Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

Labiausiai nekenčiu:
1) Zvonkės. Negaliu klausyt, kai ji kalba ir šiaip tokia man ji pigi atrodo unsure.gif
2) Vytauto Rumšo jaunesniojo. Atrodo labai pasikėlęs ir šiaip gal jau būtų laikas subręsti?
3) Rūtos Ščiogolevaitės. Nežinau, ji man tokia gana pikta pasirodė. unsure.gif
4) Viktorija Periminaitė. Atrodo viskas su ja normaliai, bet kažko man labai nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(tomka @ 2009 08 10, 22:37)
Labiausiai nekenčiu:
1) Zvonkės. Negaliu klausyt, kai ji kalba ir šiaip tokia man ji pigi atrodo  unsure.gif
2) Vytauto Rumšo jaunesniojo. Atrodo labai pasikėlęs ir šiaip gal jau būtų laikas subręsti?
3) Rūtos Ščiogolevaitės. Nežinau, ji man tokia gana pikta pasirodė.  unsure.gif
4) Viktorija Periminaitė. Atrodo viskas su ja normaliai, bet kažko man labai nepatinka.

ir as situ personu labai nemegstu o ypac Sciogolevaites blink.gif schmoll.gif nu dar pries Perminaite nieko neturiu pries...bet kitu taj nemegstu doh.gif dar labai nemegstu Pareigytes schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PinaColada85: 10 rugpjūčio 2009 - 23:40
QUOTE(PinaColada85 @ 2009 08 11, 00:28)
ir as situ personu labai nemegstu o ypac Sciogolevaites  blink.gif schmoll.gif  nu dar prie Perminaite nieko neturiu pries...bet kitu taj nemegstu doh.gif dar labai nemegstu Pareigytes schmoll.gif

O aš galvojau, kad tik man Sciogolevaite schmoll.gif
Atsakyti
Nepatinka Gediminas Jaunius (visiskai nevirskinu), Rudokas, Petruska (bet nepiktai, juokingas toks), Sabutyte - durocka s pereulocka, pritariu del Civilytes.
Bernin kai matau perjungiu kanala, taip pat Radzi...
Daug tokiu yra, kuriems antipatija jauciu... na pagalvosiu, dar parasysiu smile.gif
Zvonke visai nieko blush2.gif
Atsakyti
O aš negaliu žiūrėt į R.Ciciną blush2.gif Jau tie auksiniai kostiumai, porcelianiniai dantys... Juokinga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelytex @ 2009 08 11, 00:57)
O aš negaliu žiūrėt į R.Ciciną blush2.gif  Jau tie auksiniai kostiumai, porcelianiniai dantys... Juokinga rolleyes.gif

Apie mano kaimo paziba (cia gimes, cia auges, ligonines operacines langus savosios nosies rastais nusejes ),gerai arba nieko, jis musu melzeju profsajungos Aidolas biggrin.gif
O jei rimtai, tai vyriokas persistenge su tuo saves cackinimu, dirbtinis toks... o ir kiek be sukustu - autoritetas (pilvukas zmoniskai snekant), vistiek pupso. biggrin.gif
Atsakyti
mia, pareigyte, irma, dzordana- tokios atrodo pavalkiotos. Tiesiog toks moteru tipazas man atstumiantis. Dar jagelaviciute- grubi, nemiela, labai nemoteriska atrodo. Dar keleta personu, kurios kvieciasi i namus zurnalistus, tam, kad parodyti savo pilna spinta drabuziu, automobilius garaze ir etc. Besipasakojanciu visam svietui su kuo miegojo, del ko issiskyre. Nejauciu antipatijos, bet tiesiog nesuprantu tokiu zmoniu
Atsakyti
Mane labiausiai islietuvaiciu tai erzina Mia ir visi kelias i zvaigzdes ar kazkas panasaus dalyviai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2009 08 11, 01:57)
Apie mano kaimo paziba (cia gimes, cia auges, ligonines operacines langus savosios nosies rastais nusejes ),gerai arba nieko, jis musu melzeju profsajungos Aidolas  biggrin.gif
O jei rimtai, tai vyriokas persistenge su tuo saves cackinimu, dirbtinis toks... o ir kiek be sukustu - autoritetas (pilvukas zmoniskai snekant), vistiek pupso. biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Ai, dar prisiminiau - E.Kučinskas unsure.gif Visus laiko už save žemesniais. Per savo vedamą laidą rėkia ant visų. O ir scenoje ne geresnis vaizdelis. blink.gif
Atsakyti
man kelia antipatiją beveik visi išvardinti žmonės biggrin.gif gal todėl ir stengiuos kuo mažiau tv žiūrėt, nes nuprotėčiau...kažkoks vidutinybių amžius, tiek kikimaru, necharizmatiškų žmonių.. pareigytės, zvonkės, sabutytės, perminaitės, vaškytės o jei... net neišvardinsiu visųsmile.gif)) o gediminas jaunius tai...tokio nesimpatiško vyro dar reik paieškot:D
Atsakyti
Man Antanas scare.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(emiliute @ 2009 08 11, 11:50)
man kelia antipatiją beveik visi išvardinti žmonės biggrin.gif gal todėl ir stengiuos kuo mažiau tv žiūrėt, nes nuprotėčiau...kažkoks vidutinybių amžius, tiek kikimaru, necharizmatiškų žmonių.. pareigytės, zvonkės, sabutytės, perminaitės, vaškytės o jei... net neišvardinsiu visųsmile.gif)) o gediminas jaunius tai...tokio nesimpatiško vyro dar reik paieškot:D

sutinku. as ir stengiuosi to tv neziuret...
Atsakyti