na negi niekas daugiau nezino geru muzikantu aplink Kauna?? Mane jau visai neviltis ima...vakar kokiem 6 bandem skambinti, visi jau uzimti tai dienai:((((((
QUOTE(molli @ 2005 05 12, 00:24)
GAl ką žinot apie šiuos muzikantus
Čia jų internetinis puslapis
Maestro Audrius, gali groti tryse, didelė patirtis.Bent jau ten taip rašo, bet ar moka jie vesti vestuves, ar daug žaidimų žino, ar veda vakarą GAl kas žino ką nors apie juos NA bent jau kur galima dainas paklausyti tam puslapy tai dainuoja visai neblogai
Čia jų internetinis puslapis
Maestro Audrius, gali groti tryse, didelė patirtis.Bent jau ten taip rašo, bet ar moka jie vesti vestuves, ar daug žaidimų žino, ar veda vakarą GAl kas žino ką nors apie juos NA bent jau kur galima dainas paklausyti tam puslapy tai dainuoja visai neblogai
QUOTE(molli @ 2005 05 12, 23:22)
NA nejaugi niekas apie juo nieko negirdėjo
Vakar jam paskambinau, ima (1 vakarui) 400 Lt, jei dviese - 700 Lt. yra iš Panevėžio. nustebo, ko as čia taip anksti teiraujauosi, juk liepa dar taip toli... sakau na žinokit vilniuj nelabai jau yra iš ko rinktis... Internete balsas visai nieko, bet ar tik jis ten "neaptvarkytas"?
tik dėl vedimo vakaro jis kažkaip nelabai veda. bent jau kai aš paklausiau ar vestumėte vakarą, tai jis sako viską turi daryti piršlys, o jie tik dainuoja. Bet gal ir galėtų pravesti. Na žodžiu reikia jūsų rekomendacijų, nes taip tik iš interneto užsakyti, gali stipriai apsirinkti
QUOTE(UgNeliuke @ 2005 05 13, 09:05)
Internete balsas visai nieko, bet ar tik jis ten "neaptvarkytas"?
tik dėl vedimo vakaro jis kažkaip nelabai veda. bent jau kai aš paklausiau ar vestumėte vakarą, tai jis sako viską turi daryti piršlys, o jie tik dainuoja. Bet gal ir galėtų pravesti. Na žodžiu reikia jūsų rekomendacijų, nes taip tik iš interneto užsakyti, gali stipriai apsirinkti
Siūlyčiau nuvažiuoti ir pasižiūrėti kaip jie atrodo, kaip kalba, kokiais instrumentais groja, netgi galit paprašyti pagroti, padainuoti, pažiūrėkit koks repertuaras, nes kitaip liksit vieni kitų nesupratę, jetau jetau, kad tik taip nebūtų. Sėkmės
na sveikos, įkišiu ir savo trigrašįna jo nežinau bet manau, kad jis na kaip jis gali groti keliose grupėse? Snabaitienė kiek žinau - viena brangiausių Pan daininkių nuo 1100 lt vakarui, bet man jos balsas kaip paltinienes, o vestuvėms man nrėjos linksmai nuteikiančios lyg ir senesnio stiliaus balso. na užvežančio tokio taigi manua, jog jis tėra tarpininkas, prisidengiantis kitomis grupėmis, bet sakau, čia tik mano nuomonė. o tai, jog klauia, kodėltaip anksti kreipiatės.. tai nžn... na mūsų muzikantai buvoužsakyti vasario pradžioj, o vestuvės balandžio 30 buvo, o jie sako, šunuoliai, jog anksčiau atėjom, nes kitą sav jau ir būtume neberadę jų. jau vienus taip praradom. tai gal jis neturi daug užsakymų, o tai reiškia, jog nėra jis labai geras, kaip kalba. pats. Dar gerimuzikantai iš pan. yra Radiackai. groja 3 ir prašo 600-700 lt vienai dienai, bet neišlydi iš namų. o tie kur grojo pas mus, na jau anksčiau rašiau tai va, mano nuomoė tokia
kazkokius labai jau brangius jus cia rekomenduojat, musiskiai uz dvi dienas (su islydejimu, stalo vedimu, ryto programa it t.t) uzsiprase 800Lt. Groja dviese, kas nori, gali ju paklausyti "ant akmenu" salia soboro (kaune), 4dieniais, 5dieniais ir 6dieniais.
na matai, grgoja dviese. o čia visi daugiau. na kur mūsų buvo tai 4, su vedėju buvo. o ima 600 panevėžyje.
QUOTE(GRAIKIJA @ 2005 05 13, 12:07)
na matai, grgoja dviese. o čia visi daugiau. na kur mūsų buvo tai 4, su vedėju buvo. o ima 600 panevėžyje.
aha, 4iese tikrai neapsimoketu groti uz tokia kaina. 600Lt cia dviem dienom ar vakarui?
QUOTE(Yell @ 2005 05 13, 11:01)
kazkokius labai jau brangius jus cia rekomenduojat, musiskiai uz dvi dienas (su islydejimu, stalo vedimu, ryto programa it t.t) uzsiprase 800Lt. Groja dviese, kas nori, gali ju paklausyti "ant akmenu" salia soboro (kaune), 4dieniais, 5dieniais ir 6dieniais.
gal galima butu telefono numeriuka gauti? ir kaip jum jie? labai patiko? galit rekomendacijas duot?
4-iese 600lt, tai labai pigu manyčiau, gal, kad Panevėžys? O tave jie ir iš namų išlydėjo? Sutinku su Graikija, kad jei muzikantas sako, kad liepa dar toli, tai patariu nepasitikėt, geri muzikantai kovo mėn. kai ieškojau visi iki rygsėjo galo turėjo darbo. Tai va. Ir beje jie net internete nesiskelbia.
QUOTE(estella @ 2005 05 13, 13:13)
gal galima butu telefono numeriuka gauti? ir kaip jum jie? labai patiko? galit rekomendacijas duot?
Musu paciu vestuves uz 2sav. matem keleta vaizdajuosciu kaip jie groja vestuvese, tikrai patiko, taip pat buvom nuvaziave i bara ju pasiklausyt. patiko. taip pat jie jaunuju valsa gali groti klasikini, o mums tas buvo svarbu renkantis muzikantus, kad moketu strauss "blue danube".
Romas 8689 25315
QUOTE(Yell @ 2005 05 13, 14:06)
Musu paciu vestuves uz 2sav. matem keleta vaizdajuosciu kaip jie groja vestuvese, tikrai patiko, taip pat buvom nuvaziave i bara ju pasiklausyt. patiko. taip pat jie jaunuju valsa gali groti klasikini, o mums tas buvo svarbu renkantis muzikantus, kad moketu strauss "blue danube".
Romas 8689 25315
Romas 8689 25315
labai aciu uz telefoniuka, sivakar butinai paskambinsim, tikiuosi jie dar bus laisvi
sveikutes,jai galit padekit gal esate girdejusios apie grupe DEMO is Kauno,jie grojo kazkada restorane LEGENDA siaures pr. labai aciu