Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

QUOTE(Atlantida @ 2009 08 19, 14:41)
patys skaitytojai gali pasakot apie save ar pasiulyt straipsnio heroju.

ne visi turi tam drasos, paprastai zmones, kurie ish tikruju kazka daro, buna pakankamai kuklus, kiek pastebejau mirksiukas.gif O va tie, kurie nelabai gal turi ka parodyti, tai populiarumo siekia bet kokia kaina arba daznai save vertina ne objektyviai ir pervertina, del to Lietuvos spauda ir pilna tokiu zvaigzdziu - burbulu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 08 19, 12:46)
ne visi turi tam drasos, paprastai zmones, kurie ish tikruju kazka daro, buna pakankamai kuklus, kiek pastebejau  mirksiukas.gif O va tie, kurie nelabai gal turi ka parodyti, tai populiarumo siekia bet kokia kaina arba daznai save vertina ne objektyviai ir pervertina, del to Lietuvos spauda ir pilna tokiu zvaigzdziu - burbulu smile.gif

Va, pilani sutinku drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 02, 20:43)
U. Kiguolis su savo zmona.

user posted image

rode vakar, kaip 'tipo' girtas dalyvauja 'Kitas' laidoje.. blink.gif
ko ten list jei zmona turi lotuliukas.gif

nzn kodel , bet man ne prie sirdies, per saldus.. gal unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergelė-širdelė: 19 rugpjūčio 2009 - 16:14
O man Stano patinka, geras berniukas, toks visas teigiamas. Bet man jis visai fainas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 08 19, 17:13)
rode vakar, kaip 'tipo' girtas dalyvauja 'Kitas' laidoje..  blink.gif
ko ten list jei zmona turi  lotuliukas.gif

Jis toje laidoje jau seniau dalyvavo, ten tik geriausius kadrus vakar kartojo. Ieskojo jis ten ne zmonos, tai ir skirtumo, turi ta zmona ar ne, nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 19 rugpjūčio 2009 - 18:38
QUOTE(klik @ 2009 08 19, 19:38)
Jis toje laidoje jau seniau dalyvavo, ten tik geriausius kadrus vakar kartojo. Ieskojo jis ten ne zmonos, tai ir skirtumo, turi ta zmona ar ne, nera.

kvailai ir tiek pasirode , nors ir kartojimas buvo ...
Atsakyti
QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 08 19, 16:13)
rode vakar, kaip 'tipo' girtas dalyvauja 'Kitas' laidoje..  blink.gif
ko ten list jei zmona turi  lotuliukas.gif

Bet ta žmonelė jau su tokiu stalčium.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 08 19, 20:22)
kvailai ir tiek pasirode , nors ir kartojimas buvo ...

Tiesiog provokavo tongue.gif
Atsakyti
beskaitant komentarus galvojau, kas gi man nepatinka. Na ne taip jau baisiai , kad perjungiu kanala, bet nemalonios ILONA PENKAUSKIENE ir AGNE JEGELAVICIUTE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xoxox: 19 rugpjūčio 2009 - 20:14
o man Stano net labai nepatinka schmoll.gif toooks laaabai jau nevyriskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2009 08 19, 10:28)
Aisku, gal Jurgita ir puiki mama, bet kuo ji geresne uz kokia nors gera mama is bet kokio Lietuvos miesto ar kaimo? Tai man ir nepatinka ta neteisybe. Raso apie niekuo nenusipelnusius zmones, kai geriau jau daugiau rasytu ne apie kokia nors "izimybe" (tik vyro deka), o apie paprasta idomu zmogu, pvz. gyvenimo patirti, keliones ir pan. Man pastarieji straipsniai zymiai mielesni.  smile.gif

Piktinkitės ne rašančiais, o skaitančiais. Pasiūlą lemia paklausa. Rašo apie tai, apie ką skaito. Nuopelnai nė prie ko. Žurnalas su Onute ant viršelio ir prierašu apie etnogafinę stovyklą tikrai susilauks mažesnio susidomėjimo nei: "Nėštumo nuslėpti negaliu", "Jurgita Krivickienė nepraeina pro sukneles", "Jurgita Krivickienė: „nesu nusivylusi namų šeimininkė“" (parankiojau iš google smile.gif ). Taip jau išeina, kad aplink labai daug bukinančios ar bent laiką švaistančios pasiūlos (ypač per TV). O gaila...
Atsakyti
Jau i jas tai tikrai negaliu ziuret biggrin.gif
Gintare ir Laisva

user posted image
Atsakyti