Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

QUOTE(medixe @ 2009 08 05, 10:33)
O PAKSAITES apsirengimo stilius doh.gif tai nusisauk  lotuliukas.gif

a cia as ne i tema, bet ujazau, kokia ji nabage kuda blink.gif neseniai su vyru ir vaiku ejo pro sali, tai net atsisukau, nu seniai tokios kudos ir aukstos panos nemaciau.
Atsakyti
iš lietuvių - pikul (už ***umą), pareigytė, sabutytė, atlanta, rusytė - visos atrodo labai tuščios, rudokas - atstumia ir tiek
iš ne lietuvių - longoria (nes atrodydama kaip vienas smailianosis gyvunėlis labai visur vaidenas), pattisonas, w. milleris - atstumiantys savo išvaizda, obamų šeimynėlė - net nežinau kodėl, atstumia ir tiek, l. conrad - nemėgtu tokiu susireikšminusių žvaigždučių, išgyvenančių savo penkioliką minučių šlovės, jolie - atstumia išvaizda, tuščiu pouliarumo vaikymusi ir atrodo visiškai tuščia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 05 rugpjūčio 2009 - 19:48
Inga Budriene su savo swarovskiais doh.gif man ji i ragana panasi unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 08 05, 20:43)
w. milleris - atstumiantys savo išvaizda

oooj tas gi grazus biaisia biggrin.gif nu man biggrin.gif tas zvigsnis... uj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 08 05, 21:09)
nu tikrai nesluoja pati, bet cia nesiskaito, kokia moteriskaite ateina tyliai ir nematomai pasluoja, man tas pats kaip ir su jos motinele atrodo, kad milijonas geliu ir speja visur doh.gif

o kodel nespeja paksiene? juk nieko daugiau neveikia ,apart geliu pieziuros ax.gif ir as tokio gyvenimo noreciau biggrin.gif
Atsakyti
as manau,kad tema tinkama ir savo vietoj.juk jeigu kazkas turi teise skelbti,kad visos sitos "čiūčelos" yra seksualios grazuoles ir dar kazkoks sektinas pavyzdys,tai manau visi kiti turi teise manyti priesingai jei jiems taip neatrodo...ir nepasakyciau,kad patyciu cia kazkokiu...

man labai nesimpatiska Karina ir Giedre Rusyte, butent del to perspausto grozio ir seksualumo,mano nuomone cia ziniasklaidos produktas...ir jei nebutu jos iskeltos auksciau uz paprasta moteriske,kazin kelintas gatvej jas pastebetu g.gif mano manymu moteris turi buti zavi ir patraukli naturaliai,o ne cacku pacacku pagalba. lr nuplauk visus spaklius ir soliariumus ir bus paprasta mergele...labai nepatikdavo kai Karina sukdavo tuos "ragiukus",jai visiskai netikdavo.

del Valentaites galeciau pasakyti tiek,kad nuo jos dvelkia kazkokiu atsiaurumu,tokia be gyvybes ir israiskos,daili,bet neturi cinkelio
Atsakyti
O man Karina kaip tik labai subtili, žavi moteris, neperspausto grožio, egzotiška, paprasta.
Atsakyti
Rimiškio ir visokių laimučių purvinių ar aliukų dėl jų atliekamos muzikos ir "įvaldyto stilliuko". Tada Mia dar pakenčiama, ir ne toks blogis kaip Zvonkė.
Petruška irgi nieko gero wink.gif
Atsakyti
Jaučiu antipatiją A. Valinskui, negaliu jo nei klausyti, nei į jį žiūrėti. doh.gif
Atsakyti
Paskaitinejau keleta sios temos puslapiu,pagalvojau,kad as niekam jokios antipatijos nejauciu,juk as ju nepazystu asmeniskai,ir aplamai toleruoju visokias personas,tegul jie gyvena ir rengiasi kaip nori,man netrukdo irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 08 05, 19:09)
nu tikrai nesluoja pati, bet cia nesiskaito, kokia moteriskaite ateina tyliai ir nematomai pasluoja, man tas pats kaip ir su jos motinele atrodo, kad milijonas geliu ir speja visur doh.gif

man irgi tas pats. bet tarkim pazistu zmones, kurie tikrai turi pinigu ir nespelia, kad ateina aukle i namus, arba valytoja. neafisuoja ir nesigiri tuo, bet pasako, kad mes dirbam, ar vaiku takrim daug. o cia vaizduoja barbe simtadarbe..
Papildyta:
QUOTE(Insa @ 2009 08 05, 19:29)
a cia as ne i tema, bet ujazau, kokia ji nabage kuda  blink.gif  neseniai su vyru ir vaiku ejo pro sali, tai net atsisukau, nu seniai tokios kudos ir aukstos panos nemaciau.

taip, ziauriai kuda. man ji antisexualumo isikunijimas.
Atsakyti
O man nepatinka Zvonkė. Iš tikro net nežinau kodėl. biggrin.gif Gal dėl perdėto lindimo į televiziją. O gal dėl to, kad dainuoja...user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anndora: 06 rugpjūčio 2009 - 08:38