Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

QUOTE(Nostalgie @ 2009 08 13, 22:40)
biski noriu apginti.....  ax.gif jo personazai ir man nezmonisko atgrasumo, bet todel ir neziuriu visko, kas su tuo susije, bet kaip zmogus... na, nedaug teko sutikti tokiu sviesiu, mandagiu ir isprususiu zmoniu  smile.gif

Koks jis geras, šviesus ar dar kažkoks būtų, bet man jis nepatinka smile.gif Atgrasus ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 08 13, 22:01)
Koks jis geras, šviesus ar dar kažkoks būtų, bet man jis nepatinka smile.gif Atgrasus ir tiek smile.gif

na, as kazkaip norejau atskirti asmeni, nuo jo kuriamu personazu, nes is posto supratau, kad labiausiai jie nepatinka....na, bet jei nepatinka, tai nepatinka, ka jau cia padarysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 08 13, 21:05)
Dar labai nemėgstu Algio Greitai. Nu toks jis man šlykštus schmoll.gif  Jau tie visi jo herojai, nu nėra bjauresnės asmenybės.

g.gif o babyte Brone? biggrin.gif
Jai rimtai tai labai nepatinka Rasa Jukneviciene(aisku cia ne kokia zviazda, bet matyt biolaukai nesutampa), negaliu nei ziureti, nei klausyti... schmoll.gif
Atsakyti
man alergija nuo PONIOS BUDRIENES (svarovskienes) ZVONKES ir VALENTAITES beee.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2009 08 11, 19:26)
Man labai nepatinka Inga Paksaite... Fyfa su vistos proteliu,Barbiu Barbe, - tokia esu apie ja sudarius nuomone...  ax.gif Dar Violeta Repcinkaite... sita galprotingesne, bet irgi fyfa ir kazkokia labai nemaloni.

O ka kitos manote apie jas? Nes kazkaip nepastebejau ju cia isvardintu, tiesa, istisai visos temos neskaiciau.

paksaite buvo pamineta ax.gif
o siaip nepatinka abi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cindy @ 2009 08 13, 21:05)
Dar labai nemėgstu Algio Greitai.

O man jis patinka, nesneku apie tas kvailas laidas, taciau siaip neatrodo durnas zmogus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zazuna @ 2009 08 13, 22:35)
Va dar vienas asmenys, tai Eddie Murphy...

Bent filmuose tai man jis labai patinka ax.gif
Atsakyti
Prisidedu prie alergišku poniai Budrienei ir olialia, ypac man nuo Oksanos ir jos elgesio negerai biggrin.gif
Atsakyti
As i prisidesiu prie saraso. paksu visa seimynele alergija kelia, Olialia vistos, budriene, valentaite.
Atsakyti
o man nėra tokių žmonių ax.gif man arba patinka, arba aš jų visai "nepastebiu" biggrin.gif
Atsakyti
Skaivai antipatija doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2009 08 14, 13:31)
man alergija nuo PONIOS BUDRIENES (svarovskienes) ZVONKES ir VALENTAITES  beee.gif

O Budriene gal ir i telika isitryne, kad anonse apie nauja TV3 sezona, kur rodo laidu vedejus ir ji vaidenasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 14, 22:44)
O Budriene gal ir i telika isitryne, kad anonse apie nauja TV3 sezona, kur rodo laidu vedejus ir ji vaidenasi? g.gif

visko gali buti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(twins2 @ 2009 08 14, 18:59)
As i prisidesiu prie saraso. paksu visa seimynele alergija kelia, Olialia vistos, budriene, valentaite.

Paksai tai neblogi zmones yra, tik gal paksaite savo barbiskumu siek tiek erzina, Olialia tai vat kaip pasakyta taip ir yra VISTOS (bet kazkodel tos vistos jau ir TV ir radio ir kur tik ju nebera - gal galvoja kad jos zmoniems patinka g.gif ), Budrienei tai butu gerai su valentaite energija pasidalinti, nes ta tai kaip nuo kriziaus nuimta console.gif
Atsakyti