QUOTE(kirmelyte @ 2005 08 22, 16:08)
Merginos, negi jus visos tokias jau tradicines vestuves darot su tais muzikantais?
As tai savo vestuvese ju nei is tolo matyti nenoreciau, bet kur gauti gera didzeju, kuris itiktu ir siek tiek vyresnei publikai ir nekainuotu puses milijono uz vakara?
Bent jau kiek man teko buti draugu vestuvese, tai normaliu muzikantu neteko matyti. Jau kur nors ziurek normalus atrodo, bet tai vienas zvengia be perstojo lyg drigniu apsiedes, kitas pamergem uzpakalius znaibo, trecias svecius isvaiko savo poslais bajeriais, tai jau net baisu ir galvoti apie tokius savo vestuvese
Bet as noriu netradiciniu vestuviu be jokiu muzikantu, tik siaip su kokiu vedeju ir didzejum
kirmelyte, mūsų kaip tik tokios vestuvės ir bus.
Aš buvau labai griežtai prieš tradicinius vestuvių muzikantus savo vestuvėse.
Iš pradžių galvojom apie DJ, bet nelabai ieškojom, nes sumąsčiau kitą variantą.
Mūsų vestuvėse gros muzikantas, kuris el.pianinu groja visokius fokstrotus, pagal Sinatros ir pan muziką. Kai jo paklausiau, ar galėtų pagroti vestuvėse, jis pasitikslino, kokio muzikanto norim. Sakau, nereikia vesti vakaro, muzika, kurią grojat, yra kaip tik tokia, kokios norim. Jis kartais groja ir vestuvėse, sakė, šiemet jau ir lietuvaičiai pradėjo kviestis į vestuves ne tik tradicinius muzikantus.
Vedėjo nebus, nes pas mus nedidelės vestuvės (planavom 20 žmonių, dabar iki 17 sumažėjo).
There is a path to the top of the highest mountain.