Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

QUOTE(klik @ 2009 08 16, 09:45)

klik, 16 Rug 2009 - 09:45, para�ė:

klik, 16 Rug 2009 - 09:45, para�ė:

O jus bendravote, kad teigtumet, jog jos yra kitokios, nei jas pateikia?

O jus bendravote, kad teigtumet, jog jos yra kitokios, nei jas pateikia?

taip bendravau,ne karta ir ne du...negaliu reiksti nuomones viesai,bet is sios grupes merginu yra tikrai protingu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 08 16, 11:46)

jolita.martyna, 16 Rug 2009 - 11:46, para�ė:

taip bendravau,ne karta ir ne du...negaliu reiksti nuomones viesai,bet is sios grupes merginu yra tikrai protingu 4u.gif

Tai niekas gi ir nesako, kad visiskai visos jos kvailos. Bet tos, kur nuolat tv vaidenasi ir sitaip parodomos, tai kazin.. g.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 16, 10:05)

klik, 16 Rug 2009 - 10:05, para�ė:

klik, 16 Rug 2009 - 10:05, para�ė:

Tai niekas gi ir nesako, kad visiskai visos jos kvailos. Bet tos, kur nuolat tv vaidenasi ir sitaip parodomos, tai kazin.. g.gif laugh.gif

as apie konkrecia grupe kalbejau 4u.gif
Atsakyti
Mane erzina visi tie jauni žmonės, kurie yra tipo ale žinomi (vienas kitam biggrin.gif) ir jau įsivaizduoja, kad yra grietinėlė, visos Marijos žemės elitas...

Ir dar erzina paprasti žmonės, kurie siekia populiarumo bet kokia kaina ir lenda į televizoriaus ekraną...

P.S.Pavardžių, man nepatinkančių asmenų neminėsiu, nes jų yra nemažai, o ir šiaip žmonės jautrūs kritikai.biggrin.gif Gal dar užsuks netyčia į šią temą.biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 16 rugpjūčio 2009 - 11:58
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 08 16, 12:46)

jolita.martyna, 16 Rug 2009 - 12:46, para�ė:

jolita.martyna, 16 Rug 2009 - 12:46, para�ė:

o kas sake, kad kiti nebendravo?
Atsakyti
Dabar tos merginu grupes kuriasi kaip ant mieliu doh.gif Mono manymu dauguma is tu merginu balsa turi gera,taciau dainu kurejai ir kompozitoriai nemoka normaliu dainu tekstu ir melodiju kurti schmoll.gif Bet kokia tokia mergele ikisus kokiam timbalandui,iskart kitas lygis pasimatytu cool.gif

O siaip tokia kaip antipatija jauciu dar axom tai pagrindinei dainininkei,nebepamenu vardo tik... schmoll.gif Tokia issiaukstinus per daug atrodo,o tik kazkieno klipe tesugebejo pasistaipyt nuoga...fe biggrin.gif
Atsakyti
Atrodo, žmogus nieko nepadarė nu, bet negaliu žiūrėt ir net klausyti jos

user posted image
Atsakyti
nezinau, vistos jos ne vistos, bet esu isitikinus, kad nei viena suaugusi, protinga mergina nepasirinktu tokio kvailo leksto ivaizdzio, kaip olialia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2009 08 16, 19:29)

evelinki, 16 Rug 2009 - 19:29, para�ė:

evelinki, 16 Rug 2009 - 19:29, para�ė:

nezinau, vistos jos ne vistos, bet esu isitikinus, kad nei viena suaugusi, protinga mergina nepasirinktu tokio kvailo leksto ivaizdzio, kaip olialia smile.gif

drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
ypatingai 'nevirskinu' Skaivos, Grigaicio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 08 16, 11:46)

Nu atleiskit uz mano toki komentara, bet kaip gali buti protingos merginos, kurios leidzia is saves daryti pajuokos objekta..., o dar tie ju dainu tekstai - olialia pupytes, sypsomes mes kaip lelytes ir viliojame visus... doh.gif
Mano kaimisku supratimu, tai pupytes liet.k., reiskia laisvo elgiasio moterys...
O lelytes i visa tai atsako jau ir ne daug cia ka primastysi.
Kaip K.Krivickas zurnalistei atsake del dabartinio sou biznio - burbulu karta, nevertos demesio... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 16 rugpjūčio 2009 - 22:07
QUOTE(zazuna @ 2009 08 16, 22:53)

zazuna, 16 Rug 2009 - 22:53, para�ė:

zazuna, 16 Rug 2009 - 22:53, para�ė:

Nu atleiskit uz mano toki komentara, bet kaip gali buti protingos merginos, kurios leidzia is saves daryti pajuokos objekta..., o dar tie ju dainu tekstai - olialia pupytes, sypsomes mes kaip lelytes ir viliojame visus...  doh.gif

Nu atleiskit uz mano toki komentara, bet kaip gali buti protingos merginos, kurios leidzia is saves daryti pajuokos objekta..., o dar tie ju dainu tekstai - olialia pupytes, sypsomes mes kaip lelytes ir viliojame visus...  doh.gif

Mums su draugu labai juokingas tas Olialia dainos tekstas:"Oi, kiek daug berniuku nori mano saldainiuku..." lotuliukas.gif Vienas kitam kartais primenam ir juokiames... hihihi.gif
Atsakyti