Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

QUOTE(olialiaa @ 2009 08 04, 12:47)
man pasakojo kad jis ziauriai apsiekeles, drauge truputi turejo garbes pabendraut su juo. tad pasibaisejo. sako tas uzpuolimas ji grazino ant zemes.

Ash irgi sita girdejau ish zmogaus, kuriam teko susidurti su juo...
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 08 03, 21:20)
nepatinka paksaitė
user posted image
dėl savo pink gyvenimo.

Ir man nepatinka schmoll.gif ir is isvaizdos, ir is kalbu..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 04, 11:28)
Ir man nepatinka  schmoll.gif  ir is isvaizdos, ir is kalbu..

o su sita grazuole mano vienas pazistamas mokesi. tai irgi biski pazista, tai ne kokios nuomones visa grupe buvo apie ja doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
jauciu antipatija VICTORIAI BECHAM IR EGLEI JACKAITEI ax.gif
na paprasciausiai nepelnytai keliamos ant pjedestalo ir tikrai nera grozio isikunijimas...Victoria plastiniu operaciju megeja,o Egle visiskai negrazi blush2.gif tai kur grozis,kur naturalumas g.gif o zurnalistai GRAZUOLEMIS vadina,man juokinga rolleyes.gif bet tai tik mano nuomone.............

nemoku foto imesti blush2.gif

Atsakyti
va va, Jackaitė ir man nepatinka, jau jos tas balselis nekaltuolės-šventuolės, bleka koks tik gali būti mafijozo dukros...
Atsakyti
O PAKSAITES apsirengimo stilius doh.gif tai nusisauk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 08 03, 20:53)
man  tai Neli nepatinka tuo kad ji labai vulgari ir nulis intelekto,daug apie zmogu pasako jau tai, kad kalba viesai apie savo suns menesines,nesioja daiktus su ryskiais logotipais( chanel,versace ir tt) galeciau vardint ir vardint jos issisokimus ne vietoj ir neleiku.. doh.gif

drinks_cheers.gif as taip pat manau, kad jai su savo manierom nevieta but zinomu zmoniu tarpe, ner i ka ziuret, bet lietuvelei daug pas mus tokiu, apie kuruos tikrai be reikalo zuranai raso, per Tv rodo doh.gif
Mes neli "didziaveide" vadinam hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(medixe @ 2009 08 05, 09:33)
O PAKSAITES apsirengimo stilius doh.gif tai nusisauk  lotuliukas.gif

barbe
Atsakyti
Gal nelabai korektiška tema, bet įdomu perskaityti, kad dauguma nuomonių sutampa g.gif

Aš balsuočiau (pirmumo tvarka)

A.Bosas- už ilgus plaukus ir bėgiojantį žvilgsnį smile.gif
Pareigytė- už piktą širdį ir egoizmą;
Sabutytė- už apsimestinį naivumą;
Baukutė- už vulgarumą ir poelgius;
Gelanžnikas- už meilę sau;
Budrienė- už tuštybę.

Norėčiau pateisinti Petruškevičių- jis man juokingas ir neerzina, Valentaitę- nesuprantu kodėl visi puola, ir Paksaitę- manau ji tiesiog natūraliai naivi, bet tikrai nepiktybiška.
Atsakyti
QUOTE(Varna @ 2009 08 05, 15:22)
Gal nelabai korektiška tema, bet įdomu perskaityti, kad dauguma nuomonių sutampa  g.gif

Aš balsuočiau (pirmumo tvarka)

A.Bosas- už ilgus plaukus ir bėgiojantį žvilgsnį smile.gif
Pareigytė- už piktą širdį ir egoizmą;
Sabutytė- už apsimestinį naivumą;
Baukutė- už vulgarumą ir poelgius;
Gelanžnikas- už meilę sau;
Budrienė- už tuštybę.

Norėčiau pateisinti Petruškevičių- jis man juokingas ir neerzina, Valentaitę- nesuprantu kodėl visi puola, ir Paksaitę- manau ji tiesiog natūraliai naivi, bet tikrai nepiktybiška.

o man kaip tik pareigyte nepiktybiska. siaip tokia... man jos net gaila kartais. na nesiseka zmogui kaip(paskutinem ziniom girdejau kad nebedraugauja su savo bosu ir masina ateme is jos). o vat sabutyte - tai ryskiai pasipelnyt ir demesio nori.

o del paksaites - nors uzmusk - netikiu kad ji viena(be aukles ar kitu pagalbos) priziuri vaika, dirba, mokosi doktoronturoj ir dar sluoja namus. NETIKIU!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialiaa: 05 rugpjūčio 2009 - 15:56
QUOTE(Melajja @ 2009 08 05, 14:14)

Mes neli "didziaveide" vadinam  hihihi.gif

nu kad jos toks veidas ir yra, neproporcingai pagal ūgį didelis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 08 05, 14:55)
o del paksaites - nors uzmusk - netikiu kad ji viena(be aukles ar kitu pagalbos) priziuri vaika, dirba, mokosi doktoronturoj ir dar sluoja namus. NETIKIU!

nu tikrai nesluoja pati, bet cia nesiskaito, kokia moteriskaite ateina tyliai ir nematomai pasluoja, man tas pats kaip ir su jos motinele atrodo, kad milijonas geliu ir speja visur doh.gif
Atsakyti