Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

QUOTE(Avocetė @ 2009 08 11, 12:51)
Man Antanas scare.gif

Cia tema apie zmones..., o ne apie ateivius... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Panelytex @ 2009 08 11, 12:37)

Ai, dar prisiminiau - E.Kučinskas unsure.gif  Visus laiko už save žemesniais. Per savo vedamą laidą rėkia ant visų. O ir scenoje ne geresnis vaizdelis. blink.gif

Su siuo veikeju teko asmeniskai susipazinti - renginys buvo ne tai, kad nevykes, bet nuotaika, tai visiem tiksliai sugadino... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2009 08 11, 16:52)
Papildyta:

Su siuo veikeju teko asmeniskai susipazinti - renginys buvo ne tai, kad nevykes, bet nuotaika, tai visiem tiksliai sugadino... sad.gif

Čia truputį ne į temą, bet ką padarė? ax.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau, tai su visų nuomone beveik sutinku. Kas man pačiai kelia antipatiją, manau būtų sunku ir išvardinti. Pradedant 'Olialia mergaitėm', Zvonkėm, Mijom, (panašiom blondėm ir tokiom pigiom) ir etc ir baigiant tokiais kaip Cicinas, Antanas ir etc.
Dėl V. Rumšo jausnesniojo, neklydo, jis ir yra pasikėlęs.
O R. Ščiogolevaitė, kiek teko su ja bendrauti, ji visai paprastas žmogus.
Ir pritariu kaip sakė Puikiausioji tokie, kur rodo visus savo apatinius baltinius visam svietui, negaliu pakęsti.
Ne iš LT 'Žvaigždučių' tai: Tyra Banks (kuri išpopuliarėjo tik savojo šou dėka, bet ne modelio karjera), Beyonce- tiesiog atstumianti ir dirbtina atrodo. Būtų galima ir dar daugiau sugalvoti kam jaučiu antipatiją, (pvz pusei LT gyventojų), bet manau gana ir to, kiek ir jūs prirašėte. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2009 08 11, 16:52)

Negražu taip kalbėti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliute @ 2009 08 11, 12:50)
man kelia antipatiją beveik visi išvardinti žmonės biggrin.gif gal todėl ir stengiuos kuo mažiau tv žiūrėt, nes nuprotėčiau...kažkoks vidutinybių amžius, tiek kikimaru, necharizmatiškų žmonių.. pareigytės, zvonkės, sabutytės, perminaitės, vaškytės o jei... net neišvardinsiu visųsmile.gif)) o gediminas jaunius tai...tokio nesimpatiško vyro dar reik paieškot:D

tikrai, kad drinks_cheers.gif nors iš visos tos šutvės atrinkčiau kažką ir mielo, bet vienetus biggrin.gif
Atsakyti
Man labai nepatinka Inga Paksaite... Fyfa su vistos proteliu,Barbiu Barbe, - tokia esu apie ja sudarius nuomone... ax.gif Dar Violeta Repcinkaite... sita galprotingesne, bet irgi fyfa ir kazkokia labai nemaloni.

O ka kitos manote apie jas? Nes kazkaip nepastebejau ju cia isvardintu, tiesa, istisai visos temos neskaiciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 11 rugpjūčio 2009 - 18:34
QUOTE(olialiaa @ 2009 08 11, 13:52)
sutinku. as ir stengiuosi to tv neziuret...

as jos jau atsisakiau,ir visiskai nesigailiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelytex @ 2009 08 11, 17:16)
Čia truputį ne į temą, bet ką padarė? ax.gif

Na vede save neatitinkamai - nenoriu viesinti, nekorektiska kaskaip. mirksiukas.gif

QUOTE(cindy @ 2009 08 11, 17:40)

Tai, kad jis pats save taip buvo apibudines, tad nieko bloga neparasiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 08 11, 16:40)

Kažkaip po to komentaro apie tai, kad Valentaitė visa persisukusi, mimra, sraigė, tiesą sakant, išsižiojau,bet nieko nepakomentavau... Kažkaip keista buvo girdėti būtent iš Zazunos tokius "kultūringus" epitetus. Čia tikriausiai buvo "argumentai", dėl ko Valentaitė nepatinka biggrin.gif
Tai jau apie Antaną komentaras, kad jis ne žmogus, nebe taip smarkiai nustebino.
Bet ką padarysi, matyt kai kuriems reikia tokios temos, kurioje galėtų "laisvai reikšti savo nuomonę".
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2009 08 12, 09:30)
Kažkaip po to komentaro apie tai, kad Valentaitė visa persisukusi, mimra, sraigė, tiesą sakant, išsižiojau,bet nieko nepakomentavau... Kažkaip keista buvo girdėti būtent iš Zazunos tokius "kultūringus" epitetus. Čia tikriausiai buvo "argumentai", dėl ko Valentaitė nepatinka biggrin.gif
Tai jau apie Antaną komentaras, kad jis ne žmogus, nebe taip smarkiai nustebino.
Bet ką padarysi, matyt kai kuriems reikia tokios temos, kurioje galėtų "laisvai reikšti savo nuomonę".

O ka as cia blogo parasiau? Jis pats daug kartu yra sakes, kad jis ateivis, kad is kitos planetos. Nejau as tik viena per tv tai maciau ir girdejau? Keista...
Be to Valentaite nedrisciau sunkiau pavadinti. Nors as cia kaskaip jau svelniai, yra man pazystamu moteru, kurios po asmenisko bendravimo su ja, atsiliepia daug daug blogiau ir labai stipriai buna supykusios, o kai kurios ir pazemintos..., bet cia jau ne mano bedos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 12 rugpjūčio 2009 - 12:32
QUOTE(zazuna @ 2009 08 02, 21:20)
gali A. Valentaite aukso rubais puostis, bet man kaip buvo taip ir bus "mimra" mirksiukas.gif , negrazi ji man, veidas nesinpatiskas - antakiai reti ir akys kaip ruku aptrauktos (man bent taip),  blink.gif , visa kaskokia "persisukus". O kai pamaciau J.Statkeviciaus kurta jai vestuvine suknele, tai iskart pagalvojau - si "sraige" gadina sukneles vaizda.

Bet jau kiek pas zazuna pavydo, pagiezos ir uzslepto pykcio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(com @ 2009 08 12, 14:53)
Bet jau kiek pas zazuna pavydo, pagiezos ir uzslepto pykcio lotuliukas.gif

Manau visi sveiki zmones turi tureti sveika pavydo jausma, bet del manes cia jus prasovete, visiskai ne i ta puse, neturiu tai moteriai ko pavydeti ir net nesiruosiu. Apskritai labai dziaugiuosi, kad nesu tokia save perdem verinanti - neklystanti ir apskritai "ponia tobulybe", kaip ji (mano nuomone paprastume yra visas grozis)... Nenoriu daugiau diskutuoti sia tema - man slykstu...
Beto, jai jau nepatinka ta ar ana asmenybe, tai jau butinai turi buti uzsleptas pavydo jausmas? Nesamone...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 12 rugpjūčio 2009 - 15:18