Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

Nemegstu Petruskeviciaus, vaizduoja zvaigzde, o kulturos nulis, etiketo irgi nerasta schmoll.gif
Atsakyti
Nu mane tai labai netgi nervina
Zvonke,Sciogolovaite,A.Bosas,Sabutyte,Jurgeleviciute,Rimiskis doh.gif
Atsakyti
Nei vienos įžymybės asmeniškai nepažįstu, todėl negalėčiau pasakyti, kad kažkurios "nekenčiu", "nemėstu" ir pan.
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 03, 14:31)
O kaip graziu vyru ir moteru tema? juk irgi remiasi isvaizda, o ne stiliumi.

Vat butent drinks_cheers.gif , jug ten ir gi niekas asmeniskai nepazysta A. Jolie ir t.t., daugumoje vertinama pagal isvaizda, tad manau nera jau taip blogai si tema.
Niekas nepraso tyciotis, o tik issakyti savo nuomone, be to - as nepavartojau necenzurisku zodziu - apibudinau savaji poziuri. Nebutina, taip karstai reaguoti i nuomones, niekas jug ju nepripersa kitiems, bent jau is mano puses. mirksiukas.gif
Jei jau kuria labai izeide mano pasisakymai, tai labai atsiprasau. 4u.gif
Dabar i tema:
Na galiu pagrysti kodel man nesiunpatinka Neli is "69". Nepatinka man jos veido apvalumas, pazeisti plaukai, rengimosis stilius - na kazkaip stambina jos pasirinkti rubai, atrodo tokia apvalute.
Nieko asmeniska...paprasciausia paprasto zmogaus nuomone ir tiek... mirksiukas.gif
----------
Be je, as ir labai daug kam ir mimra ir varna, bet del to apsoliuciai nepykstu, net gi aciu pasakau - gerbiu kitu zmoniu asmenine nuomone, kuri nera pasimestina. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 03 rugpjūčio 2009 - 19:45
QUOTE(zazuna @ 2009 08 03, 21:44)
Vat butent drinks_cheers.gif , jug ten ir gi niekas asmeniskai nepazysta A. Jolie ir t.t., daugumoje vertinama pagal isvaizda, tad manau nera jau taip blogai si tema.
Niekas nepraso tyciotis, o tik issakyti savo nuomone, be to - as nepavartojau necenzurisku zodziu - apibudinau savaji poziuri. Nebutina, taip karstai reaguoti i nuomones, niekas jug ju nepripersa kitiems, bent jau is mano puses. mirksiukas.gif
Jei jau kuria labai izeide mano pasisakymai, tai labai atsiprasau. 4u.gif
Dabar i tema:
Na galiu pagrysti kodel man nesiunpatinka Neli is "69". Nepatinka man jos veido apvalumas, pazeisti plaukai, rengimosis stilius - na kazkaip stambina jos pasirinkti rubai, atrodo tokia apvalute.
Nieko asmeniska...paprasciausia paprasto zmogaus nuomone ir tiek... mirksiukas.gif
----------
Be je, as ir labai daug kam ir mimra ir varna, bet del to apsoliuciai nepykstu, net gi aciu pasakau - gerbiu kitu zmoniu asmenine nuomone, kuri nera pasimestina. mirksiukas.gif

man tai Neli nepatinka tuo kad ji labai vulgari ir nulis intelekto,daug apie zmogu pasako jau tai, kad kalba viesai apie savo suns menesines,nesioja daiktus su ryskiais logotipais( chanel,versace ir tt) galeciau vardint ir vardint jos issisokimus ne vietoj ir neleiku.. doh.gif
Atsakyti
Nežinau kodėl bet man nepatinka Paksaitė, Mia, Petruškevičius, olialia mergaitė oksana rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2009 08 03, 21:12)
Nežinau kodėl bet man nepatinka Paksaitė, Mia, Petruškevičius, olialia mergaitė oksana rolleyes.gif

O gerai pagalvok, juk yra priezasciu... na cia mes bandom isvaizda ir apranga paanalizuot, juk neuztenka pasakymo nepatinka. blush2.gif
Atsakyti
nepatinka paksaitė

user posted image
dėl savo pink gyvenimo.
žilvinas grigaitis, manau vyrui nedera taip atrodyti :
user posted image
o ir soliariumo kiekis...
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 08 03, 21:20)
nepatinka paksaitė
user posted image
dėl savo pink gyvenimo.

aš jos dėl to klaikaus balso nepernešu scare.gif
Atsakyti
Buna dienu kai visiem zmonem jauciu antipatija lotuliukas.gif , bet labai trumpai. O buna, kad visus labai myliu, bet sitas jausmas dar trumpesnis. lotuliukas.gif
O izymybiu nemegstu del dviveidiskumo, kai kuriu. Pvz: Egis Dragunas, Pareigyte Neli ir t.t.
Atsakyti
Negaliu pakesti visu zinomu zmoniu, kurie per daug lenda i ziniasklaidos akirati ir taip save bando ispopuliarinti schmoll.gif Net bloga pasidaro, kai isijungus bet kuria televizijos programa, pasiemus bet kuri lietuviska zurnala, pamatai vis tuos pacius "snukucius" doh.gif Turbut butent delto beveik neziuriu lietuvisku laidu, apart ziniu... nors ir ten galima isvysti ne itin maloniu personu, tik jau del visai kitu priezasciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 08 03, 20:20)
nepatinka paksaitė
user posted image
dėl savo pink gyvenimo.
žilvinas grigaitis, manau vyrui nedera taip atrodyti :
user posted image
o ir soliariumo kiekis...

man pasakojo kad jis ziauriai apsiekeles, drauge truputi turejo garbes pabendraut su juo. tad pasibaisejo. sako tas uzpuolimas ji grazino ant zemes.
Atsakyti