QUOTE(GinCherry @ 2009 08 19, 11:20)
Tai ir rasho atitinkami zurnalai pagal jos "profesija"
Gal ji labai puiki mama
Na zodziu, ash sioj vietoj jum nepritariu, bet kiekvienas gali tureti savo nuomone ir savo antipatijas
as irgi manau, rase siuose zurnaluose, nes ji dabar augina vaikucius ir nieko kito gi neveikia. Bet ne visi zmones skaito tuos zurnalus, tai ir neatrodo, kad apie ja daznai rasytu.
O jei dar apie Olialia mergaites, tai.. Nu, man jos irgi is tu, kur netokios jau ir protu pasizymincios, ypac, kurios nuolat tv vaidenasi, bet vakar narsydama po interneta netycia aptikau, kad mano kolege irgi Olialia mergaite
niekada nebuciau pagalvojus, nes ji protinga, laisvai kalba keliomis uzsienio kalbomis, turi ka pasakyti, o cia dabar sitaip..
nors, kita vertus, jos per tv nerodo, nepateikia kaip kokios leles, tame visame dalyke nelabai ir dalyvauja, tai net nezinau..
Papildyta:
QUOTE(Atlantida @ 2009 08 19, 11:28)
Aisku, gal Jurgita ir puiki mama, bet kuo ji geresne uz kokia nors gera mama is bet kokio Lietuvos miesto ar kaimo? Tai man ir nepatinka ta neteisybe. Raso apie niekuo nenusipelnusius zmones, kai geriau jau daugiau rasytu ne apie kokia nors "izimybe" (tik vyro deka), o apie paprasta idomu zmogu, pvz. gyvenimo patirti, keliones ir pan. Man pastarieji straipsniai zymiai mielesni.
Arba jus ne tuos zurnalus skaitot, arba nematot
buna tuose ne bulvariniuose zurnaluose ir apie paprastesnius zmones, ir apie jusu tas keliones, ir apie visa kita