Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

QUOTE(Avocetė @ 2009 08 11, 12:51)
Man Antanas scare.gif

user posted image

nu jau tikrai Antanas baisiai atrodo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2009 08 11, 23:38)

Tai, kad jis pats save taip buvo apibudines, tad nieko bloga neparasiau. mirksiukas.gif

Na pavadino, tai pavadino taip save. Nemačiau - nesakau. Tik kažkaip bjauriai atrodo, kai taip sakoma ant žmonių.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 08 12, 18:41)
Na pavadino, tai pavadino taip save. Nemačiau - nesakau. Tik kažkaip bjauriai atrodo, kai taip sakoma ant žmonių.

O man ne, matyt mano iskreipta vertybiu skale.
Pvz., gali mane pavadint visaip as neisizeisiu, o va paliestu mano seima, tai nulupciau oda - tokia jau esu...
Atsakyti
panelės, nenukreipinėkit temos į kitą pusę 4u.gif tema ne apie tai kas kaip antipatijas reiškia biggrin.gif o aš dar prisiminiau iš mane erzinančių "personų" - ta agnė iš buvusios tv pagalbos doh.gif siaubas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2009 08 12, 18:46)
O man ne, matyt mano iskreipta vertybiu skale.
Pvz., gali mane pavadint visaip as neisizeisiu, o va paliestu mano seima, tai nulupciau oda - tokia jau esu...

nemanau , kad,jūs, zazuna tokia žiauri biggrin.gif
o šiaip nesimpatizuoju žmonėm, kurie dėl savęs,ar savo artimų kitiem 'ant galvos uzliptu' na kai yra nesiskaitoma, dėl naudos sau ir pan. rolleyes.gif
dauguma šioje temoje išvardinti žmonės savaip kvaili ar nemalonūs, bet antipatijos nejaučiu biggrin.gif
Papildyta:
labiausiai tai juokina, verslininkų žmonos,klijuojančios viską aplink save svarowskiais ir lendančios visais įmanomais būdais į viešumą (norint parodyt naują apklijuotą daiktą pvz biggrin.gif ) tokia tuštybė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 08 12, 19:38)
nemanau , kad,jūs, zazuna tokia žiauri  biggrin.gif
o šiaip nesimpatizuoju žmonėm, kurie dėl savęs,ar savo artimų kitiem 'ant galvos uzliptu' na kai yra nesiskaitoma, dėl naudos sau ir pan.  rolleyes.gif
dauguma šioje temoje išvardinti žmonės savaip kvaili ar nemalonūs, bet antipatijos nejaučiu  biggrin.gif
Papildyta:
labiausiai tai juokina, verslininkų žmonos,klijuojančios viską aplink save svarowskiais ir lendančios visais įmanomais būdais į viešumą (norint parodyt naują apklijuotą daiktą pvz  biggrin.gif ) tokia tuštybė  doh.gif

Na nesu as ziauri, tik labai supykstu, kai kas nors puola maniskius, bet manau visom cia taip. mirksiukas.gif Siaip nesu izeidi ar piktai pavydi, nzn, bet po paauglystes sis jausmas kaskur isnyko. blush2.gif
Kalbant i tema, tai dar viena persona is pasaulio zinomybiu yra Donald Trump - as suprantu vyras protingas ir turtus susikrove savomis rankomis, bet tas jo pastovus sussireiksminimas, is kitu zmoniu minusu saipymasis, na ir ta seveliura, tai doh.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 12 rugpjūčio 2009 - 19:16
dar labai nemegstu A.Valentaites tokia jau pasikelus ji man atrodo kad ka tu doh.gif blink.gif tokia ziurke
Atsakyti
Dar labai nemėgstu Algio Greitai. Nu toks jis man šlykštus schmoll.gif Jau tie visi jo herojai, nu nėra bjauresnės asmenybės.
Atsakyti
negaliu pakęsti:
olialia mergšių
zvonkės ir visos jos brigados
kušinsko ( hihihi.gif ) - bjaurus diedas
repcenkaites violetos
sabutytes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feline: 13 rugpjūčio 2009 - 20:37
Va dar vienas asmenys, tai Eddie Murphy...
Negaliu i ji ziureti, o ypac po to kaip pasielge su Melanie Brown, o pries tai dar su keliomis moterimis... Tos jo israiskos ir "koks as pats sau fainas", net purto mane - slykstus "vyras". schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 13 rugpjūčio 2009 - 21:45
QUOTE(cindy @ 2009 08 13, 20:05)
Dar labai nemėgstu Algio Greitai. Nu toks jis man šlykštus schmoll.gif  Jau tie visi jo herojai, nu nėra bjauresnės asmenybės.

biski noriu apginti..... ax.gif jo personazai ir man nezmonisko atgrasumo, bet todel ir neziuriu visko, kas su tuo susije, bet kaip zmogus... na, nedaug teko sutikti tokiu sviesiu, mandagiu ir isprususiu zmoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2009 08 13, 22:40)
biski noriu apginti.....  ax.gif jo personazai ir man nezmonisko atgrasumo, bet todel ir neziuriu visko, kas su tuo susije, bet kaip zmogus... na, nedaug teko sutikti tokiu sviesiu, mandagiu ir isprususiu zmoniu  smile.gif

Del sio zmogaus pritariu drinks_cheers.gif , nors ir neteko asmeniskai su juo bendrauti, bet man uztekdavo taip ne teminiu jo pasisakymu per tv, kad pamatyciau, jog tikrai protingas vyras, o jo personazai nieko bendro su juo neturi. Beja - labai megdavau ziureti "Orbita",dabar retai tv ziuriu, tad nieko negaliu pasakyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 13 rugpjūčio 2009 - 21:50