Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

QUOTE(linamog @ 2009 08 17, 09:20)
Mums su draugu labai juokingas tas Olialia dainos tekstas:"Oi, kiek daug berniuku nori mano saldainiuku..." lotuliukas.gif Vienas kitam kartais primenam ir juokiames... hihihi.gif

Ne vien jums juokingas,bet kartais irgi kai neturim ka veikt ir mes uzdainuojam ta dainike biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mane tai erzina musu Miss... grazuole Martirosianaitė... nu jau miss tai miss... swoon.gif
user posted image
Atsakyti
man tai cia kazkoks nesusipratimas su ta misse... kazkoks vaikutis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2009 08 17, 19:22)
man tai cia kazkoks nesusipratimas su ta misse... kazkoks vaikutis  unsure.gif

Bet sitoj foto atrodo tikrai kai kokiu 14m. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O, dar prisimenu, kas man nepatinka - tai Kristupo Krivicko zmona Jurgita... Kazkokiam dar ji realybes sou seniai dalyvavus... Niekuo ji neizymi, nieko nepadare - nei gero nei blogo, bet - nu neziniau kaip dabar - bet biski seniau vis lisdavo i visokius zurnalus ir pasakojo apie judvieju santykius, kaip aukleja vaikus ir kaip rupinasi namais, kaip savimi rupinasi... Nu aisku, zmogui daugiau nera ka papasakot, bet kam tada i visus zurnalus list... nesuprantu...
Papildyta:
Dar tiesa ir Laima Paksiene is tos pacos operos... namu seimininke lendanti i visus zurnalus... ne, tikrai nenuvertinu namu seimininkiu, nu bet jei pasirinkai toki gyvenimo buda, nereikia dabar stengtis patapt izymybe kito saskaita... schmoll.gif
Atsakyti

Man labai idomu pasidare kaip jums suprantant lindina i akis zurnalistams? Atseit skambini zurnalistui ir sakai: "Paimkit ish manes intverviu'? smile.gif Manau zurnalistai patys jas susiranda, paprasho duoti intveriu, o zmogus arba sutinka ar ne.Antra, nereikia tiketi viskuo ka rasho, nes daznai jei zmogus ishkalbingas ir iprastes daug kalbeti, o interviu ilgis ribotas, tai zurnalistai gali teksta taip "sutrumpinti", kad viskas pasikeicia ish esmes.Pati esu susidurus su tuo, kai skaitai ir neatpazisti savo minciu.
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 08 17, 20:59)
Man labai idomu pasidare kaip jums suprantant lindina i akis zurnalistams? Atseit skambini zurnalistui ir sakai: "Paimkit ish manes intverviu'? smile.gif Manau zurnalistai patys jas susiranda, paprasho duoti intveriu, o zmogus arba sutinka ar ne.Antra, nereikia tiketi viskuo ka rasho, nes daznai jei zmogus ishkalbingas ir iprastes daug kalbeti, o interviu ilgis ribotas, tai zurnalistai gali teksta taip "sutrumpinti", kad viskas pasikeicia ish esmes.Pati esu susidurus su tuo, kai skaitai ir neatpazisti savo minciu.

Ne karta buvo rasyta, sakyta, kad "zvaigzdes" pacios skambina ir pasakoja zurnalistams apie ta ir ta ivyki, nutikusi joms. Aisku, taip buna susitarta, kad jei kas nutinka, gali jiems paskambinti, papasakoti. Daznai jos pakliuna i zurnalu puslapius ir savo noru. Zinoma, dazniausiai tos, kurios uzgesta, mazai bepasirodo puslapiuose ir apie save sitaip primena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 17 rugpjūčio 2009 - 20:41
Klik, ash tikrai net neabejoju, kad ne visos, kai kurios gal sieka taip populiarumo, nepaslaptis,kad taip daro Zvonke, nes juokinga truputi spaudoj matyti buitines nuotraukas, kokia staigmena jai sugalvojo vyras jubiliejaus proga, bet tarkim tokie zmones, kuriem ish populiarumo jokios naudos nera kaip pvz Jurgita Krivickiene, Laima Paksiene,pirmoji augina vaikucius ir yra namu seimininke, antroji tik namu seimininke, kokia joms nauda ish to,kad apie jas parasho? g.gif Visada sakiau ir dar karta galiu pasakyti, ne visi batai siuvami pagal ta pati kurpali mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 17 rugpjūčio 2009 - 20:46
QUOTE(GinCherry @ 2009 08 17, 21:44)

Taip, as irgi nemanau, kad visos smile.gif apie Krivickiene, Paksiene net nesu maciusi tiek daug straipsniu, kad galeciau lindimu pavadinti. Tik aplamai norejau pasakyt, kad yra tokiu, kur drasiai galima sakyt, jog "lenda" pacios smile.gif o kokia nauda ar nenauda is to, cia jau joms zinot.
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 17, 22:48)
Taip, as irgi nemanau, kad visos smile.gif apie Krivickiene, Paksiene net nesu maciusi tiek daug straipsniu, kad galeciau lindimu pavadinti. Tik aplamai norejau pasakyt, kad yra tokiu, kur drasiai galima sakyt, jog "lenda" pacios smile.gif o kokia nauda ar nenauda is to, cia jau joms zinot.

A, taip taip, sitoj vietoj nesigincyju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 08 17, 20:44)
Klik, ash tikrai net neabejoju, kad ne visos, kai kurios gal sieka taip populiarumo, nepaslaptis,kad taip daro Zvonke, nes juokinga truputi spaudoj matyti buitines nuotraukas, kokia staigmena jai sugalvojo vyras jubiliejaus proga, bet tarkim tokie zmones, kuriem ish populiarumo jokios naudos nera kaip pvz Jurgita Krivickiene, Laima Paksiene,pirmoji augina vaikucius ir yra namu seimininke, antroji tik namu seimininke, kokia joms nauda ish to,kad apie jas parasho?  g.gif Visada sakiau ir dar karta galiu pasakyti, ne visi batai siuvami pagal ta pati kurpali  mirksiukas.gif

man tobulas pavyzdys nelendimo i ekranus yra A.Mamontovas. Nei kas zino kur jis gyvena, ka valgo, nei apie jo vaikus kas girdeti. Tuo tarpu visi zino kas jis, ir tikrai nemazai matosi ekrane, bet tik su reikalu(jaunimo akcijos, koncertai ir pan)
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 08 17, 18:59)

butent drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(zazuna @ 2009 08 16, 20:53)
Nu atleiskit uz mano toki komentara, bet kaip gali buti protingos merginos, kurios leidzia is saves daryti pajuokos objekta..., o dar tie ju dainu tekstai - olialia pupytes, sypsomes mes kaip lelytes ir viliojame visus...  doh.gif
Mano kaimisku supratimu, tai pupytes liet.k., reiskia laisvo elgiasio moterys...
O lelytes i visa tai atsako jau ir ne daug cia ka primastysi.
Kaip K.Krivickas zurnalistei atsake del dabartinio sou biznio - burbulu karta, nevertos demesio... unsure.gif

man juokingiausia,kai zmogus nemegsta tokiu dalyku,bet tuos tekstus taip puikiai zino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na man reiktu atkartoti negaleciau,nezinau zodziu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti