Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

QUOTE(Gendre @ 2009 08 21, 19:22)
Nu o kiek pati Erika lietuvoj pragyveno kol nors kelis zodzius predejo lietuviskai tart  doh.gif O kiek laiko lietuvoj gyvena Berneen? Jei jau lygint tai tik nesu Erika...

visiskai sutinku. jennings kiek laiko Lietuvoj ir nesugeba lietuviskai prasnekt, o cia zmogus neilgai Lietuvoj ir sakyciau gana puikiai sneka. o akcentas toks dalykas, kuris pas svetimsali net ir desimt metu gyvenanti jauciasi.
toks keistas truputi prisikabinimas, valio, kad isvis sneka ir man ten jokios vaidybos nesimato, koks yra akcentas toks jau yra.
as pati apskritai pasipiktinciau, jei nuvaziavus i kita sali ismokciau kalba, stengciaus bendraut ta kalba, o man kazkas dar priekaistautu, kad akcentas jaucias blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bittersweet: 21 rugpjūčio 2009 - 18:49
QUOTE(kumiko @ 2009 08 21, 19:38)
kuri cia is  olialia protinga,butu idomu konkreciai smile.gif

Konkreciai tai jau nebus rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai is tikruju, gerai pagalvojus, ne tiek pati Berneen nepatinka, kaip pati ideja parinkt kitos spalvos moteriske ir daryt is jos zvaigzde, na tipo del egzotikos... Ir Berneen ne vienintele, kuria meginama tik del to, kad ji juodaode, iskelti i viesuma, nors kitokiu ypatingu nuopelnu ji neturi...

Zodziu, jei kurios atidziai skaitet musu paskutinius kelis puslapius, gal pastebejot, kad as is viso pries iskelima i viesuma to nevertu zmoniu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 21 rugpjūčio 2009 - 22:11
labai nemaloni persona pasirode Janice Dickenson (viena is tu america's top models teiseju). atgrasi tiek kalbejimo maniera, tiek isvaizda...vis dar negali susitaikyti, kad nebeatrodo kaip niolikine. plius tas vulgarus perdetas seksualumas doh.gif
Atsakyti
Olialia mergaiciu tiesiog pakesti negaliu kokios jos man slykscios taj uj doh.gif blink.gif grynos valkatos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada85 @ 2009 08 21, 23:26)
Olialia mergaiciu tiesiog pakesti negaliu kokios jos man slykscios taj uj doh.gif  blink.gif grynos valkatos blink.gif

lauk pomidorų lotuliukas.gif

Atsakyti
schmoll.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(inetule22 @ 2009 08 22, 17:02)

Jau Petruskevicius sioje foto hah.gif , kaip po daugiadieniu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2009 08 22, 19:47)
Jau Petruskevicius sioje foto  hah.gif , kaip po daugiadieniu hihihi.gif

Kazkur skaiciau, kad Petruskevicius sau nepatinka be barzdos, tai ja specialiai uzsiaugina. Bet man tai kaip su netvarkingumu asocijuojasi, tipo tingi skustis ir pan laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 08 21, 19:48)
visiskai sutinku. jennings kiek laiko Lietuvoj ir nesugeba lietuviskai prasnekt, o cia zmogus neilgai Lietuvoj ir sakyciau gana puikiai sneka. o akcentas toks dalykas, kuris pas svetimsali net ir desimt metu gyvenanti jauciasi.
toks keistas truputi prisikabinimas, valio, kad isvis sneka ir man ten jokios vaidybos nesimato, koks yra akcentas toks jau yra.
as pati apskritai pasipiktinciau, jei nuvaziavus i kita sali ismokciau kalba, stengciaus bendraut ta kalba, o man kazkas dar priekaistautu, kad akcentas jaucias blink.gif

Pilnai su tuo sutinku. Jau kas kas, bet Erika tai galėjo pasimokyt kalbos tiek metų Lietuvoj gyvendama.
Atsakyti
QUOTE(PinaColada85 @ 2009 08 20, 13:32)
fui fui fui blink.gif atrodo kaip pigios gatves kekses doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2009 08 22, 19:47)
Jau Petruskevicius sioje foto  hah.gif , kaip po daugiadieniu hihihi.gif

Ale tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti