Man labai patinka MG-International-groja ir senas rusiskas dainas ir lietuviskas ir siuolaikiskas.Jie groja ivairiuose klubuose-baruose Kaune, esu ne karta girdejus ir man labai patiko.Butent juos ir uzsisakiau savo vestuvem-uz vakara uzsiprase 1000,-gal ir brangoka, bet man jie labai patiko...
Nezinau, as tai pakraupus- seniausiai uzsisakiau muzikantus, 950 Lt sutarem, nuvaziavom derinti scenarijaus. Visai kitas zmogus negu per telefona- super energingas, tau neduos zodzio pratart, pats vienas sneka. Bandau pasakyti, ko noreciau- nesvarbu, bus kaip tradicijos. Antra diena vogs ir pirsliene, ir pamerges, ir jaunaja, tures bernai issipirkinet Jei jaunasis duos tik buteli, tai ir paskelbs visiems, kad " jaunajam jaunoji teverta bonkos". Nesvarbu, ar mes to norim, ar ne. Kaip supratau, pirma vakara nuolat skambes "Kas su jaunaja soka muzikantams apsimoka". Jei nemokes, muzikos keleta minuciu negros. Kad mes to nenorim- nesvarbu. Ir apskritai 950 Lt cia kapeikos.....
Atsiprasau, paaiskinkit man, uz ka as jiems moku, jei jie taip mano svecius lupikaus?
Siaubas, nezinau ka daryti, man depresija gili gili....Papasakokit kas nors, ar ir jusu vestuvese taip buvo?
Atsiprasau, paaiskinkit man, uz ka as jiems moku, jei jie taip mano svecius lupikaus?
Siaubas, nezinau ka daryti, man depresija gili gili....Papasakokit kas nors, ar ir jusu vestuvese taip buvo?
QUOTE(Pelagija @ 2005 06 13, 20:53)
Nezinau, as tai pakraupus- seniausiai uzsisakiau muzikantus, 950 Lt sutarem, nuvaziavom derinti scenarijaus. Visai kitas zmogus negu per telefona- super energingas, tau neduos zodzio pratart, pats vienas sneka. Bandau pasakyti, ko noreciau- nesvarbu, bus kaip tradicijos. Antra diena vogs ir pirsliene, ir pamerges, ir jaunaja, tures bernai issipirkinet Jei jaunasis duos tik buteli, tai ir paskelbs visiems, kad " jaunajam jaunoji teverta bonkos". Nesvarbu, ar mes to norim, ar ne. Kaip supratau, pirma vakara nuolat skambes "Kas su jaunaja soka muzikantams apsimoka". Jei nemokes, muzikos keleta minuciu negros. Kad mes to nenorim- nesvarbu. Ir apskritai 950 Lt cia kapeikos.....
nu tegu busimas tavo vyrelis su juo rimciau pasneka, o ne jis ten nori. tvirtai laikykites savo, tada bus gerai
QUOTE(Pelagija @ 2005 06 13, 19:53)
o cia kokie muzikantai? gal ir mes ant tu papuolem nes mes dar nebuvom susitike del aptarimo scenarijaus.
as tai esu pries tokius lupikavimus. paskui per pacia svente labai nemalonu. o siaip tai tada is jusu tegu pinigu neima. oikaip bijau kad kai nuvaziuosiu ir pas mus bus tokie
QUOTE(Linciaika @ 2005 06 14, 09:58)
DinDan o kaip suprast per lėtas,o kaip su svečiais bendrauja, ar nors kiek vesti moka ar tik groja?
Mes kaip buvom Marceliukes klety, teko bendraut, tai man pritruko ugneles ir energijos. Nebent jo kolega viska kompensuotu, bet kaskart buna skirtingas, tai sunku prognozuot. Del to ir jo atsisakem. Siaip kaina 700 Lt vakarui. Nenoriu jam antireklamos, nes zmogus tikrai nuosirdus.
