Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

QUOTE(cindy @ 2009 08 28, 18:53)

blink.gif blink.gif
Va šitie du tai jau net ne to kad antipatiški, bet man jie sakyčiau biški jau su protine negalia žmonės yra ir nelabai supranta ką daro schmoll.gif
Čia tas pats galioja Minedui ir didžiajam mąstytojui Antanui  unsure.gif
Atsakyti
aš taip pat mastau apie jų protine negalią ... lotuliukas.gif ..daugiau nėr ko pridurti...na bet ta pirmoji "madam" lotuliukas.gif ..surask dar tokia lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

blizguciu auka
Atsakyti
QUOTE(lolipop' @ 2009 08 26, 16:18)
O mane asmeniškai labai nervuoja Alano Chošnau juokas, atrodo kad jis juokiasi tik delto kad zmones pagirtų tą jo juoka koks jis gražus ir pan, mane jis asmeniskai veikia neigiamai ..

drinks_cheers.gif Jis man aplamai antipatija, o tas juokas tai tikrai toks feeee doh.gif Klaiku swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 28 rugpjūčio 2009 - 17:32
čia ne eilės tvarka,tiesiog jų visų vienodai nemėgstu cool.gif

-Darjušo ir Kšištofo žmonos (toks jausmas,kad tuokės dėl babkių ir dabar tik ir girias kaip wc auksu padabino, o baisios kaip giltinės doh.gif )
-Berneen (man jinai atrodo tokia glyti, nešvari, nžn kodėl taip nemėgstu)
-Valdonė Skaisgirienė (Lietuviška Maiklo Džeksono (RIP) versija, turtingų diedų medžiotoja buvus)
-Geltona (bandė grįžt,bet apsitraukė ir dabar pretenduoja tapti antra jagelaviciute)
-Agnė Jagelavičiūtė (nes ji tikrai ne šventuolė, buvo mano kaimynė,tai oi vaizdų duodavo)
-Mis Lietuva Gabrielė (nu kaip baisiai ji atrodo tam naujam seriale ir šiaip jau atsibodo)
-Goda Alijava (neįtikėtino kvailumo. teko dalyvaut jos vedamoj laidoj,tai švelniai tariant jos intelektas prilygo 5 m darželinukei)
-KArina Krysko (jau pradeda ji įkirėt tuo savo gerumu, man rodos tiesiog gera taktikė)
-Aida ir Alanas (labai jau susireikšminę)
-katinai (dabar tikri vergetos ir labai tuos pinigus pabrėžia)
-Jūratė Bitinaitė (ypatingo šlykštumo boba. visus šokdina kaip nesveika)
-Mija (negaliu pakęst kai ji šneka tokias nesąmones "kiekvieną sekmadienį einu į bažnyčią" ir tt. žodžiu dviveidė)
-Oksana Zlatkovaitė (man rodos ji iš tokių,kurios dėl berno pjaunas kaip katės)
-Butkutė (nu kiek galima jai suteikti šansų?)
-PAks -aitė, -ienė (žodžiu obuolys nuo obels.. nesuprantu kaip tokios išvis išteka. ir dar už padorių vyrų)
-Daina Bilevičiūtė (bjauri ir nuobodi)
-Gadiminas Jaunius (atrodo didelis savanaudis)
-Šapranauskas (už visas kalbas apie tai,kad norint darbo reik permiegot su juo)
-Rudokas (nes yra negeras žmogus ir dar toks baisus iš veido. dėl šito tai dzin. bet kad paliko Indrę, tai jau nemėgstu)
-Eglė Skrolytė-Liesienė (nu kaip ji nemoka vest laidų,siaubas..)
-Audrius Bružas, Šorena (abu tikri šlykštukai. žiūrint į juos įsivaizduoju aplink tvyranti bezdalų tvaiką)
-Milušauskas su angelu Juste (tas jų išsiskyrimas kžn. perskaičiau ką justė sakė,tai pagalvojau kad taip šnekėt tik užvartojęs žmogus gali "mes išsiskyrėm viens kitą laibai mylėdami" ir tt.. ką čia bando apgaut?)
-Valinskas su Inga su baukute su donalda (mylojom visi juos, bet dbr tiek prisidirbo,kad net savo anūkam pasakosim kaip kartais nutinka kai žmonės į valdžią ateina)
-Radžio Gerbėja Raisa (nesuprantu aš tokių bobų, ateina į teliką,kad pavergti kokia ji nabagė, va teismas priteisė mokėt babkes,o ji neturi iš ko.. kam tu čia įdomi??)
-Smoriginas (suprantu,kad kandumo žiūrovams reikia, bet juk yra išsilavinimas, intelektas ir kiti dalykai, kurie neleidžia būt tokiu atviru. negerbiu.)
-Repčenkų dinastija (amžinai apsimetinėjanti tuo kuo nėra. dėl babkių vienas kitą išskerstų)
-Rūta Michelkevičiūtė (kažkokia pikta ir aikštinga atrodo)
- Ostapenko (atrodo kaip mano pensininkas senelis,o šneka kaip mano brolis darželinukas. beje dėl jo orentacijos, manau,kad ta "pamela" visai teisingai pastebėjo)
Šiandienai pakaks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 08 28, 19:18)

