Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

temoje vestuviu muzikantai rasiau telefona muzikanto is klaipedos.vardas valdas.dabar jo telef neturiu niekur,tai galit toje temoje rasti.
jie groja kartu su zmona (2).ir taip pat gali pravest tam tikrus zaidimus,bet cia su juo reikia kalbeti ir tartis ko butent is ju norit.
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 06 22, 17:36)
temoje vestuviu muzikantai rasiau telefona muzikanto is klaipedos.vardas valdas.dabar jo telef neturiu niekur,tai galit toje temoje rasti.
jie groja kartu su zmona (2).ir taip pat gali pravest tam tikrus zaidimus,bet cia su juo reikia kalbeti ir tartis ko butent is ju norit.

Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 06 22, 17:36)

Sorry, naujoke tebesu, tai pirma karta nepavyko verysad.gif

siaip tai norejau padekot uz patarima, paieskosiu, gal atrasiu temoje...
Atsakyti
Galit pabandyti paieškot per agentūras,kurios užsiima vestuvių organizavimu.Aš kreipiausi į vieną tai pasiūlė du variantus vienas buvo už 600Lt,kitas už 800.Bet aš pasirinkau dar brangesni varianta,kažkaip prie širdies labiausiai buvo,tai teks pakloti visą 1000 doh.gif doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(anyte @ 2005 06 23, 10:50)
Galit pabandyti paieškot per agentūras,kurios užsiima vestuvių organizavimu.Aš kreipiausi į vieną tai pasiūlė du variantus vienas buvo už 600Lt,kitas už 800.Bet aš pasirinkau dar brangesni varianta,kažkaip prie širdies labiausiai buvo,tai teks pakloti visą 1000 doh.gif  doh.gif .

As irgi uzsisakiau uz 1000 ir tik uz viena vakara.... g.gif
Atsakyti
oi...Mes saviskiams uz vakara tik 400 temokesim
Atsakyti
QUOTE(monicutte @ 2005 06 23, 12:36)
oi...Mes saviskiams uz vakara tik 400 temokesim

o mes tiems patiems uz dvi dienas 650
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 06 23, 13:18)
o mes tiems patiems uz dvi dienas 650

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gerai prasisukot merginos.Gerai,kad nors sutaupysim žiedų ir suknelės sąskaita,tai galim daugiau muzikantams sumokėti.
Atsakyti
as tai noriu, kad nebutu su armonika, idealiausia butu su gitarom, bugnais, zodziu, kad biski prie roko butu, bet ir senimui ka nors sugrotu, vestu vakara, bet be jokiu ten karimu, ispirkinejimu ir pan. tai gal man tas "Gyvas Garsas" tiktu, kaip manot? o gal dar ka nors parekomenduot galetumet? idomu ar rugsejo desimtai rasiu dar ka nors pagal mano norus... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnisss: 25 birželio 2005 - 20:40
QUOTE(Saga @ 2005 06 01, 15:45)
Taip muzikantai savo "marke" kelia biggrin.gif ...... galima gi pasakyti kad ir keliems metams uzimtas, o va tam savaitgaliui kur jums reikia kaip tik gali, nes jaunieji atsisake, jaunikis i uzsieni isvaziavo ir pan. ir kaip jums pasiseke....... taigi jie muzikantai, kalbeti moka, savo darba ismano wink.gif .....

Nu nemanau, kad jie į savo užrašų knygelę fiktyvius užsakymus užsirašinėja, kai vartė knygelę, aiškiai matėsi užimtos ir laisvos dienos, aš gi ne akla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelagija @ 2005 06 13, 18:53)
Nezinau, as tai pakraupus- seniausiai uzsisakiau muzikantus, 950 Lt sutarem, nuvaziavom derinti scenarijaus. Visai kitas zmogus negu per telefona- super energingas, tau neduos zodzio pratart, pats vienas sneka. Bandau pasakyti, ko noreciau- nesvarbu, bus kaip tradicijos. Antra diena vogs ir pirsliene, ir pamerges, ir jaunaja, tures bernai issipirkinet Jei jaunasis duos tik buteli, tai ir paskelbs visiems, kad " jaunajam jaunoji teverta bonkos". Nesvarbu, ar mes to norim, ar ne. Kaip supratau, pirma vakara nuolat skambes "Kas su jaunaja soka muzikantams apsimoka". Jei nemokes, muzikos keleta minuciu negros. Kad mes to nenorim- nesvarbu. Ir apskritai 950 Lt cia kapeikos.....

Atsiprasau, paaiskinkit man, uz ka as jiems moku, jei jie taip mano svecius lupikaus?
Siaubas, nezinau ka daryti, man depresija gili gili....Papasakokit kas nors, ar ir jusu vestuvese taip buvo?

O mūsų muzikantas pats pasakė, kad jokių rinkliavų iš svčių nedarys, nes tai jam nepriimtina (mums taip pat), todėl iš svečių nebus renkami pinigai nei atvykus į salę, nei sėdint prie stalo, nei užsakant dainą. Esu dėl tokio požiūrio jam labai dėkinga.
O su svočia tarėmės, kad ir jie nadarytų jokių rinkliavų prie stalo iš svečių, tai sveteliams pasakysiu, kad pinigines gali palikti namuose, tegul tik ant taksį įsideda ir viskas, o nuotraukas fotografė atveš tik rytojaus dieną, tai būsim gamtoj, tada ir išsirinks.
Atsakyti