Mes užsisakėm muzikantus iš Tauragės, draugai rekomendavo, matėm jų vestuvių filmuota medžiagą, nu neblogai neblogai. Vyras ir moteris, pagrinde moteriškė viską veda, visokių žaidimų prisigalvojus, kai nėra piršlių gerai užima laiką. Už vieną dieną apie 8h grojimą paprašė 350Lt ir 50Lt už atvažiavimą nuo Tauragės iki Platelių.Nu 400Lt pigiau neradom tikrai, labai tiko...
QUOTE(rutuliak @ 2005 04 20, 18:40)
Mes užsisakėm muzikantus iš Tauragės, draugai rekomendavo, matėm jų vestuvių filmuota medžiagą, nu neblogai neblogai. Vyras ir moteris, pagrinde moteriškė viską veda, visokių žaidimų prisigalvojus, kai nėra piršlių gerai užima laiką. Už vieną dieną apie 8h grojimą paprašė 350Lt ir 50Lt už atvažiavimą nuo Tauragės iki Platelių.Nu 400Lt pigiau neradom tikrai, labai tiko...
zinai nebrangiai reiks moket, tai visai normalei susiradot.bet tik gal neilgai gros?o jei kas uzsimanys ilgiau buti is sveciu?negi pagros iki 2 valandos ir viskas?
QUOTE(maza:) @ 2005 04 21, 14:05)
Ieškau merginų kurios yra girdėjusios vestuvėse grupę Holas..
Kaip jie jums patiko?
Ar moka pravesti vakara? (tai ypatingai mums yra svarbu)
Kaip jie jums patiko?
Ar moka pravesti vakara? (tai ypatingai mums yra svarbu)
Mano drauge juos uzsisake, tai sake, kad vakara praves, kiek kainuoja nezinau, bet apie ju muzikinius ir kitus sugebejimus galesiu papasakoti birzelio pabaigoj.
QUOTE(burundukas @ 2005 04 21, 14:38)
Mano drauge juos uzsisake, tai sake, kad vakara praves, kiek kainuoja nezinau, bet apie ju muzikinius ir kitus sugebejimus galesiu papasakoti birzelio pabaigoj.
Bus idomu isgirsti tavo nuomonę, bet jau iki tokio laiko manau, kad privalesim juos užsisakyti (arba ne), nes jie like tik vieną dieną mums tinkamą laisvi... Tai nemanau, kad iki birželio išliks neužsakyti...
beje, gal gali pasakyti apie savo muzikantą, kuris pažadėjo tau taip šauniai vakarą pravesti... Ar tu jį girdėjusi prieš tai buvai? Ar pagal rekomendacijas uzsisakinėjai? Jei nenori jo forume reklamuoti, gali man i a.z. parasyti...
QUOTE(maza:) @ 2005 04 21, 14:42)
Bus idomu isgirsti tavo nuomonę, bet jau iki tokio laiko manau, kad privalesim juos užsisakyti (arba ne), nes jie like tik vieną dieną mums tinkamą laisvi... Tai nemanau, kad iki birželio išliks neužsakyti...
beje, gal gali pasakyti apie savo muzikantą, kuris pažadėjo tau taip šauniai vakarą pravesti... Ar tu jį girdėjusi prieš tai buvai? Ar pagal rekomendacijas uzsisakinėjai? Jei nenori jo forume reklamuoti, gali man i a.z. parasyti...
Jei napamirsi, uzsirasyk mano mail'a asta_cep@yahoo.com ir po birzelio 25 d. drasiai klausk apie savo grupe.
Mes sau muzikanta susiradom pagal forumo rekomendacijas. Rekomendavo jaunoji, kuri pries tai buvo vestuvese, kur tas muzikantas grojo ir paskui pati uzsisake. Mes susirasinejam laiskais su ja, tai ji tikrai patvirtino, kad bus viskas ok, dar ta muzikanta gyre lygtai Gavuke, sake jos isleistuvese jis grojo, sake irgi visiems labai patiko.
Mes pas ji buvom nuvaziave, pasnekejom, papasakojo, kokia mazdaug programa veda, parode paskutiniu vestuviu juostos istraukas. Kaina irgi palyginus neauksta, zmogus labai malonus bendrauti, jo zmona bus fotografe ir filmuos. Mes kol kas patenkinti savo pasirinkimu.