Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

QUOTE(klik @ 2009 08 02, 20:47)
As irgi pagalvojau, kad bus populiari laugh.gif bet tuo paciu pamaniau, kad kaip tik reiketu tada ir tokios, kurioje visi patinkantys biggrin.gif
Tai cia panasiai, kaip ir su graziu vyru ar moteru tema, juk irgi ne stiliu remiasi, o isvaizda smile.gif

na matai ateina damos, suraso vardus pavardes ir viskas. nei kas nei kur nei kodel. vienai snukis ,ups veidukas neitiko, kitai mimikos, treciai balso tembras tuoj neitiks. nu common. kazkokia bloga aura cia iskart biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2009 08 02, 19:42)
Ostapenko? kuom? blink.gif
Na, man ne bent tuom, kad is jo smagiai pakikenti galima lotuliukas.gif

ne, gelaznikas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zazuna @ 2009 08 02, 19:45)
Man jos tokios nupesiotos "vistos", nes ne plaukai ant galvos (o kas galvoje is vis patyliu), o pukai - perosidas karaliauja. doh.gif

o man vistos , nes kaip is inkubatoriaus - visos vienodos
Atsakyti
Man dar Pronina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 08 02, 20:49)
na matai ateina damos, suraso vardus pavardes ir viskas. nei kas nei kur nei kodel. vienai snukis ,ups veidukas neitiko, kitai mimikos, treciai balso tembras tuoj neitiks. nu common. kazkokia bloga aura cia iskart biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Prie pirmosios personos parasiau priezasti, rasiau ir prie kitu kodel, bet pagalvojau, kad niekas cia nepraso priezasciu, tai ir neberasiau laugh.gif bet del kiekvienos galeciau pasakyti kodel, ne todel, kad suknele ar veidas nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxiukė @ 2009 08 02, 19:48)
Man Rūta Ščiogolovaitė antipatija kelia, kažkaip nepernešu aš jos doh.gif

daug kam nepatinka, ypac mano pazistamiem vaikinam.
o man kazkaip normaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 08 02, 20:49)
na matai ateina damos, suraso vardus pavardes ir viskas. nei kas nei kur nei kodel. vienai snukis ,ups veidukas neitiko, kitai mimikos, treciai balso tembras tuoj neitiks. nu common. kazkokia bloga aura cia iskart biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Jjap, man Stano balso tembras kai jis kalba nepriimtinas tongue.gif
Atsakyti
as is tikro mazai kam jauciu antipatija. visi zmones skirtingi, visokiu reikia.. Tikrai nesedziu prie tv ekrano ir neieskau trukumu ar mane erzinanciu savybiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 02, 20:52)
Prie pirmosios personos parasiau priezasti, rasiau ir prie kitu kodel, bet pagalvojau, kad niekas cia nepraso priezasciu, tai ir neberasiau laugh.gif bet del kiekvienos galeciau pasakyti kodel, ne todel, kad suknele ar veidas nepatinka biggrin.gif

kazkada rode tokia laida per tv, kad kazkurioj saly egzistuoja tokios vietos, patalpa pilna senu daiktu, ateini, susimoki pinigus, tau duoda beizbolo lazda ir tu viska dauzai is eiles biggrin.gif pykti islieji biggrin.gif biggrin.gif net nezinau kodel bet man ta tema kazkuom primena pykcio isliejima biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 08 02, 20:55)
kazkada rode tokia laida per tv, kad kazkurioj saly egzistuoja tokios vietos, patalpa pilna senu daiktu, ateini, susimoki pinigus, tau duoda beizbolo lazda ir tu viska dauzai is eiles biggrin.gif pykti islieji biggrin.gif  biggrin.gif  net nezinau kodel bet man ta tema kazkuom primena pykcio isliejima biggrin.gif  biggrin.gif

Nu as tai cia jokio pykcio nematau g.gif Zmones pasako savo nuomone ir tiek. Nieks purvais tu kitiems antipatisku zmoniu nedrapsto ir nekeikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 08 02, 20:55)
kazkada rode tokia laida per tv, kad kazkurioj saly egzistuoja tokios vietos, patalpa pilna senu daiktu, ateini, susimoki pinigus, tau duoda beizbolo lazda ir tu viska dauzai is eiles biggrin.gif pykti islieji biggrin.gif  biggrin.gif  net nezinau kodel bet man ta tema kazkuom primena pykcio isliejima biggrin.gif  biggrin.gif

Gal kazkas panasaus biggrin.gif man dauguma cia esanciu personu isvis nei patinka, nei nepatinka. Taciau yra keletas, kurioms yra ta antipatija ir tiek. Ne koks pavydas,kaip dauguma megsta traktuoti, tiesiog antipatija. O kadangi cia to ir klausia, tai.. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 08 02, 19:49)

na manau kad ir taip suprantama kodel nepatinka.
na tarkim as negaliu isvardinti kodel man nepatinka Ostapenko blink.gif
o visos tos pareigytes, olialia ir paksaites - manau del to tokio perdeto zurnalistu demesio ju gyvenimais. tos tokios kvailos ju meiles istorijos, sekimas kiekvieno ju zingsnio.
juk jei nenori kad rasytu apie tai koki darba tu gavai, ka tu studijoji , kokios dietos laikaisi ir is kur gavai nauja masina - tai nieks to ir neatknis.
palyginkit pareigyte su karina. skirtumas yra?
Papildyta:
QUOTE(liniote @ 2009 08 02, 19:57)
Nu as tai cia jokio pykcio nematau g.gif Zmones pasako savo nuomone ir tiek. Nieks purvais tu kitiems antipatisku zmoniu nedrapsto ir nekeikia smile.gif

ir as pykciu nematau ir nejauciu.
tarkim as ilga laika net nzn kas tas petruska yra.gal del to kad ilga laika neturejau kabelines tv ir man dzin buvo kas ten dedasi toj madoj ir pan. net pamacius pazistamos su jo nuotrauka(tiesa tai buvo pries keleta metu), ji nussitebejo - tu petruskos nzn? sakau ne.. o kas jis? sako nu gi petruskevicius! hm vis tiek sakau nepazistu. g.gif paskui jau keleta kartu girdejau apie sia pavarde. jo laida... ir tik neseniai pamaciau ji laidoj ir gyvai.
Atsakyti
[quote=olialiaa,2009 08 02, 21:07]
na manau kad ir taip suprantama kodel nepatinka.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti