Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

O gal esate girdėjusios tokią grupę "Idilija" iš Marijampolės? g.gif
Labai reikėtų atsiliepimų apie juos... 4u.gif
Atsakyti
Jo mano vestuvese pries savaite grojo "Idilija" Tiek patenkinta buvau,be proto geri muzikantai.Su manim viska derino ko noriu,kiek grot ilgai ir taip toliau.Labai gera programa turi.Nu vienu zodziu tikrai nesigailesit juos uzsisake.
Atsakyti
QUOTE(Sola @ 2005 07 25, 09:31)
Jo mano vestuvese pries savaite grojo "Idilija" Tiek patenkinta buvau,be proto geri muzikantai.Su manim viska derino ko noriu,kiek grot ilgai ir taip toliau.Labai gera programa turi.Nu vienu zodziu tikrai nesigailesit juos uzsisake.

mane labiausiai domina ar jie praveda vakarą, nes pas mane nebus pamergių ir pan., žodžiu, kad jie viską vestų...dar domina ar nemėto tokių juokelių kur mano nuomone yra svečių įžeidinėjimas, na vieną kartą muzikantai vakarą vedė iš serijos, pvz. ateina šitas vyras iš mėsos kombinato.. (nes vyras stambus buvo)...
ir dar vienas klausimėlis: jums vieną vakarą ar du grojo? ax.gif kiek mokėjote (jeigu nepaslaptis), gali ir į a.z. 4u.gif
Atsakyti
Padėkite, prasau...

Man reikia vestuvių baliaus vedėjooo cry.gif bet vienas mane pavedė, pamergė mano nieko nemoka - neturi patirties, negi man pačiai sau scenarijų rašytiiiiis... cry.gif

man reikėtų tik vedėjo, be jokios aparatūros, mes kukliai darom, bet linksmybių vis gi norisi... gal kas galite patarti nebrangiai kad būtų?

busiu l.dėkinga, nes jau viltį praradau verysad.gif

P.S. vesyuvės rugpjūčio 19, penktadienį, Vilniuje
Atsakyti
O gal kieno nors baliuose grojo "Sauliukai" iš Marijampolės? Žiūrėjau vieno draugo vestuvių kompaktą truputį ir lyg ir neblogai jie groja, bet gal dar yra juos girdėjusių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 07 13, 14:59)
parekomenduokit muzikantus, kurie dar ir vestu vakara is siauliu apskr. Ko tik neklausiu, niekas nezino  doh.gif  doh.gif  g.gif

na as toki vytauta is siauliu pasisamdziau tai vienakart dalyvavau vestuvese kur jis buvo muzikantas ....tai man galiu pasakyti gal ir patiko siaip labai plepus....bet su protu....ir dabar kiek bendravome gan patiko ...siaip pats sake kad 4 kartus pirsliuose buves o dainuoja apie 15-20 metu lygtais ..tikslaiai neatsimenu ....jo atsimenu ta kad su puske musu po barus varinejo su dainavimu tai galiu tel duoti jei reikia?
Atsakyti
Penktadieni atsventem savo vestuves ir galiu drasiai rekomenduoti grupe is Alytaus KAPRIZAS. Tikrai super thumbup.gif muzikantai. Pas mus grojo dviese dvi dienas. Visi sveciai buvo labai jais patenkinti ir vakara pravede ir visu skoniui itiko. Ir tikrai ne pijokai biggrin.gif jei kam reiks telefono galesiu arasyti. Mes mokejom 800 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2005 07 31, 21:55)
Penktadieni atsventem savo vestuves ir galiu drasiai rekomenduoti grupe is Alytaus KAPRIZAS. Tikrai super  thumbup.gif muzikantai. Pas mus grojo dviese dvi dienas. Visi sveciai buvo labai jais patenkinti ir vakara pravede ir visu skoniui itiko. Ir tikrai ne pijokai  biggrin.gif  jei kam reiks telefono galesiu arasyti. Mes mokejom 800 Lt.

taip taip pritariu Egiptai ..muzikantai nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Praeita vasara jie buvo musu draugu vestuvese. Visiems taip pat patiko. Kiek girdejau vaziuoja ir i kitus miestus.
Atsakyti
Sveikos mergickos!
kaip ir norejom pas mus buvo MG-International-patenkeinti NEREALIAI!!!!!!!!!!!!!!!
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir vakara labai graziai pravede ir grojo labai gerai!
Kaip ir sakiau patys geriausi muzikantai!
Atsakyti
QUOTE(monicutte @ 2005 06 23, 12:36)
oi...Mes saviskiams uz vakara tik 400 temokesim

Gal galit isduoti kas bus jusu muzikantai rolleyes.gif Ka tik visa tema perverciau,nebepamenu doh.gif o vel is naujo ieskot... wacko.gif
Atsakyti
Sveikutė Genovaite-Angele, o kokiam mieste Jums reikia tų muzikantų?
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 07 18, 10:12)
Pasakykit kas girdėjote apie Alvydą iš Kauno Alšėnų g-vės (jo žmona filmuoja ir fotografuoja)? Kaip jis dainuoja?
Video kasetėje labai prastai matėse ir balsas jo nelabai stiprus kažkoks atrodė g.gif  g.gif
Gal kas gyvai girdėjote? gal atrodo jis geriau? ax.gif

Mes juos abu užsisakėm savo vestuvėms, nuotraukas kiek matėm thumbup.gif , jokio priekaišto, o dėl grojimo, girdėjau tik gerus atsiliepimus, patys pamatysim rugpjūčio 13 d. Jei norėsi atsiliepimų, parašyk į až po mūsų vestuvių, nes kitaip gal pamiršiu čia parašyti
Atsakyti