Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

Manau, kad gal nevystom sitos temos g.gif
Kazkaip visi delfiai jau pilni purslu be pagrindo... Kazkaip nekaip jausciausi, jei man artimi zmones cia atsidurtu g.gif

Na bet ostapenko tai tikrai reikia uzdraust dainuoti, ir pupytem. nes vaikai klauso, jiems patinka. koks ju skonis? va cia ziauru,

o kad moterims nepatinka kitos grazios (bet negeros biggrin.gif ) moterys, tai cia normalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 08 02, 20:47)
Sitos salia Petruskos negaliu pakest  doh.gif  Visur lenda su savo pseudo labdara ir dirbtine sypsena  gun_rifle.gif

visiskai pritariu. Ir man ji labai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Juk galima diskutuoti kodel jauciam antipatija tam ar tai. Man pvz., labai daug kas priklauso nuo vizualinio vaizdo ir zodines saviraiskos.
Niekaip nesuprantu - kaip gali buti kvailas (na cia gal ne pats tinkamiausias issireiskimas) zmogus grazus? Juk tai neatsiejama? Be to ir isvaizda daug ka reiskia. mirksiukas.gif
Galit pulti mane, bet mano nuomone tokia, kad dauguma zmogu sutinka pagal isvaizda... mirksiukas.gif
Pvz., gali A. Valentaite aukso rubais puostis, bet man kaip buvo taip ir bus "mimra" mirksiukas.gif , negrazi ji man, veidas nesinpatiskas - antakiai reti ir akys kaip ruku aptrauktos (man bent taip), blink.gif , visa kaskokia "persisukus". O kai pamaciau J.Statkeviciaus kurta jai vestuvine suknele, tai iskart pagalvojau - si "sraige" gadina sukneles vaizda.
Nieko cia asmenisko, tiesiog mano nuomone ir tiek. mirksiukas.gif
Atsakyti
oi petruska,valentaite ir ta svarovskiu prisifarsiravus tai baisus jau atsibode tie ju veidai is visu zurnalu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2009 08 02, 21:20)
Juk galima diskutuoti kodel jauciam antipatija tam ar tai. Man pvz., labai daug kas priklauso nuo vizualinio vaizdo ir zodines saviraiskos.
Niekaip nesuprantu - kaip gali buti kvailas (na cia gal ne pats tinkamiausias issireiskimas) zmogus grazus? Juk tai neatsiejama? Be to ir isvaizda daug ka reiskia. mirksiukas.gif
Galit pulti mane, bet mano nuomone tokia, kad dauguma zmogu sutinka pagal isvaizda... mirksiukas.gif
Pvz., gali A. Valentaite aukso rubais puostis, bet man kaip buvo taip ir bus "mimra" mirksiukas.gif , negrazi ji man, veidas nesinpatiskas - antakiai reti ir akys kaip ruku aptrauktos (man bent taip),  blink.gif , visa kaskokia "persisukus". O kai pamaciau J.Statkeviciaus kurta jai vestuvine suknele, tai iskart pagalvojau - si "sraige" gadina sukneles vaizda.
Nieko cia asmenisko, tiesiog mano nuomone ir tiek. mirksiukas.gif

negaleciau taip apie zmones sneket, nebent veidrodzio namie netureciau biggrin.gif biggrin.gif
gerai zvirblis paminejo delfi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 08 02, 21:24)
negaleciau taip apie zmones sneket, nebent veidrodzio namie netureciau biggrin.gif  biggrin.gif
gerai zvirblis paminejo delfi unsure.gif

O as galiu ir veidrodi turiu, beje ne viena - del saves vertinimo, tai esu keliatoje temu pasisakiusi, tad nediskutuosiu sia tema, o nuomone reiskiu drasiai, nesuprantu, kam apsimestinai girti ta zmogu, kuris tau nepatinka. Kas nepatinka ir kokios priezastys, isminejau, juk nepavadinau kazkaip labai jau baisiai... tiesiog taip... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 02 rugpjūčio 2009 - 20:30
Mane erzina Dzordana Butkute, Irma Jurgeleviciute, Ruta Sciogiolevaite ir Tarasovu visa seima, apart vaiku, jie juk nekalti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DKNight: 02 rugpjūčio 2009 - 20:41
QUOTE(Indijaa @ 2009 08 02, 20:40)
Pareigyte, Sabutyte, Visos Olialia mergytes pupytes ar kaip jos ten is Vyru Ostapenko prideciau

+ Valinskienė, Baukutė, Yva scare.gif user posted image
Atsakyti
O man Valentaitė pati gražiausia ir stilingiausia moteris ant visos Lietuvos smile.gif Tiesiog ideali, mano nuomone. Kalbant apie stilių, išvaizdą.
Nepatinka Stano stilius, Luko Pačkausko, Gelažniko, Pareigytės, Pikulik ir jos chebros, Latvytės, Baukutės, Valinskienės, Tvarijonaitės, Sabutytės (oi, kolkas Alijevos), Rusytės...Daugiau neatsimenu iškart.
Bet nėra taip, kad aš jiems jausčiau antipatiją, tiesiog nepatinka, nemalonu matyti.
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2009 08 02, 22:14)
O man Valentaitė pati gražiausia ir stilingiausia moteris ant visos Lietuvos  smile.gif  Tiesiog ideali, mano nuomone. Kalbant apie stilių, išvaizdą.
Nepatinka Stano stilius, Luko Pačkausko, Gelažniko, Pareigytės, Pikulik ir jos chebros, Latvytės, Baukutės, Valinskienės, Tvarijonaitės, Sabutytės (oi, kolkas Alijevos), Rusytės...Daugiau neatsimenu iškart.
Bet nėra taip, kad aš jiems jausčiau antipatiją, tiesiog nepatinka, nemalonu matyti.

Na matyt ne tais zodziais, bet tokiu pavyzdziu ir norejau pasakyti - gal ne antipatija (turejau parasyt), bet, kad nepatinka viskas zmoguje, ar kazkokia dalis, ir tiek.
Atsakyti
Labiausiai nemėgstu Valinskienės ir Valinsko, taip pat Baukutės doh.gif ir, aišku gun_rifle.gif Zvonkės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tima1: 02 rugpjūčio 2009 - 21:29
petruskevicius doh.gif
Atsakyti