Kapela is Vilniaus Jūsų vestuvėms. Tai gera liaudiška muzika, dainos, šokiai ir žaidimai
su svečiais. Jei sudominome - skambinkite 8-686-12907 (Laimutis
Nu va radau muzikantus,bet prašo 1000Lt,bet pigiau turbūt ir nerasiu.
QUOTE(anyte @ 2005 06 14, 13:21)
Kapela is Vilniaus Jūsų vestuvėms. Tai gera liaudiška muzika, dainos, šokiai ir žaidimai
o kodel jūs dėl šių muzikantų neapsisprendžiat, kokie minusai?
QUOTE(deine @ 2005 06 13, 11:16)
Man labai patinka MG-International-groja ir senas rusiskas dainas ir lietuviskas ir siuolaikiskas.Jie groja ivairiuose klubuose-baruose Kaune, esu ne karta girdejus ir man labai patiko.Butent juos ir uzsisakiau savo vestuvem-uz vakara uzsiprase 1000,-gal ir brangoka, bet man jie labai patiko...
O vakarą jie jums sutiko pravesti?
Kai mes su jais kalbėjome, labai jau jie man "sužvaigždėję" pasirodė...
Is pradziu kai nuejom su MG paisneket, sake, kad ne visada vestuvese groja, tik tai kur jiem atrodo idomu, is tikruju galima pagalvot, kad "pasikele", bet greitai nusileidzia...mes snekejom, kad nebus pirsliu ir, kad teks pravest vakara-jis is kart pasake -be problemu ir kiek snekejom, jis nuo 15 metu groja vestuvese, tai manau zmogelis turi patirties...
QUOTE(deine @ 2005 06 14, 15:26)
Is pradziu kai nuejom su MG paisneket, sake, kad ne visada vestuvese groja, tik tai kur jiem atrodo idomu, is tikruju galima pagalvot, kad "pasikele", bet greitai nusileidzia...mes snekejom, kad nebus pirsliu ir, kad teks pravest vakara-jis is kart pasake -be problemu ir kiek snekejom, jis nuo 15 metu groja vestuvese, tai manau zmogelis turi patirties...
Esu girdėjusi juos prieš 5 metus vestuvėse. Grojo ir vakarą vedė tikrai gerai , bet tuo metu jie ir kalbėjo normaliai, paslaugiai,draugiškai....
Mane atbaidė tas jų arogantiškumas šį kartą, nors jų norėjau...
Zinau neblogus muzikantus is marijampoles, teko dalyvauti vienoje vestuveje pamerge, man siaip asmeniskai patiko buvo linksma, groja keturiese ir tik gyvai, ten kaip ir grupe jie sake kad nebranginykai jieturi net savo puslapi www.gyvasgarsas.visiems.lt ten turetu buti ir ju koks nors konttaktas. siulyciau pabandyti susisiekti su jais
rita
rita
QUOTE(Vitalijaa @ 2005 05 23, 10:02)
Sveikos, merginos.
Ieskom geru muzikantu , kurie ne tik grotu bet ir butu vakaro vedejais.
Gal kas turi kokiu geru atsiliepimu...buciau dekinga,jei parasytumet ir pasiulytumet
Ieskom geru muzikantu , kurie ne tik grotu bet ir butu vakaro vedejais.
Gal kas turi kokiu geru atsiliepimu...buciau dekinga,jei parasytumet ir pasiulytumet
QUOTE(anyte @ 2005 06 14, 11:49)
aš tai jau praradau viltį susirasti muzikantus
QUOTE(JolePole @ 2005 06 13, 12:19)
pasakykite man kvailai, eiliniai muzikontai taip visą vakarą ir čirpina armonikėles, bei skudučiais trimituoja. Ar būna ir kitokios muzikos??
Nejau vieni liaudiški motyvai?
Nejau vieni liaudiški motyvai?