Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

Kate25, dekui tau labai uz rekomendacijas, mes uzsisakem tavo pasiulyta muzikanta ir foto bei video. musu nuomone labai malonus zmones. o kaip viskas bus paskui- laikas parodys. dekui tau. rolleyes.gif
Atsakyti
i sveikatele, tikrai patiks ir viskas bus super. net neabejokite:) 4u.gif
visi 30sveciu buvo apake del tokio gero muzikanto ir graziu foto. na o filmo dar nematem:)

Atsakyti
ARVIRA gal gali man imesti "dainiu" muzikantu tel. verysad.gif i pasto dezute Skristyn@yahoo.com.
labai dekoju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Taip galetume pasiulyti gerus muzikantus grojancius ivairu repertuara ,tai angliska,rusiska,lietuviska, galintys groti grynai gyvo garso sastate tai(musamieji,gitara, bass gitara,klavisiniai) tel. 868760846
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedriusk: 12 vasario 2005 - 00:26
ARVIRA buvau blogai parasiusi e-mail, tad prasau dar karteli imesk man Dainiu telefona: skristyn777@yahoo.com mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedriusk @ 2005 02 12, 01:19)
Taip galetume pasiulyti gerus muzikantus grojancius ivairu repertuara ,tai angliska,rusiska,lietuviska, galintys groti grynai gyvo garso sastate tai(musamieji,gitara, bass gitara,klavisiniai) tel. 868760846

labai reklamiskai skamba - ar tik ne save siulo g.gif
Atsakyti
Gal gali kas nors parekomenduot gerus muzikantus Klaipedoj?????Noretusi kokios linksmos jaunimui tinkancios muzikos ir kad patys muzikantai linksmi butu!
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Yra labai faini muzikantai grupe "Ilex", groja tryse, labai linksim ir faini vyrukai, pernai vasar grojo mano seses vetuvese. thumbup.gif Jei domina, vakare parasysiu koordinates.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Macaiu kazkas rase apie muzikantus Dainius. Nu tik viena galiu pasakyt, geresniu neteko matyt ir girdet, pavydziu tiems kurie dalyvaus vestuvese skambant Dainiu muzikai.
Atsakyti
Beje Dainiai kazkur Prienu rajone randasi.
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2005 03 09, 11:25)
Yra labai faini muzikantai grupe "Ilex", groja tryse, labai linksim ir faini vyrukai, pernai vasar grojo mano seses vetuvese.  thumbup.gif  Jei domina, vakare parasysiu koordinates..  mirksiukas.gif

O ta grupe Ilex is kokio miesto???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2005 01 21, 14:39)
I sveikatele:)
Tikrai saunus muzikantas, negeriantis, itin saziningai atliekantis savo darba, linksmas ir kt. Ir nebrangininkas.
Beje, o jo zmona filmuoja ir fotkina. Mes kvietemes juos abu. Nuotraukytes gavosi superines, na o filmukas dar kuriamas:)Bet vyro seses vestuvese jie irgi buvo, tad matem ju filma, kuris patiko, pasakem dar ir savo pageidavimus, tad gausis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kate25 man irgi muzinanto ir filmuotojo reikia.O ar jie i Klaipeda atvaziuotu??? g.gif
Atsakyti