Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

QUOTE(Giera @ 2009 08 17, 19:04)
mane tai erzina musu Miss... grazuole Martirosianaitė... nu jau miss tai miss...  swoon.gif

tikrai kaip vaikas atrodo unsure.gif nieko sau mise doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 08 18, 10:29)
man tobulas pavyzdys nelendimo i ekranus yra A.Mamontovas. Nei kas zino kur jis gyvena, ka valgo, nei apie jo vaikus kas girdeti. Tuo tarpu visi zino kas jis, ir tikrai nemazai matosi ekrane, bet tik su reikalu(jaunimo akcijos, koncertai ir pan)

Na taip, nelenda dabar, bet irgi buvo tokie laikai, kai dar ejo tokie zurnalai kaip ausis ir t.t tai pastoviai sukdavosi apie tuos pacius straipsniai smile.gif Mamomtovas apskritai yra asmenybe ish didziosios raides, bet jie ir karjera pradejo 84 metais, tai kiek vandens nuo tuo nutekejo nutekejo, tada buvo visai kitos salygos ir populiariumui ir apskritai,maishtas priesh tarybu valdzia, paskui atgimimas su rosko marshais net neabejoju, kad ir jis persirgo ir zvaigzdziu liga.Dbr Mamontovo kaip kurejo zvaigzde jau yra gerokai prigesus,po foje ishsiskyro, mano, kaip dideles fanes akimis, ziuriunt nelabai ka gero jis ir sukure.Taigi dabar matyt zmogus megaujasi gyvenimu ir uzsiima sirdziai maloniais dalykais, jam nebereikia nei populiarumo nei vardo pelnyti, nes ir taip visi ji zino.Bet tai nera lygintini dalykai, buvo visai kitokia ir politine ir muzikine ir visokia kitokia padetis.
Atsakyti
Na, del to lindimo i zurnalus - tikrai tai gali but pasiulymas is zurnalistu, bet juk kiekvienas asmeniskai sprendziam sutikt mums, ar ne. Stai man - vidutinei statistinei asmenybei (nors ir dirbanciai idomu darba) - net neateitu mintis skelbt apie save zurnale visai Lietuvai. O kuo Paksiene ar Krivickiene ne vidutines statistines asmenybes (ir net plius be seimininkavimo namie kitokiu rimtu uzsiemimu neturi)? Tik vyrai zinomi, tai vienintelis nuopelnas...

Nezinau, man tai jos daznai uzkliuva. Apie Krivickiene ypac rase visokie Mazylis, Tavo vaikas, Mamos zurnalas, apie Paksiene - visur po truputi. Nors sutinku, nieks apie jas neraso tiek daug kiek apie Zvonke, tai akivaizdu, nes matyt ir patys zurnalistai supranta, jog jos nera tokios jau idomios skaitytojams.
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2009 08 19, 09:44)
Apie Krivickiene ypac rase visokie Mazylis, Tavo vaikas, Mamos zurnalas,

Tai ir rasho atitinkami zurnalai pagal jos "profesija" biggrin.gif Gal ji labai puiki mama smile.gif Na zodziu, ash sioj vietoj jum nepritariu, bet kiekvienas gali tureti savo nuomone ir savo antipatijas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Aisku, gal Jurgita ir puiki mama, bet kuo ji geresne uz kokia nors gera mama is bet kokio Lietuvos miesto ar kaimo? Tai man ir nepatinka ta neteisybe. Raso apie niekuo nenusipelnusius zmones, kai geriau jau daugiau rasytu ne apie kokia nors "izimybe" (tik vyro deka), o apie paprasta idomu zmogu, pvz. gyvenimo patirti, keliones ir pan. Man pastarieji straipsniai zymiai mielesni. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 19 rugpjūčio 2009 - 10:30
QUOTE(GinCherry @ 2009 08 19, 11:20)
Tai ir rasho atitinkami zurnalai pagal jos "profesija" biggrin.gif Gal ji labai puiki mama smile.gif Na zodziu, ash sioj vietoj jum nepritariu, bet kiekvienas gali tureti savo nuomone ir savo antipatijas  mirksiukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif as irgi manau, rase siuose zurnaluose, nes ji dabar augina vaikucius ir nieko kito gi neveikia. Bet ne visi zmones skaito tuos zurnalus, tai ir neatrodo, kad apie ja daznai rasytu.
O jei dar apie Olialia mergaites, tai.. Nu, man jos irgi is tu, kur netokios jau ir protu pasizymincios, ypac, kurios nuolat tv vaidenasi, bet vakar narsydama po interneta netycia aptikau, kad mano kolege irgi Olialia mergaite blink.gif niekada nebuciau pagalvojus, nes ji protinga, laisvai kalba keliomis uzsienio kalbomis, turi ka pasakyti, o cia dabar sitaip.. unsure.gif nors, kita vertus, jos per tv nerodo, nepateikia kaip kokios leles, tame visame dalyke nelabai ir dalyvauja, tai net nezinau.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Atlantida @ 2009 08 19, 11:28)
Aisku, gal Jurgita ir puiki mama, bet kuo ji geresne uz kokia nors gera mama is bet kokio Lietuvos miesto ar kaimo? Tai man ir nepatinka ta neteisybe. Raso apie niekuo nenusipelnusius zmones, kai geriau jau daugiau rasytu ne apie kokia nors "izimybe" (tik vyro deka), o apie paprasta idomu zmogu, pvz. gyvenimo patirti, keliones ir pan. Man pastarieji straipsniai zymiai mielesni.  smile.gif

