Labiausiai nekenčiu:
1) Zvonkės. Negaliu klausyt, kai ji kalba ir šiaip tokia man ji pigi atrodo
2) Vytauto Rumšo jaunesniojo. Atrodo labai pasikėlęs ir šiaip gal jau būtų laikas subręsti?
3) Rūtos Ščiogolevaitės. Nežinau, ji man tokia gana pikta pasirodė.
4) Viktorija Periminaitė. Atrodo viskas su ja normaliai, bet kažko man labai nepatinka.
QUOTE(tomka @ 2009 08 10, 22:37)
Labiausiai nekenčiu:
2) Vytauto Rumšo jaunesniojo. Atrodo labai pasikėlęs ir šiaip gal jau būtų laikas subręsti?
4) Viktorija Periminaitė. Atrodo viskas su ja normaliai, bet kažko man labai nepatinka.
ir as situ personu labai nemegstu o ypac Sciogolevaites nu dar pries Perminaite nieko neturiu pries...bet kitu taj nemegstu dar labai nemegstu Pareigytes
QUOTE(PinaColada85 @ 2009 08 11, 00:28)
ir as situ personu labai nemegstu o ypac Sciogolevaites nu dar prie Perminaite nieko neturiu pries...bet kitu taj nemegstu dar labai nemegstu Pareigytes
O aš galvojau, kad tik man Sciogolevaite
Nepatinka Gediminas Jaunius (visiskai nevirskinu), Rudokas, Petruska (bet nepiktai, juokingas toks), Sabutyte - durocka s pereulocka, pritariu del Civilytes.
Bernin kai matau perjungiu kanala, taip pat Radzi...
Daug tokiu yra, kuriems antipatija jauciu... na pagalvosiu, dar parasysiu
Zvonke visai nieko
Bernin kai matau perjungiu kanala, taip pat Radzi...
Daug tokiu yra, kuriems antipatija jauciu... na pagalvosiu, dar parasysiu
Zvonke visai nieko
O aš negaliu žiūrėt į R.Ciciną Jau tie auksiniai kostiumai, porcelianiniai dantys... Juokinga
QUOTE(Panelytex @ 2009 08 11, 00:57)
O aš negaliu žiūrėt į R.Ciciną Jau tie auksiniai kostiumai, porcelianiniai dantys... Juokinga
Apie mano kaimo paziba (cia gimes, cia auges, ligonines operacines langus savosios nosies rastais nusejes ),gerai arba nieko, jis musu melzeju profsajungos Aidolas
O jei rimtai, tai vyriokas persistenge su tuo saves cackinimu, dirbtinis toks... o ir kiek be sukustu - autoritetas (pilvukas zmoniskai snekant), vistiek pupso.
mia, pareigyte, irma, dzordana- tokios atrodo pavalkiotos. Tiesiog toks moteru tipazas man atstumiantis. Dar jagelaviciute- grubi, nemiela, labai nemoteriska atrodo. Dar keleta personu, kurios kvieciasi i namus zurnalistus, tam, kad parodyti savo pilna spinta drabuziu, automobilius garaze ir etc. Besipasakojanciu visam svietui su kuo miegojo, del ko issiskyre. Nejauciu antipatijos, bet tiesiog nesuprantu tokiu zmoniu
Mane labiausiai islietuvaiciu tai erzina Mia ir visi kelias i zvaigzdes ar kazkas panasaus dalyviai
QUOTE(zazuna @ 2009 08 11, 01:57)
Apie mano kaimo paziba (cia gimes, cia auges, ligonines operacines langus savosios nosies rastais nusejes ),gerai arba nieko, jis musu melzeju profsajungos Aidolas
O jei rimtai, tai vyriokas persistenge su tuo saves cackinimu, dirbtinis toks... o ir kiek be sukustu - autoritetas (pilvukas zmoniskai snekant), vistiek pupso.
Ai, dar prisiminiau - E.Kučinskas Visus laiko už save žemesniais. Per savo vedamą laidą rėkia ant visų. O ir scenoje ne geresnis vaizdelis.
man kelia antipatiją beveik visi išvardinti žmonės gal todėl ir stengiuos kuo mažiau tv žiūrėt, nes nuprotėčiau...kažkoks vidutinybių amžius, tiek kikimaru, necharizmatiškų žmonių.. pareigytės, zvonkės, sabutytės, perminaitės, vaškytės o jei... net neišvardinsiu visų)) o gediminas jaunius tai...tokio nesimpatiško vyro dar reik paieškot:D
Man Antanas
QUOTE(emiliute @ 2009 08 11, 11:50)
man kelia antipatiją beveik visi išvardinti žmonės gal todėl ir stengiuos kuo mažiau tv žiūrėt, nes nuprotėčiau...kažkoks vidutinybių amžius, tiek kikimaru, necharizmatiškų žmonių.. pareigytės, zvonkės, sabutytės, perminaitės, vaškytės o jei... net neišvardinsiu visų)) o gediminas jaunius tai...tokio nesimpatiško vyro dar reik paieškot:D
sutinku. as ir stengiuosi to tv neziuret...