Ir is kur pas zmogu tiek pagiezos. Gal maziau skaitykit paskalu zurnalus ir gyvenkit savo gyvenima. Man irgi nevisos "zvaigzdes" labai patina, dauguma tiesiog nekelia jokiu emociju. Bet kai zmogus gaista savo laika ir priraso paklode, kokie slykstus, dauguma ir paramogu pasaulio atstovu, tai sorry, bet susidaro vaizdas, kad tiesiog labai pavydit, ju padeties. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2009 08 28, 19:40)
Ir is kur pas zmogu tiek pagiezos. Gal maziau skaitykit paskalu zurnalus ir gyvenkit savo gyvenima. Man irgi nevisos "zvaigzdes" labai patina, dauguma tiesiog nekelia jokiu emociju. Bet kai zmogus gaista savo laika ir priraso paklode, kokie slykstus, dauguma ir paramogu pasaulio atstovu, tai sorry, bet susidaro vaizdas, kad tiesiog labai pavydit, ju padeties.  ax.gif

pavydėt? tikrai ne. bet pripažinsiu, nudžiungu kai jiems nesiseka cool.gif pati suprantat,kodėl ax.gif perskaičius jūsų postą,susidarė įspūdis,kad jau jūs tai tikrai neskaitot paskalų žurnalų,ką jau kalbėt apie temas "žmonės,kuriems jaučiam antipatijas", joms išvis neturit laiko. ir man malonu,kad tokių žmonių kaip jūs dar yra:) aš pati tai esu tipiška busima pensininkė,kuriai įdomu visokie gandai ir tt. neperauklėsit mane tokiais komentarais blush2.gif
Atsakyti
[quote=TerrorisTe69,2009 08 28, 20:18]
čia ne eilės tvarka,tiesiog jų visų vienodai nemėgstu
-Goda Alijava (neįtikėtino kvailumo. teko dalyvaut jos vedamoj laidoj,tai švelniai tariant jos intelektas prilygo 5 m darželinukei)
-]
pritariu jums 100% smile.gif o kokia goda laida vede? kakadu tai ten tik teksta perskaitydavo ax.gif
Atsakyti
-Smoriginas (suprantu,kad kandumo žiūrovams reikia, bet juk yra išsilavinimas, intelektas ir kiti dalykai, kurie neleidžia būt tokiu atviru. negerbiu.)

Dėl šio žmogaus klystate. Kaip ir dėl daugelio. Tai ką žmonės mato ekrane, nėra tai, kokie jie yra ir kaip ištikrųjų gyvena.
Tai ką pateikia televizija, kaip nuotaiką žiūrovams toli gražu nėra taip, kad tas žmogus taip bendrauja su kitais.
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 08 28, 20:04)
pavydėt? tikrai ne. bet pripažinsiu, nudžiungu kai jiems nesiseka cool.gif  pati suprantat,kodėl  ax.gif  perskaičius jūsų postą,susidarė įspūdis,kad jau jūs tai tikrai neskaitot paskalų žurnalų,ką jau kalbėt apie temas "žmonės,kuriems jaučiam antipatijas", joms išvis neturit laiko. ir man malonu,kad tokių žmonių kaip jūs dar yra:) aš pati tai esu tipiška busima pensininkė,kuriai įdomu visokie gandai ir tt. neperauklėsit mane tokiais komentarais blush2.gif

Na sorry, bet tu zunalu tikrai neskaitau jau senai, gal isaugau isto amziaus g.gif O kad skaitau sita tema tai is manes daug laiko neatima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gendre: 28 rugpjūčio 2009 - 19:26
QUOTE(Gendre @ 2009 08 28, 19:40)
Ir is kur pas zmogu tiek pagiezos. Gal maziau skaitykit paskalu zurnalus ir gyvenkit savo gyvenima. Man irgi nevisos "zvaigzdes" labai patina, dauguma tiesiog nekelia jokiu emociju. Bet kai zmogus gaista savo laika ir priraso paklode, kokie slykstus, dauguma ir paramogu pasaulio atstovu, tai sorry, bet susidaro vaizdas, kad tiesiog labai pavydit, ju padeties.  ax.gif

drinks_cheers.gif Labai pritariu. Skaičiau ir plaukai šiaušės, iš kur pas žmogų tiek neapykantos ir pagiežos g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti