Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

ar matet petruskos parodija? youtube paieskoj iveskit [poniu reidas] topsecret.gif
Atsakyti
as manau kad sita tema labai atspindi lietuviska buda saipytis is kitu ir su malonumu pabrezti tai kitiems. gal todel ir esame tokie paniure... na ir kas, kad vienas ar kitas zmogus tau nepatinka, tai nereiskia, kad dabar reikia sakyti visiem koks vienas ar kitas yra nepatrauklus ir dar susiradus simta bendraminciu apie tai diskutuoti. manau, kad ir as nesu tobula ir daug kam nepatinku, bet zinau kad visiems neitiksiu, kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, ir kad man taip pat ne visi patinka, bet sugebu nuginti tas mintis salin ir neryskinti kito zmogaus neigiamu savybiu, jei jau nepatinka tai nekreipiu demesio i ji, o ne reiskiu savo nuomones kitiems. visiems neitiksi. visada paprasciau pamatyi kazka blogo, negu stengtis izvelgti ka nors gero, tuo labiau, kad visi esame zmones. sorry, kad taip papomokslavau, bet niekaip negaliu pateisinti sito zmogaus bruozo saipytis ir netoleruoti kitu. schmoll.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaToja @ 2009 08 03, 07:39)
as manau kad sita tema labai atspindi lietuviska buda saipytis is kitu ir su malonumu pabrezti tai kitiems. gal todel ir esame tokie paniure... na ir kas, kad vienas ar kitas zmogus tau nepatinka, tai nereiskia, kad dabar reikia sakyti visiem koks vienas ar kitas yra nepatrauklus ir dar susiradus simta bendraminciu apie tai diskutuoti.  manau, kad ir as nesu tobula ir daug kam nepatinku, bet zinau kad visiems neitiksiu, kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, ir kad man taip pat ne visi patinka, bet sugebu nuginti tas mintis salin ir neryskinti kito zmogaus neigiamu savybiu, jei jau nepatinka tai nekreipiu demesio i ji, o ne reiskiu savo nuomones kitiems. visiems neitiksi. visada paprasciau pamatyi kazka blogo, negu stengtis izvelgti ka nors gero, tuo labiau, kad visi esame zmones. sorry, kad taip papomokslavau, bet niekaip negaliu pateisinti sito zmogaus bruozo saipytis ir netoleruoti kitu.    schmoll.gif  blush2.gif  ax.gif

thumbup.gif Manau, laikas trinti šią temą, nes kiek žmonių, tiek nuomonių. Visada atsiras kam kažkas nepatina, kažkas erzina, bet ar būtina apie tai viešai diskutuoti g.gif Tuo labiau 'Stiliaus ir aprangos' skyrelyje. Dauguma reiškia savo antipatijas ne dėl rūbų ar stiliaus, bet dėl išvaizdos, asmeninių savybių, o tai jau nelabai etiška, sakyčiau. Turbūt nei viena nenorėtume, kad mus kažkas net nepažinodami žmogaus, vadintų 'mimromis' ir pan.
Atsakyti
QUOTE(vestaj @ 2009 08 03, 10:05)
thumbup.gif  Manau, laikas trinti šią temą, nes kiek žmonių, tiek nuomonių. Visada atsiras kam kažkas nepatina, kažkas erzina, bet ar būtina apie tai viešai diskutuoti  g.gif  Tuo labiau 'Stiliaus ir aprangos' skyrelyje. Dauguma reiškia savo antipatijas ne dėl rūbų ar stiliaus, bet dėl išvaizdos, asmeninių savybių, o tai jau nelabai etiška, sakyčiau. Turbūt nei viena nenorėtume, kad mus kažkas net nepažinodami žmogaus, vadintų 'mimromis' ir pan.

yra paprastas dalykas: nepatinka, nesilankyk ir neskaityk mirksiukas.gif As su daugeliu temu taip darau ir problemu nekeliu smile.gif
Atsakyti
Turime pripazinti, kad cia pamineti zmones dazniausiai turi susikurta ivaizdi ziniasklaidoje, kuri netgi patys kursto - kelia dirbtinius skandalus, "lenda i eteri", todel ir nera megiami. Kodel pvz karina mazai kam kliuna, o stai pareigyte - atgrasi? Nes jos visiskai skirtingai save "pateikia eteriui", nors dainuoja ta pati s...

Sunku vertinti "zviazdas", kai asmeniskai mazai su kuo teko susidurti g.gif O vertinti is zurnalu ar tv ekranu - tai vertinti ivaizdi, bet ne asmenines savybes... O kadangi visos taip vertina, tai man atgrasus RUDOKAS (pasiputimas bendraujant su ziniasklaidos atstovais) bei A. JASAITYTES kalbejimo maniera.
Atsakyti
Labai nemegstu Sokoleadas merginu Snieges ir Justes,bei is vyriskiu kompanijos Patrulio to plikio blush2.gif
Atsakyti
mane Nijole is 69 nervina.
Atsakyti
Nesuprantu, taigi cia stiliaus ir aprangos forumas, tai man kazkaip vien "nemegstu" ir pavardes mazoka. O kur argumentai kas nepatinka stiliuje ar pan. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levereti: 03 rugpjūčio 2009 - 10:53
O man labai antipatiska Ingrida Kazlauskaitė blink.gif
user posted image
user posted image
na ir jos teveliai dar...
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2009 08 03, 11:53)
Nesuprantu, taigi cia stiliaus ir aprangos forumas, tai man kazkaip vien "nemegstu" ir pavardes mazoka. O kur argumentai kas nepatinka stiliuje ar pan. rolleyes.gif

skaitau sia tema ir lygiai taip pat pagalvojau biggrin.gif visos cia issako savo antipatijas, bet... juk cia stiliaus ir aprangos tema biggrin.gif
Atsakyti
Man nepatinka Skaiva:
neproporcinga, neišvaizdi, kvailoka, tas balsas jos baisus, o pati jaučiasi labai seksuali schmoll.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbyte: 03 rugpjūčio 2009 - 12:00
QUOTE(uppity @ 2009 08 03, 12:53)
skaitau sia tema ir lygiai taip pat pagalvojau  biggrin.gif  visos cia issako savo antipatijas, bet... juk cia stiliaus ir aprangos tema  biggrin.gif

O kaip graziu vyru ir moteru tema? juk irgi remiasi isvaizda, o ne stiliumi.
Atsakyti