...
Sveikos merginos!
Mano vestuves jau buvo ir tik dabar noriu pasigirti
Muzikantai kuriuos man cia rekomendavo buvo
Tautininkai, su tautinem dainom, sokiais ir zaidimais, tokie tvarkingi, taktiski, kulturingi, tiesiog super
Ir visiems sveciams labai patriko, ir senems ir jaunimui.
Mano vestuves jau buvo ir tik dabar noriu pasigirti
Muzikantai kuriuos man cia rekomendavo buvo
Tautininkai, su tautinem dainom, sokiais ir zaidimais, tokie tvarkingi, taktiski, kulturingi, tiesiog super
Ir visiems sveciams labai patriko, ir senems ir jaunimui.
Gal kuri nors zinote gerus muzikantus is Marijampoles ??? As pati kelis zinau, bet jie man tai tikrai ne superiniai
QUOTE(tesa20 @ 2005 09 19, 13:45)
Gal kuri nors zinote gerus muzikantus is Marijampoles ??? As pati kelis zinau, bet jie man tai tikrai ne superiniai
as nesiulau ieskotis muzikantu is cia, jei nesi tikra, kad butent tokie atsiliepimai apie juos yra tikri, nes pvz. as prisiskaicius pagyru apie "Gyvas garsas" is marijampoles, uzsisakiau juos, bet pazadejo, kad ves rengini, kad muzikikes bus ivairios, bet patikek... tik mano vyrui jie patiko, o visiem kitiem, tai...
labai labai gerai susizinok ar tikrai jie nusipelne pagyru ir tik tada ryzkis tartis