čia ne eilės tvarka,tiesiog jų visų vienodai nemėgstu
-Darjušo ir Kšištofo žmonos (toks jausmas,kad tuokės dėl babkių ir dabar tik ir girias kaip wc auksu padabino, o baisios kaip giltinės
)
-Berneen (man jinai atrodo tokia glyti, nešvari, nžn kodėl taip nemėgstu)
-Valdonė Skaisgirienė (Lietuviška Maiklo Džeksono (RIP) versija, turtingų diedų medžiotoja buvus)
-Geltona (bandė grįžt,bet apsitraukė ir dabar pretenduoja tapti antra jagelaviciute)
-Agnė Jagelavičiūtė (nes ji tikrai ne šventuolė, buvo mano kaimynė,tai oi vaizdų duodavo)
-Mis Lietuva Gabrielė (nu kaip baisiai ji atrodo tam naujam seriale ir šiaip jau atsibodo)
-Goda Alijava (neįtikėtino kvailumo. teko dalyvaut jos vedamoj laidoj,tai švelniai tariant jos intelektas prilygo 5 m darželinukei)
-KArina Krysko (jau pradeda ji įkirėt tuo savo gerumu, man rodos tiesiog gera taktikė)
-Aida ir Alanas (labai jau susireikšminę)
-katinai (dabar tikri vergetos ir labai tuos pinigus pabrėžia)
-Jūratė Bitinaitė (ypatingo šlykštumo boba. visus šokdina kaip nesveika)
-Mija (negaliu pakęst kai ji šneka tokias nesąmones "kiekvieną sekmadienį einu į bažnyčią" ir tt. žodžiu dviveidė)
-Oksana Zlatkovaitė (man rodos ji iš tokių,kurios dėl berno pjaunas kaip katės)
-Butkutė (nu kiek galima jai suteikti šansų?)
-PAks -aitė, -ienė (žodžiu obuolys nuo obels.. nesuprantu kaip tokios išvis išteka. ir dar už padorių vyrų)
-Daina Bilevičiūtė (bjauri ir nuobodi)
-Gadiminas Jaunius (atrodo didelis savanaudis)
-Šapranauskas (už visas kalbas apie tai,kad norint darbo reik permiegot su juo)
-Rudokas (nes yra negeras žmogus ir dar toks baisus iš veido. dėl šito tai dzin. bet kad paliko Indrę, tai jau nemėgstu)
-Eglė Skrolytė-Liesienė (nu kaip ji nemoka vest laidų,siaubas..)
-Audrius Bružas, Šorena (abu tikri šlykštukai. žiūrint į juos įsivaizduoju aplink tvyranti bezdalų tvaiką)
-Milušauskas su angelu Juste (tas jų išsiskyrimas kžn. perskaičiau ką justė sakė,tai pagalvojau kad taip šnekėt tik užvartojęs žmogus gali "mes išsiskyrėm viens kitą laibai mylėdami" ir tt.. ką čia bando apgaut?)
-Valinskas su Inga su baukute su donalda (mylojom visi juos, bet dbr tiek prisidirbo,kad net savo anūkam pasakosim kaip kartais nutinka kai žmonės į valdžią ateina)
-Radžio Gerbėja Raisa (nesuprantu aš tokių bobų, ateina į teliką,kad pavergti kokia ji nabagė, va teismas priteisė mokėt babkes,o ji neturi iš ko.. kam tu čia įdomi??)
-Smoriginas (suprantu,kad kandumo žiūrovams reikia, bet juk yra išsilavinimas, intelektas ir kiti dalykai, kurie neleidžia būt tokiu atviru. negerbiu.)
-Repčenkų dinastija (amžinai apsimetinėjanti tuo kuo nėra. dėl babkių vienas kitą išskerstų)
-Rūta Michelkevičiūtė (kažkokia pikta ir aikštinga atrodo)
- Ostapenko (atrodo kaip mano pensininkas senelis,o šneka kaip mano brolis darželinukas. beje dėl jo orentacijos, manau,kad ta "pamela" visai teisingai pastebėjo)
Šiandienai pakaks
Tu atidavei viską, kad galėtum turėti savo suknistą laisvę. Dabar nežinai, kur ją dėti. Jei kas paklaustų Tai kam ta laisvė, kurios taip trokšti? Nutiltum, nes suprastum, kad nežinai.