Arba jus ne tuos zurnalus skaitot, arba nematot smile.gif buna tuose ne bulvariniuose zurnaluose ir apie paprastesnius zmones, ir apie jusu tas keliones, ir apie visa kita smile.gif
Atsakyti
O as ar rasiau, kad nebuna? As rasiau - galetu daugiau rasyt apie paprastus idomius zmones. Man atrodo, kad apie bevertes izimybes yra zymiai daugiau rasoma, negu apie paprastus idomius zmones, ar as neteisi?
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2009 08 19, 11:36)
O as ar rasiau, kad nebuna? As rasiau - galetu daugiau rasyt apie paprastus idomius zmones. Man atrodo, kad apie bevertes izimybes yra zymiai daugiau rasoma, negu apie paprastus idomius zmones, ar as neteisi?

Tai jus saket, vietoj to, kad raso apie niekuo nenusipelniusius zmones, rasytu apie paprasta zmogu. Vadinas, pagal jus, apie juos neraso. Teisi esat, bet tie izymus zmones ir pasirenka toki gyvenima. Taip jau yra ir nieko nepadarysi.
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2009 08 19, 12:36)

Taip, bet velgi, kaip apie tuos paprastus idomius zmones suzinoti? Isivaizduokit, kad jus dirbat zurnalisto darba ir ish kur gaunat "personazu" savo straipsniams? Juk labiau zinomas zmogus ir yra matomas, o va kaip pastebeti paprasta zmogu, jei apie ji zino tik siauras ratas to draugu/pazistamu/bendradarbiu?

Be to, kazkam gal kaip tik neidomu skaityti, kokia puiki mama yra Onute ish gretimos laiptines, bet uz tai kaip idomu kaip savo vaikus augina Krivickiene, ar ji lygiai tokia pati mama kaip visos? Na juk daugumai zmoniu smagu paziureti pro rakto skylute mirksiukas.gif

Sia diskusija galima testi be galo, bet manau, kad greiciausiai nereikalinga smile.gif

O kalbant apie olialia mergaites, tai nesu neigiamos nuomones apie jas, taip nepatinka man ju ivaizdis ir apskritai sitas "brendas", bet visada gerbiu zmones, kurie sugeba pasinaudoti tuo, ka turi ar ko neturi smile.gif Ir net neabejoju, kad nemaza dalis ish ju nera kvailos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada85 @ 2009 08 18, 22:06)
tikrai kaip vaikas atrodo unsure.gif nieko sau mise doh.gif

pritariu, nei graži nei ką. Tas pats su jurkute. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 08 19, 13:34)
pritariu, nei graži nei ką. Tas pats su jurkute. doh.gif

Siais metais pretendenciu tarpe irgi ten ne prudais tu grazuoliu. Gal vos viena kita.
Atsakyti
Na, taip, kiekviena turim savo nuomone.
Paprastus zmones rast labai lengva - kai kurie zurnalai taip ir siulo - patys skaitytojai gali pasakot apie save ar pasiulyt straipsnio heroju.

Jei Onute yra pati paprasciausia primityvi Onute, tada taip, niekam neidomu, bet jei ji netradiciskai augina savo vaikus pagal Valderfo metodika ar isteige miesto vaikams tokia etnografine stovykla kaime (nu, cia tik pavyzdis) - cia jau tikrai zymiai idomiau, nei Krivickiene, kuri turi kelis sunis ir aukle-pagalbininke, ir kuriai vyras padovanojo apsilankyma SPA. doh.gif

Gerai jau gerai, nesigincisiu, jau pasikeitem nuomonem. biggrin.gif
Atsakyti