Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(lotute @ 2005 05 31, 09:56)
cia labai yra isgirti holas ir dainiai tai matyt jau uz juos galima ir garantuoti, pasisakmbink jiems smile.gif

Savaitgalį buvom vestuvėse kur grojo grupė Holas, buvo thumbup.gif . Atsiliepimai tik patys geriausi, jokių priekaištų, mes buvom liudininkais, tai dėl pasisakymų labai puikiai sutarėm, už tekdavo tik susižvalgyti su jais ir gaudavom žodį thumbup.gif
Žodžiu, kas užsisakė, manau tikrai nesigailės. Vizitinių nedalino, tai kontaktų neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anyte @ 2005 06 23, 10:50)
Galit pabandyti paieškot per agentūras,kurios užsiima vestuvių organizavimu.Aš kreipiausi į vieną tai pasiūlė du variantus vienas buvo už 600Lt,kitas už 800.Bet aš pasirinkau dar brangesni varianta,kažkaip prie širdies labiausiai buvo,tai teks pakloti visą 1000 doh.gif  doh.gif .

anyte, o ką tokius užsisakėt?
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2005 06 26, 13:38)
Savaitgalį buvom vestuvėse kur grojo grupė Holas, buvo  thumbup.gif . Atsiliepimai tik patys geriausi, jokių priekaištų, mes buvom liudininkais, tai dėl pasisakymų labai puikiai sutarėm, už tekdavo tik susižvalgyti su jais ir gaudavom žodį  thumbup.gif
Žodžiu, kas užsisakė, manau tikrai nesigailės. Vizitinių nedalino, tai kontaktų neturiu  doh.gif

Labai dziaugiuos, kad patiko biggrin.gif NEs patys uzsisakemjuos, tai baisoka buvo. Labai laukiau atsiliepimu apie juos....

Beje kaip su pravedimu? Ar bent kazkiek pravede kazka, ar tik grojo? Beje kokiamuzika groja (man teko juos girdeti bare, bet ten jie grojo vien tik lietuviska sena muzika)....
Atsakyti
QUOTE(heide(0) @ 2005 06 26, 15:36)
anyte, o ką tokius užsisakėt?

Jie gros dviese,vieno vardas Ričardas,kito nepamenu blush2.gif .Šią savatę eisime paklausyti į kavinę kaip jie gros.Taip pat matėme jų įrašą,kai grojo Lietuvos TV. Kaip mums sakė praves vestuves profesionaliai ir linksmai,bet čia jie turbūt visi sako.Maniškiui labai patiko,kad jie groja ir akustinę muziką su saksofonu ir gitara.
Atsakyti
QUOTE(Ugnisss @ 2005 06 25, 21:40)
as tai noriu, kad nebutu su armonika, idealiausia butu su gitarom, bugnais, zodziu, kad biski prie roko butu, bet ir senimui ka nors sugrotu, vestu vakara, bet be jokiu ten karimu, ispirkinejimu ir pan. tai gal man tas "Gyvas Garsas" tiktu, kaip manot? o gal dar ka nors parekomenduot galetumet? idomu ar rugsejo desimtai rasiu dar ka nors pagal mano norus... g.gif

Mes uzsisakem Medu. Groja gitara, saksofonu, klavisiniais, gerai pavaro ir angliskai, patys veda vakara. Jei idomu, kontaktus parasysiu i a.z.
Atsakyti
o kelioms valandoms?
mum sake daugiau astuoniu valandu negros nes pavargsta.
tai nuo 6 iki 1-2 bus...
o ka paskiau reiks veikt?
nes kavine iki ryto uzsakyta sad.gif
Atsakyti
Tai galit pasirūpinti savo muzika,manau kavinėje bus aparatūra.Mes taip planuojam daryti antrą dieną,nebus jokių muzikantų tik sava muzika ir šašlykai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2005 06 27, 07:15)
Labai dziaugiuos, kad patiko  biggrin.gif  NEs patys uzsisakemjuos, tai baisoka buvo. Labai laukiau atsiliepimu apie juos....

Beje kaip su pravedimu? Ar bent kazkiek pravede kazka, ar tik grojo? Beje kokiamuzika groja (man teko juos girdeti bare, bet ten jie grojo vien tik lietuviska sena muzika)....

mano vestuves buvo 06.04 ir grojo Holas tikrai labai visi patenkinti buvo ir daunuoja ir groja i nata, jokiu poslybiu anikdotai tikrai normalus, jie vakara irgi veda ir tikrai visai fainiai, mes buvo susitare kad jie gros iki 3.00 tai as labai norejau dar bet kad gyvu buvo tik 4 poros tai neapsimokejo dar valandau imti 9valanda papildoma 100Lt., bet ir mes jau buvom pavarge) o siaip tai tikrai rekomenduociau o kas uzsisakete tai bukit ramios tikrai nesigailesit
Atsakyti
Gal kas zinote gerus nebrangius muzikantus vidurio lietuvoje, kaip sakoma linksmus, uzvedancius liaudi, nepageriancius. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2005 06 27, 07:15)
Labai dziaugiuos, kad patiko  biggrin.gif  NEs patys uzsisakemjuos, tai baisoka buvo. Labai laukiau atsiliepimu apie juos....

Kaip jau čia aukščiau minėjo, jie tikrai puikiai ir ne pošlai praveda šventę. Beje, jie groja ir su saksofonu, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Valio valio... mes irgi turim muzikantą, kuris labai smagus, šaunus ir užvedantis birželio mėn. buvome baliuje ir jis ten grojo, tai buvo sužavėti su busimuoju ir net negalvodami paprašėme, kad mūsų šventėje irgi grotųsmile.gif Gerai, kad vestuvės spalio 01 d. dar niekas nebuvo užsisakes, nors iki rugsėjo galo pas jį visi savaitgaliai užsakyti. Va čia tai liuks muzikantas, kad šitiek užsakymų turi ir be to manau nebranginynkas nuo 17 val iki 2 val nakties užsiprašė 450 lt.
Atsakyti
QUOTE(ewerra @ 2005 06 29, 17:19)
Gal kas zinote gerus nebrangius muzikantus vidurio lietuvoje, kaip sakoma linksmus, uzvedancius liaudi, nepageriancius. Aciu

Tagi pilna temu ju telefonu, pasiskaityk mirksiukas.gif
Atsakyti